קושי במעבר לטבעונות
אז כאמור אני מנסה לעבור לטבעונות, אחרי 7 שנות צמחונות. אני כבר לא קונה בכלל מוצרים מהחי או מאכלים שיש בהם רכיבים מהחי, אבל מה עושים כאשר נמצאים באירועים חברתיים שבהם אנשים מביאים מאכלים כמו עוגות/עוגיות שהם לא טבעוניים? איך עומדים בפיתוי? למשל אתמול, בסדנה שאני משתתפת בה, הביאו חבילה של עוגיות לחלוטין לא טבעוניות (מכילות חלב וביצים) וחיסלתי יותר מחצי חבילה
. גם היום בערב יש סדנה נוספת שגם אליה בוודאי יביאו כיבוד שאינו טבעוני. בשבוע שעבר הבאתי בעצמי עוגה טבעונית (אם כי לא ממש בריאה..) וכך "פתרתי" את הדילמה לאותו ערב ואתמול, שבוע אחר כך היו כבר אנשים שביקשו ממני את המתכון
אבל לא תמיד אני מביאה. אני מניחה שזה משהו שעובר עם הזמן, ובדיוק כמו שהיום ברור לי שאני לא אוכל בשר ו/או דגים ולא משנה מה יהיה או באילו אירועים חברתיים אני אהיה, סביר להניח שעם הזמן אותו הדבר יהיה גם עם ביצים וחלב אבל עד אז יש לכם טיפים/רעיונות איך מתמודדים באירועים כאלה, לפחות לטבעונים מתחילים או יותר נכון כאלה שבדרך לטבעונות?
אז כאמור אני מנסה לעבור לטבעונות, אחרי 7 שנות צמחונות. אני כבר לא קונה בכלל מוצרים מהחי או מאכלים שיש בהם רכיבים מהחי, אבל מה עושים כאשר נמצאים באירועים חברתיים שבהם אנשים מביאים מאכלים כמו עוגות/עוגיות שהם לא טבעוניים? איך עומדים בפיתוי? למשל אתמול, בסדנה שאני משתתפת בה, הביאו חבילה של עוגיות לחלוטין לא טבעוניות (מכילות חלב וביצים) וחיסלתי יותר מחצי חבילה