קושי בשינה וכניסה לחלום צלול

NataliGabay

New member
קושי בשינה וכניסה לחלום צלול

היי.. אני די חדשה בכל עניין החלומות אבל זה נושא שנורא מרתק אותי ועוד לא חוויתי חלום צלול ובדרך כלל נורא קשה לי להירדם במהירות או להתרכז.. למשל שעשיתי דימיון מודרך מהאתר חלום היה לי נורא קשה לפזר את הערפל שלא לדבר על לראות את הפנים של המדריך שלי כי בפעם הראשונה הוא הגיע עם מסכה מוזרה ושמלה מוזרה עוד יותר.. לא ידעתי אם זה בן או בת.. ולא סיימתי את הדימיון כמו שצריך הייתי צריכה להפסיק והרגשתי לא טוב שהפסקתי אז לאחר שהתפניתי שוב נכנסתי לדימיון המודרך ועד ששכנעתי את המדריך שלי לחשוף את פניו.. זה היה די קשה אבל בסוף הצלחתי.. אני חוששת שלא אצליח להתרכז בחלום צלול ואצא ישר משם.. יש משהו שיוכל לעזור בעניין הזה?

אל על2

New member
שלום נטלי :)

ברוכה הבאה לפורום הקטן שלנו :)
לחלום צלול צריך לבצע בדיקות מציאות ולרשום חלומות (אשמח להסביר לך אם את לא יודעת מה זה אומר,או שפשוט תבדקי בגוגל או במאמרים שלנו פה)
&nbsp
בשביל להישאר בחלום צלול את צריכה קודם כל להתרכז בחלום עצמו,לשפשף ידיים וכו' (בעיקרון זה להפעיל את החושים)
ופשוט לא להתרגש ולקחת את החלום בקלילות
&nbsp
אבל עד שתגיעי לחלום צלול צריך להתאמן ולהיות ממוקדת במטרה. (אל תתייאשי לנו אם זה לא מגיע בכמה ימים הראשונים..אוקיי?)
&nbsp
ואת גם תוכלי לפגוש את מדריך החלומות כמובן בחצלולים שלך ואז זה יהיה יותר קל.
&nbsp
(לגלות לך משהו? גם אני לא מסוגל להתרכז לאורך זמן בדמיון מודרך וחצלולים זה הרבה יותר קל לדעתי)
&nbsp
נשמח (ואשמח) לשמוע על התקדמותך ושאלותייך בהמשך :)
&nbsp

Freedom Inside

New member
שלום!

אני מסכימה עם אלעל - חלומות צלולים זה יותר קל מדימיון מודרך.
תכתבי את החלומות שלך כדי לשפר את הזיכרון, תעשי בדיקות מציאות (לדעתי עדיף בדיקות מציאות עם הידיים אבל יש כמה סוגים), ואני בטוחה שיהיה לך חלומות צלולים במהרה.
&nbsp
אני גם מזמינה אותך להצטרף לדף חלומות צלולים בפייסבוק שאני מנהלת. אני מעלה לשם סרטונים של חלומות צלולים והסברים, אפשר לשאול שאלות וכאלה :)
&nbsp
לך.https://www.facebook.com/pages/עולם-החלומות-הצלולים/1601480590121354
&nbsp
בהצלחה!

למעלה