קושי (גם)עם הבת הבכורה

pugile9

New member
קושי (גם)עם הבת הבכורה

למה לאמהות כל כך קשה עם בת בכורה? הקשר שלי עם אמא שלי בגיל העשרה היה דל שבדלים אני חושבת שימים שלמים לא החלפנו מילה חוץ מ תסדרי את החדר אל תלבשי את החולצה הזאת ואני הייתי בטוחה שאני אהיה בקשר הדוק עם ביתי וזה ממש לא קורה ואני מרגישה שזה ממש לא פייר כלפיה אבל אני ממש לא יודעת איך לגשת אליה תחומי העניין שלה כל כך רחוקים ממני מזל שייש לי בת קטנה ששתיינו אוהבות והיא גורמת לאיזשהוא קשר בניינו איך מגשרים על הפער הזה ?

גיל ההתבגרות אין ספק שהוא קשה

גיל ההתבגרות (שכולנו חושבים שלא יגיע) הוא גיל שילד רוצה להיות עצמאי, מצד אחד הם ילדים מצד שני נשים קטנות. עפ"י הקבלה וגם לפי כל שאר התאוריות האמת, אי אפשר כבר לחנך את הילד בגיל הזה, היא רוצה להיות כמו החברות, כדי שיאהבו אותה, בקבלה זה נקרא "השוואת צורה" להיות דומה לאחר כדי להרגיש קרוב, זה גיל שהם בודקים מי זה אני, ואיך רואים אותי האחרים. אני ממליצה להיות חברה, לדבר קצת יותר בשפתה, לתת הסברים בגובה העיניים, לתת להרגיש שותפות לחיים המשותפים, לתת את המרחב ועם זאת להישאר דדיקטיים במה שבאמת נחוץ, לגרום לה דרך החברות שלכן לרצות להישאר קונפורמית. יבואו התנודות, מצבי הרוח, הריחוק - זה בסדר... אבל לא לוותר על הקירבה, כי קשה להן עם עצמן גם ככה.

למעלה