קושי להחליט - קשר זוגי חדש

1 טול טול

New member
קושי להחליט - קשר זוגי חדש

ב"ה שלום לכולם !!! התחלתי קשר עם בחור שמאוד מתאים לי בהרבה נושאים. העניין הוא שהקשר הוא חדש ואני מעוניינת לדעת האם לבחור יש כוונות רציניות כלפיי? אני גם רוצה לדעת איך הקשר יכול להתגלגל.. אני מאוד פוחדת לפתח ציפיות שווא... כי אני לא יודעת איך להתייחס לקשר הזה (אני לא מכירה את הבחור לעומק היתה ביננו רק פגישה אחת) השאלה ששאלתי את הקלפים : האם (קיסר) לבחור (4 מטות) יש (כוהנת גדולה) כוונות רציניות (5 מטות) כלפיי (2 מטבעות) סיכום (7 מטות) אני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי הנושא מטריד אותי מאוד...גם אם תייעצו לי איך להתנהג...

batgalim

New member
הי טול טול...../images/Emo140.gif

יש בפריסה שעשית קלף מיותר... "יש" אמור להיות מחובר ל"כוונות רציניות". נראה לי שרצונך להכיר בחור לשם נישואין ואת לא רוצה לבזבז את זמנך עם מישהו סתם לשם בילוי. הכהנת הגדולה מראה שאולי הבחור מסתיר משהו ממך וגם על חוסר החלטה. אך לשם ברור מעמיק יותר - אני מציעה לך לפרוס שוב בפריסה קלטית, כי היא מראה גם פוטנציאל וגם את הצעות הקלפים לגבי הדרך בה עליך לבחור. תשאלי - מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם איקס בתקופה של חצי שנה.

1 טול טול

New member
תודה רבה !!!

ב"ה אני אשאל ואחזור אלייך עם מה שיצא לי ואז אני אודה לך מאוד אם תעזרי לי כי אני ממש אובדת עצות

1 טול טול

New member
מה פירוש הפריסה ../images/Emo53.gif../images/Emo35.gif

ב"ה פרסתי הפריסה קלטית ויצא לי : 1.מה עוזר (כוכב) 2.מה חוסם או נגד (10 מטות) 3.שיעור רוחני לשואל בהווה (9 גביעים) 4.בונוס אם ילמד את השיעור הרוחני (4 מטות) 5.עבר קרוב-כ-4 חודשים (צדק) 6.עתיד קרוב כ- 4 חודשים (7 מטבעות) 7.דימוי וזוית אישית (6 גביעים) 8.זוית ראיה של החברה (7 מטות) 9.רוצה אבל פוחד (8 מטבעות) 10.סיכום יכולת (6 מטבעות) אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי כי אני קצת הרבה חסרת שקט..... תודה מראש

1 טול טול

New member
|חיבוק../images/Emo23.gifמשהו יכול לעזור בבקשה???

ב"ה פרסתי פריסה קלטית ושאלתי האם מערכת יחסים חדשה שהתחלתי יש לה פוטנציאל למשך החצי השנה הקרובה התשובות והפריסה מופיעות למעלה. השאלה שלי באה בעקבות חוסר הבנה של הכוונות של הבחור שאני יוצאת איתו האם יש לו כוונות רציניות כלפיי..והאם יש סיכוי לעתיד משותף? השאלה ששאלתי היא האם יש פוטנציאל למערכת היחסים עם איקס בחצי שנה הקרובה בתודה מראש

batgalim

New member
הי טול טול../images/Emo140.gif

אשמח לפרש עבורך את הפריסה, אך קודם לכן אבקש לדעת - בת כמה את? כמו כן, רקע לפריסה יכול בהחלט לעזור... האם את גרושה? האם יש לך ילדים? אלו דברים שעולים מהפריסה שעשית, אך לכל קלף יש משמעויות מגוונות ועל כן מאד יעזור לקבל ממך רקע.

צ ל י ל 8

New member
טול טול ../images/Emo68.gif

רקע וגיל יעזרו בהחלט. אך יש לי שאלה נוספת: איך אחרי פגישה אחת או שתיים את מצפה שהבחור יהיה רציני מספיק לחתונה? הוא אפילו לא מכיר אותך. את לא חושבת שאת רצה יותר מדיי קדימה

1 טול טול

New member
היי צליל בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ב"ה אני בת 22, רווקה, חברה ללימודים הציעה להכיר ביננו (יותר נכון אבא שלה הציע)...בכל אופן נפגשנו והכל היה אחלה הוא בן 26 רווק יש ביננו תקשורת טובה.. אחרי הפגישה הוא אמר שיתקשר אבל לא התקשר...אז אני התקשרתי ומהדיבור שלו הרגשתי שהוא קצת מתחמק ממני..ולא ידעתי למה. החלטתי שאם הוא מעוניין בקשר אז הוא יצטרך לצור קשר...אז לאחר כמה ימים הוא התקשר ושוב השיחה זרמה...הוא אמר שהוא בתקופה קצת לחוצה וכו וכו ... עבר כ-שבוע מאז והוא לא התקשר...אם הוא היה מעוניין בקשר לפי דעתי הוא היה צריך להתאמץ קצת יותר...בכל אופן אני מאוד מעוניינת לדעת אם בכלל יש פוטנציאל מהקשר הזה כי אני ממש לא יכולה לפרש את ההתנהגות שלו..האם הוא מעוניין בקשר? אם כן מה עוצר אותו מלזרום? (נפגשנו פעם אחת)..ואם הוא לא מעוניין או שיש סיבה אחרת שעוצרת אותו??? אני אודה לך מאוד אם תעזרי לי בפרוש הפריסה
את צודקת...אני לא מעוניינת לצור קשר שאינו רציני..אני בשלב בחיים שאני לא רוצה להעביר זמן,,אני מחפשת קשר רציני אז אני רוצה לדעת אם יש כיוון
נכון שבסה"כ נפגשנו פעם אחת אבל עדיין העובדה שהוא לא כל כך מגלה עניין קצת מציקה ולא ברורה לי ...אני מרגישה שיש כמה דברים שאני לא יודעת...אני גם לא יודעת כל כך איך להתנהג בסיטואציה כזו אודה לך אם תפרשי לי את הפריסה
אני לא רצה מהר מידי אבל חשוב לי לדעת איפה אני עומדת (תחושת הבטן שלי אומרת שזה לא זה...)

1 טול טול

New member
היי בת גלים../images/Emo24.gif

ב"ה אני בת 22, רווקה, חברה ללימודים הציעה להכיר ביננו (יותר נכון אבא שלה הציע)...בכל אופן נפגשנו והכל היה אחלה יש ביננו תקשורת טובה.. אחרי הפגישה הוא אמר שיתקשר אבל לא התקשר...אז אני התקשרתי ומהדיבור שלו הרגשתי שהוא קצת מתחמק ממני..ולא ידעתי למה. החלטתי שאם הוא מעוניין בקשר אז הוא יצטרך לצור קשר...אז לאחר כמה ימים הוא התקשר ושוב השיחה זרמה...הוא אמר שהוא בתקופה קצת לחוצה וכו וכו ... עבר כ-שבוע מאז והוא לא התקשר...אם הוא היה מעוניין בקשר לפי דעתי הוא היה צריך להתאמץ קצת יותר...בכל אופן אני מאוד מעוניינת לדעת אם בכלל יש פוטנציאל מהקשר הזה כי אני ממש לא יכולה לפרש את ההתנהגות שלו..האם הוא מעוניין בקשר? אם כן מה עוצר אותו מלזרום? (נפגשנו פעם אחת)..ואם הוא לא מעוניין או שיש סיבה אחרת שעוצרת אותו??? אני אודה לך מאוד אם תעזרי לי בפרוש הפריסה
את צודקת...אני לא מעוניינת לצור קשר שאינו רציני..אני בשלב בחיים שאני לא רוצה להעביר זמן,,אני מחפשת קשר רציני אז אני רוצה לדעת אם יש כיוון

1 טול טול

New member
בוקר טוב בת גלים ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ב"ה אני בת 22, רווקה, חברה ללימודים הציעה להכיר ביננו (יותר נכון אבא שלה הציע)...בכל אופן נפגשנו והכל היה אחלה יש ביננו תקשורת טובה.. אחרי הפגישה הוא אמר שיתקשר אבל לא התקשר...אז אני התקשרתי ומהדיבור שלו הרגשתי שהוא קצת מתחמק ממני..ולא ידעתי למה. החלטתי שאם הוא מעוניין בקשר אז הוא יצטרך לצור קשר...אז לאחר כמה ימים הוא התקשר ושוב השיחה זרמה...הוא אמר שהוא בתקופה קצת לחוצה וכו וכו ... עבר כ-שבוע מאז והוא לא התקשר...אם הוא היה מעוניין בקשר לפי דעתי הוא היה צריך להתאמץ קצת יותר...בכל אופן אני מאוד מעוניינת לדעת אם בכלל יש פוטנציאל מהקשר הזה כי אני ממש לא יכולה לפרש את ההתנהגות שלו..האם הוא מעוניין בקשר? אם כן מה עוצר אותו מלזרום? (נפגשנו פעם אחת)..ואם הוא לא מעוניין או שיש סיבה אחרת שעוצרת אותו??? אני אודה לך מאוד אם תעזרי לי בפרוש הפריסה את צודקת...אני לא מעוניינת לצור קשר שאינו רציני..אני בשלב בחיים שאני לא רוצה להעביר זמן,,אני מחפשת קשר רציני אז אני רוצה לדעת אם יש כיוון ...כי לפי תחושת הבטן שלי זה לא זה...אבל אני רוצה לדעת מה קורה???האם הוא מעוניין או לא ..אני לא רצה מהר מידי אבל מאוד חשוב לי לדעת איפה אני עומדת ולאן אני ממשיכה

batgalim

New member
הי טול טול ../images/Emo140.gif

אם שאלת ספיציפית לגבי הבחור הזה - נראה שהציפיות שלך לגביו גבוהות מידי... את כבר בנית לך חיים שלמים איתו בדמיונך כשבפועל - לא תהיה התפתחות ואת סתם תתאכזבי. יכול להיות אף שדווקא הסיבה שהתקשרת אליו יצרה אצלו מן אנטי שמונע ממנו להמשיך את הקשר. את קצרת סבלנות ורוצה שהדברים ירוצו בהתאם לאנרגיות שלך, את חוששת שאם לא תקדמי את העניינים תשארי מאחור, גם הסביבה הקרובה לך חשה שאת נמצאת כל הזמן ב"תחרות" נגד הזמן, נאבקת ומנסה להצליח בכל כוחך. 9 גביעים בשיעור הרוחני קורא לך לצאת לכיוונים חדשים, להסתכל קדימה ולא לשבת ולהמתין שדברים יקרו מאליהם. נראה לי שיש כאן רמז שלא להראות לבחור הספיציפי הזה שאת ממתינה רק לו, אלא להמשיך בחייך ולזרום. באם תפנימי את השיעור הזה תוכלי להגיע לקשר מבוסס ויציב. גם עפ"י קלף הפוטנציאל נראה לי שכדאי לך לשבת ולתת לבחור לעבוד... כנראה שהוא מסוג הבחורים שמעדיפים ליזום, ושבחורה שיוזמת ומתקשרת נתפסת בעיניהם באיום. ההמלצה של הקלפים היא להאמין בעצמך! יש לך קסם אישי רב ואת נדרשת להבליט את נשיותך, למצוא את השלווה שבתוכך ולהכיר בערכך! את חשה מעמסה רבה מכך שלא מצאת בן זוג עדיין והעומס והאכזבה שאת מקרינה גורמת לבני זוג פוטנציאלים להתרחק... ככל שתכירי בערכך ותזרמי, ככה תוכלי לקדם את נושא הזוגיות בצורה טובה יותר, עם שלווה ובטחון. תורידי קצת מהלחץ ותראי שהדברים יסתדרו לך. מאחלת לך שתמצאי אהבה וזוגיות טובה בקרוב.

1 טול טול

New member
תודה לך בת גלים../images/Emo51.gif

ב"ה בת גלים, עזרת לי מאוד מאוד...את חושבת שאני צריכה לערוך פריסה לגביי הפונציאל הזוגי שלי בחצי השנה הקרובה
או פשוט להסיק מסקנות ולזרום
.... באהבה טול טול 1 וזה עבורך ....
ו...
אני מאחלת לך רק טוב

batgalim

New member
טול טול...../images/Emo140.gif

איני חושבת שמומלץ לערוך פריסות רבות מידי, במיוחד לאור העובדה שהתייחסתי בפירוש גם לזוגיות באופן כללי... תזרמי ותהני - את עוד צעירה וכל החיים לפניך
אני בטוחה שאם תתני לעצמך קצת קרדיט - תמצאי את בחיר ליבך ותהיי מאושרת... שיהיה לך יום טוב בלב...

1 טול טול

New member
תודה תודה ושוב תודה../images/Emo140.gif

ב"ה אמרתי לך כבר כמה עזרת לי
.... חיבוק גדול ממני אלייך...את משהו שלא פוגשים כל יום

1 טול טול

New member
היי בת גלים ../images/Emo35.gif../images/Emo53.gif

ב"ה היי בת גלים זו שוב אני... הבחור ששאלנו עליו בפריסה התקשר אליי אתמול בערב (בשעה קצת מאוחרת) בגלל שישנתי לא הספקתי לענות לו ...כזכור הוא לא יצר קשר כבר שבוע..ופתאום הוא "התעורר"..... אני מאוד מתלבטת האם להחזיר לו טלפון??? כי לא עניתי לו אתמול... האם לחכות שיתקשר???... אני בכלל לא יודעת אם יש פוטנציאל לקשר הזה (אני מרגישה מאוד מחולקת לשניים)...מצד אחד אני אומרת לזרום ולראות איך העניינים יתפתחו אבל מצד שני אני מאוד מפחדת לפתח רגשות כלפיי משהו שלא נכון וראוי לי...אני גם לא יודעת בכלל מה עמדתו כלפיי הקשר...אז מה לעשות? להתנתק ממנו? לנסות לזרום עם הקשר הזה יש לו בכלל פוטנציאל חיובי עבורי (אני לא רוצה להתחיל קשר שמיועד לכשלון מההתחלה) בקיצור מה לעשות??? אודה לך מאוד אם תעזרי לי תודה שוב ...טול טול

batgalim

New member
הי טול טול...

כפי שאמרתי - כדאי לך לתת לבחור לחזר אחריך קצת ולא להראות נלהבת... כדאי אולי לחכות עד מחר שינסה להתקשר שוב, אם לא - תחזרי אליו ותגידי לו שראית את הודעתו מאתמול אך פשוט את נורא נורא עסוקה ולא היה לך זמן לחזור, ותשאלי בחביבות מה שלומו, תהיי חביבה אך עם זאת - לא נלהבת מידי !!! תני לו לחזר ולהרגיש שהוא זה שיזם ולא את! בפריסה שעשית נראה היה שאת נלהבת מידי ולכן לא היתה התקדמות מצידו.

1 טול טול

New member
תודה לך בת גלים המקסימה ../images/Emo24.gif|תוד

ב"ה ושוב אמרת לי את הדבר הנכון בזמו הנכון....אין כמוך את פשוט
(מלכה) תודה לך שוב ....פשוט כפי שאת רואה אני עדיין מתלבטת..מצד אחד אני רוצה להמשיך הלאה ולא להמשיך את הקשר הזה (למרות שאני לא מכירה עוד את הבחור) ומצד שני אני חושבת שאני צריכה לפחות לתת צ'נס ומצד שלישי (כן יש גם צד שלישי) אני מפחדת לנטוע רגשות בקשר הזה...קצת מסובכת אני...קשה לי להרגיש תלויה....

1 טול טול

New member
המשך...

ב"ה לא כדאי להמשיך הלאה ...ירד לי כל האויר מהקשר הזה (שאפילו לא התחיל) צריך לתת צ'אנס? יש פוטנציאל בקשר הזה בכלל לפי הקלפים?

batgalim

New member
טול טול, אני אפילו לא מסתכלת שוב

בפריסה... אם ירד לך האויר - המשיכי הלאה... יש עוד ברבורים באגם...

1 טול טול

New member
בוקר טוב בת גלים ..בשבילך../images/Emo39.gif

ב"ה היי בת גלים...הוא התקשר אתמול והתנהגתי יותר באדישות כלפיו אבל בכל זאת הייתי ידידותית..השיחה זרמה והיה באמת כיף לדבר איתו אני חושבת שאני פשוט אזרום ואראה לאן הקשר מוביל מה שלא ברור לי זה העובדה שהוא מתקשר בערך פעם בשבוע אבל שהוא מדבר איתי הוא נשמע מאוד רציני לגביי הקשר..נהגתי על פי עצתך ואני נותנת לו את האפשרות לחזר...בסוף השיחה הוא זרק באויר "תתקשרי שנשמע אותך...אז תירצתי שהוא מאוד עסוק ואני לא רוצה להפריע אז הוא אמר שלהתקשר ולשאול מה קורה זה לא להציק"...הבנתי אתמול בעצם שאנחנו אולי אותו ראש...שנינו רוצים לבדוק את הדופק של הקשר...אני חושבת שאם הוא לא היה מעוניין הוא לא היה יוצא קשר...אבל אני רואה שהוא כן יוצר (אומנם פעם בשבוע) אבל גם זה התחלה את לא חושבת??? בכל אופן מאז ה"שיחה" איתך עבדתי על עצמי ונכנסתי לשלווה ואני באמת רואה שהכל מסתדר תודה לאל לאט לאט... אני לא אשקר לך...כיף לי לדבר איתו וגם שנפגשנו הוא היה ג'נטלמן אמיתי אבל הניתוק הזה פתאום פשוט גם לי לצאת משווי משקל...אני עובדת על עצמי בנושא ההערכה העצמית (לא רק את הערת לי על זה) ואני באמת מקווה ורוצה שהכל יסתדר... אם אני אשדר אנרגיות חיוביות כלפי הקשר יכול להיות שיסתדר לנו ביחד כי אני כן רוצה שיסתדר... תודה שאת כאן למעני...אבל אם אני מטרידה ומציקה יותר מידי רק תגידי ואני אבין כי נראה לי שאני קצת מעמיסה יותר מידי...רק תגידי פשוט אני מרגישה שאת מאוד עוזרת לי ונותנת עצות מאוד חכמות תודה שוב...וסליחה טול טול 1 צירפתי לך כמה אייקונים שיעשו לך בוקר טוב ומקסים כמוך
ו..

למעלה