קושי להתחיל עם בנות

קושי להתחיל עם בנות

ברצוני לשמוע את דעת הגושלים בעניין הבא יש לי קושי להתחיל עם בנות. אני בן 22 ואף פעם לא היו לי יחסים עם בחורה. הגעתי למסקנה שמאוד קשה לי להתחיל עם בחורה. אני ממש פוחד לעבור את המחסום ולהתחיל עם מישהי (כנארה מחשש לדחייה). זה נשמע אולי נדוש אבל זו הבעיה שלי. סה"כ אני יכול להוסיף שאני נראה לא רע, מגדיר את עצמי כאדם נחמד וחברותי. למישהו יש רעיונות / עצות? תודה

Vdrums

New member
מנסיון, גם לי היה נורא קשה,

והאמת שעד היום זה לא ממש בא לי בקלות, אבל איפושהו הצלחתי לשבור את המחסום, אתה פשוט צריך להאמין בעצמך, להיות עצמך רק אח"כ תוכל לגשת לבחורה, אחרת גם אם תיגש ותצא פעם פעמיים, אם לא תהיה בטוח במי שאתה זה לא ילך. אל תפתח ציפיות בשמיים, פשוט תזרום, תיגש לבחורה ודבר איתה, היא לא תנשך (יש כאלה שכן
). מקסימום אמרה לא, אז כנראה שהיא לא שווה דקה מזמנך היקר.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

ואני ממליצה להעיז ומאמינה שמי שמעז בסופו של דבר גם מצליח בהצלחה ויום מופלא

shirany

New member
ואת מאמינה ש...

בנות גם צריכות להעיז לפנות לגבר ולהתחיל איתו?

shirany

New member
האמת שאני מזה מבינה

את הגברים .. זה מאוד קשה ללכת ולהתחיל עם בחורה וגם עם גבר אני לא רואה בזה משהו לא בסדר שבחורה מתחילה עם בחור שלא תבינו אותי לא נכון אבל אין לי תאומץ הזה ללכת לבחור ולהגיד לו שהוא מצא חן בעיניי

הייי

תיראה..כמו כול דבר בחיים ולא משנה מזה דבר שאתה חושש לעשות אותו בגלל חוסר בטחון עצמי.ככול שאתה מדחיק את הדבר הוא מתעצם....אז אתה צריך לחזק את הביטחון העצמי שלך עם בנות...תתחיל בדבר קטן תיגש לבנות שאתה בטוח שיש לך סיכוי שהם ירצו...בנות שאתה ניראה יותר טוב מהן..זה יתן לך ביטחון ואומץ כך תוכל להתחיל אם בנות שכרגע אתה נירתע מהלהתחיל איתן.ואל תפחד מיזה שהיא לא רוצה.כך זה החיים אתה לא ולא אני מלאכים שכול מי שרואה אותנו תירצה...בסוף היא תבא.בהצלחה

e v i t a

New member
האמת...בתור בחורה...

אני יכולה לייעץ לך מספר דברים: 1. גברים חושבים (ועדיין אין לי מושג למה...) שאנחנו אוהבות את המצ'ואים שבאים עם ערימות של פוזה ומבט שרמנטי משהו. אז זהו שלא. תבוא בחיוך, בגישה של "אל תדאגי אני לא בא במטרה לסיים את הערב אצלך במיטה" (במקרה ואתה באמת רוצה מישהי ספציפית לקשר). תאמין לי מספיק לנו מבט כדי להבין מה הוא רוצה. תעבוד על זה. 2.) לעולם, אבל לעולם!נבר אבר! אל תפתח באיזה משפט נוסח "אבא שלך גנן..." או בשאלה הנדושה :"מה השעה?" אתה מוזמן להפתיע באיזה משקה, או פשוט לעשות עיניים,לצחוק המון, להיות רפוי ונינוח ועם זאת להתמקד בבחורה ובאיך שאתה נראה-כי יש מצב טוב שאם תקעת בה מבטים גם היא מחזירה לך אותם (בלי שתראה...אנחנו קצת יותר מתוחכמות
) 3.)בנות אוהבות גברים שמביטים בעיניים,זה מעיד על כנות והתעניינות אמיתית. אנחנו שונאות שהם מפשיטים אותנו בעיניים וגורמים לנו להרגיש לא בנוח.גבר כזה מתנדף בלי לחשוב פעמיים. בקיצור...זאת אני. ככה אני שוקלת עם מי לזרום בשיחה ואת מי להזרים לי מטווח הראייה. זה אולי יישמע שטחי אבל מה לעשות...איך שאתה נראה זה הת.ז הראשונה שלך. תראה לה שאתה לא מתחיל עם כל אחת, תדמיין את המטרה שלך מול העיניים ותגרום לה להרגיש מאתגרת. אנחנו מתות על זה. ועם זאת...תתבייש קצת מנוחכותה,תצחק המון וכמו שאמרתי-לפני הכל:מבטים. בהצלחה!

bilbulita

New member
על בנים בנות ומה שבינהם

העניין הוא כזה, בנים פשוט לא יודעים איך להתנהג לבנות וזה לא חדש, נפרדתי אתמול מחבר שלי בגלל האדישות שלו. אתם צריכים להבין שבנות הן עם רגיש שזקוק להמון תשומת לב (אבל לא יותר מידי כי זה גם יכול להרחיק). מתי בפעם האחרונה אמרת לחברה שלך שאתה אוהב אותה? מתי הבאת לה פרחים? מתי החמאת לה על איך שהיא נראית? אני לא אתפלא אם רוב התשובות יהיו מזמן לא. חבל שבשלב מסוים תגלו שפיספסתם את הבנאדם של החיים שלכם בגלל זה.. אני יודעת מניסיון... שלכם בילבוליטה

בתור אחד

שיש לו מחסומים מכאן ועד להודעה חדשה אני מודיע באופן רשמי שעל מנת לעבור את המחסום הזה אתה פשוט צריך להגיד לעצמך ולגשת לבחורה באופן טבעי ולא ישר בקטע של להתחיל אלא פשוט לפתח שיחה באופן טבעי ולזרום אם זה יוביל לדייאט אתה כבר תדע אם לא לפחות למדת דבר או שניים אני יודע שקל לדבר קשה לעשות אבל אתה יודע מה אני עושה לפעמים פשוט מתחיל לדבר באופן רגיל סתם לדבר על הכול ותאמין בחורות אוהבות גברים שמדברים ומנסים העיקר תנסה ותלמד לאט לאט מאיפה לתקוף דחייה זה דבר טבעי לשני הצדדים אף אחד לא אוהב דחייה בגלל הפגיעה אני במקרה הזה קצת רגיש אז הפסקתי לגמרי להתחיל אבל לגביך תשתפשף קצת לא יזיק אל תשכח אנחנו צעירים וכל החיים לפנינו תחייה אותם טוב
תעדכין אותי בהמשך שי

אני מסכימה איתך ומוסיפה

לדעתי, כשגבר מנסה לזרום בשיחה נעימה על הא ועל דא ומוכן להפתח ולדבר גם על עצמו, זה נעים יותר. אני מעדיפה גברים אמיתיים, שמנסים להפתח כלפיי, ולא כאלה שנסגרים בתוך עצמם ומחפשים אישורים ממני. גברים כאלה, שמוכנים גם לקבל ידידות כאופציה ולא קופצים בהצעות-נישואין אחרי היכרות של פחות משבוע. ואני בהחלט מעדיפה את אלה שלא יעזו להגיד לי "את צריכה" ובטח לא ידרשו ממני לחזור בתשובה, אלא את אלה, שיתנו לי לחיות באמונה שלי, ולא ינסו לכפות עליי את דרך החיים שלהם.

למעלה