קושי ליצור קשר

אנוניME

New member
קושי ליצור קשר

שלום לפורום הנפלא! אני בחור בשנות ה-20 המתקשה להתקרב אל בנות, ליצור ולנהל שיחה. זמן-מה שאני מנסה לעבוד על זה, אך קשה לי להתגבר על המתח, וכמו כן אני לא מצליח להחזיק שיחה בלי "להתייבש" (קרי אין לי יותר מה לומר), שזה דבר שמאוד מפריע ולא מאפשר לי לבנות קירבה, כמו גם מחזק את החששות מלהתקרב לבחורה. אני גם ככה לא יוצא הרבה, ועד שאני נדלק על מישהי (יש לי טעם קשה
) כל הקשיים הללו לא מאפשרים לי לקדם את העניין. מה אני יכול לעשות במצב שלי? החשש שלי שאני בבסיסי אדם משעמם מאוד, ואולי לא אצליח להתגבר על הבעיה הזו....

ברוך בואך לפורום אנוניME ../images/Emo140.gif

למרות/ ואף על פי שציינת את הסיבה שלדעתך מונעת ממך תקשורת עם בנות " שאני בבסיסי אדם משעמם מאוד" ממקדת אותך למשפט הבא שכתבת "ואולי לא אצליח להתגבר על הבעיה הזו..." אימון מתחיל בנקודה של מחויבות ואמונה לעצמך שאתה מוכן להתמודד עם הקושי. על משעמם ועוד סוגי "סרטים" ניתן להתמודד בדרך אימונית בצורה אפקטיבית. נסה להסתכל על עשייה בעברך וזהה את המקומות שפעלת בהם בלי מחויבות ואמונה, האם התוצאות היו אפקטיביות ברמת מבחן התוצאה?

אנוניME

New member
אני אמנם מתחיל באמונה

ואז הניסיון הקשה מוריד לי אותה.... אבל אני תמיד מוכן לנסות כיוונים חדשים! השאלה איך משנים דבר כל כך בסיסי?

שינוי בסיסי

יכול להתרחש באופו עצמאי או בעזרת איש מקצוע. מצא את הדרך שמתאימה לך ופעל לשינוי.

doingood

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לעשות את השינוי עצמאית, עם הרבה מוטיבציה, מודעות עצמית ו-אומץ. היו תקופות שהייתי יוצא לבד לפיק אפ ברים ומתחיל לדבר עם בחורות רק לשם האימון, גם (ובהתחלה בעיקר) עם נשים שלא הייתי מעוניין בהן. אם אתה מנסה את זה תקופה מסויימת ולא הולך לך אתה תמיד יכול לפנות לעזרה ממטפל/ת.

אנוניME

New member
אז זה הכל עניין של ניסיון?

מה שמוזר לי בזמן האחרון יוצא לי לצאת לברים פה בסביבה עם המורה שלי לגיטרה (בחור לא מאוד מבוגר) ומשום מה הוא חושב שאני אדם מאוד מצחיק
אני לא מבין למה הוא כל הזמן רוצה לצאת דווקא איתי מכל החברים שלו. יש שם איזו בחורה שנדלקתי עליה, אבל אין לי מושג איך ליצור קרבה..... מה אומרים לבחורה?? אין לי תחילית של מושג, אף פעם לא הייתה לי חברה

doingood

New member
שואלים אותה אם היא מנגנת בגיטרה

או איך קוראים למשקה שלה והאם הוא טעים, או אם אפשר לשבת לידה, או אם בא לה לקפוץ איתך לשבת על הים, או מה היא אומרת על זה שטורקיה הפסידה לגרמניה, או האם יש לה במקרה חברה חמודה להכיר לך, או מה היא חושבת על מצב החסה בשטחים, או האם בא לה לשמוע שיר שכתבת/ שאתה אוהב... שמעתי בדיחה: מישהו ניגש למישהי ושאל אותה האם יש לה מטען. היא עונה שלא, והוא אומר - אז אפשר את האטלפון שלך? תנסה להמשיך את הרשימה בעצמך.

אנוניME

New member
עדיין...

אני חושב שאני רציני מדי מכדי לשכנע אותה עם הנושאים האלה
אני יודע שזו אחת השיטות שמשתמשים, רשימות של נושאים ושאלות (מתכונת ג'ורג' קוסטנזה) אבל זה מרגיש לי כל כך ריקני.... אוף איתי

סקרנית לדעת האם הצלחת ליצור קשר עם נשים

רק ממשפטים שפלטת? מנסיוני האישי והמקצועי לשפת הגוף שמשקפת את הבפנוכו יש הרבה יותר משמעות מאשר משפטים. אשמח אם תשתף מנסיונך.

אנוניME

New member
יש לי כמה משפטים כאלה שלמדתי

אבל זה לא מאוד עוזר, כי מהר נגמרים לי הנושאים....

אנוניME

New member
כן ../images/Emo178.gif

אפילו עם אבא שלי יש לי שתיקות מעצבנות אני לא סובל כשאני עם מישהו ואנחנו שותקים עם אימא שלי זה בדרך כלל לא קורה כי לא קשה לגרום לה לפטפט כמו הבן דוד שלי, כשאני מתחיל נושא הם גוררים אותו וגוררים אותו איכשהו אבל אני אוהב את זה

איך להתחיל

שמע!!! עזוב את כול השטויות שאתה אומר ומעכשיו אתה משנה כיוון של 180 מעלות בהתנסחות קח כול דבר שאמרת או חשבת על עצמך ותדבר הפוך ואל תומר אני לא מצליח אלה כן מצליח ואל תתיאש מכשלונות אני מציע לך ללכת לחוג לריקודי עם באיזור מגוריך ולהתחיל ללמוד לרקוד לימוד הריקוד יתן לך מבט של גם אם לא הצלחת ללמוד את הריקוד בפעם הראשונה ,אז ההתמדה תביא את ההצלחה . מה גם בזמן ריקודי הזוגות תזמין משהיא ,ואם היא תסרב עבור לאחרת ואל תעלב ואל תתבייש, ואני אומר לך כי בסופו של דבר תהיה מישהיא שתרקוד איתך ותלמד אותך לרקוד( וגם אם היא מבוגרת ממך בהרבה) בסופו של דבר הריקוד והתקשור עם חברי החוג ובעיקר הבנות בחוג יסגל לך את היכולת לדבר עם בנות בכלל, ומה גם יהי לך נושא טוב לדבר עליו על ריקוד זה או אחר,ואני אומר לך שבנות אוהבות רקדנים(מנסיון) בהצלחה לךךךךךךךךךךךךךךך

אין לא אני יש לא רוצה

היייי אנוני אותי למדו שאין לא יכול ,או לא אני כלשונך יש לא רוצה וכאן מתחילה הבעיה שלך תנסי תתמידי ותראי שאת כן יכולה ותצליחי

טלאילן

New member
אחי אני מבין אותך

אני בן 21 וגם לי את אותה בעיה ולעוד הרבה בחורים בני גילך ויותר מבוגרים. אין לך מה לחשוש או להלחץ מזה יותר מדי. פשוט תתחיל לעבוד על הבטחון העצמי לאט לאט, ואל תהיה נתון ללחץ חברתי. לא כל אחד נולד דון ז'ואן. אתה פשוט צריך ללכת לטיפול או להכוונה כלשהי שתעזור לך להתגבר על הפחדים והדימוי העצמי שלך. אני חייב להגיד לך שגם לי לא היה קשר רציני עם בחורה ואני עובד על זה באמצעות טיפול ואני כבר מרגיש שהבטחון שלי עולה כשאני נפגש עם בחורה, ומאמין שלאט לאט זה יבוא. שיהיה לך בהצלחה!

אנוניME

New member
אני לא בראש של מטפלים

הייתי אצל מליון פסיכולוגים, אף אחד לא פתר שום דבר רק ריששו אותי

למעלה