קושי לשמור על התפריט

Casey1

New member
קושי לשמור על התפריט../images/Emo10.gif

בשבוע שעבר זללתי המון ועליתי במשקל. אתמול זה גם קרה. אני מרגישה כ"כ רע שאני מוותרת לעצמי. זה לא צריך להיות בכלל כי אני לרוב מאוד מקפידה לאכול רק מה שבתפריט. יש לי שקילה בימי שני ואיני רוצה לעלות שוב פעם אז במקום תפריט של 1200 קלוריות של הדיאטנית אני אוכלת לפי תפריט של 1000 קלוריות. אודה לכם על תמיכה.

הילמאר

New member
טיפים לדיאטה

לא לאכול ארוחת בוקר ארוחת ערב-חתיכה גדולה של אבטיח פעילות גופנית- הליכה למקום רגוע. אני למשל הולך 3/4 שעה הלוך ושוב למקום שנקרא חרוזים צימצום ארוחות במקום 2 פיתות לארוחת צהרים. פיתה אחת עם כל טוב. העיקר בישוע שכל מאמין יאהב את השני אהבה עמוקה כמו שהוא אוהב את עצמו ויותר

Casey1

New member
תודה

הדיאטנית אמרה לי דווקא שארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום כי זה מונע ממך לטרוף. לגבי הספורט אני הולכת 4-5 פעמים בשבוע. זה מתיש נפשית שאתה צריך להילחם ללכת ברגל הרבה. איך אתה מתעמל? לך זה קל?

הילמאר

New member
הדיאטה של ד"ר פוסמן

כרגע השמנתי אבל מיד ארזה חזרה. אוכל סלט בצהרים מחר אחרי האסיפה. אני מצרף פה את הדיאטה של הרופא משפחה שלי ד"ר פוסמן שעזרה לי לרזות מותר לאכול: הודו צלוי אפוי או מבושל בלי העור (עדיף להסיר לפני הבישול) עוף צלוי אפוי או מבושל בלי העור (עדיף להסיר לפני הבישול) בוטנים אגוזים כל שהם בירה ויין אדום (כוס ליום אחד מאלה) 3 ביצים בשבוע אבוקדו 1 ליום – חובה כפית של חומץ תפוחים כף של שמן זית ורבע כוס מים לערבב פעם ביום– חובה זרעי פישתן חלב עד 3% מעדני חלב עד 3% גבינות עד 5% כולל טחינה חומוס – רצוי ירקות ופירות שמן זית וקנולה ניגר (מותר עד 2 כפות ביום) אורז על בסיס מים תפו"א על בסיס מים ציפס בתנור (בלי כלום) פירה על בסיס מים תבלינים חומץ בלסמי מטבוחה סחוג עמבה (לא הרבה) מרקים שום טונה בלי השמן דגים לא שמנים נקניקיות קטשופ דבש דבש תמרים גלידה דלת שומן קטניות תמרים פירות יבשים (מעט מאד) אסור לאכול: בשר שמן בשר בקר כבש קבב המבורגר שווארמה כבד מכל סוג קורקבנים אווז ברוז לבבות מעורב ירושלמי חלקי פנים שניצלים פסטרמה כל סוגי הנקניק אסור מטוגן בכלל!! צ'יפס כל סוגי השמן חמאה מרגרינה מיונז מרגרינה רטבים גם בלי שומן! ריבה חמאת בוטנים ממרח שוקולד מכל סוג שוקולד

Casey1

New member
אני ממש מעריכה את זה. תודה!

צריך להקפיד כ"כ הרבה. לעשות ספורט זה חובה וזה גם מתיש אחרי העבודה. מצד שני, מה האלטרנטיבה? לעלות לא בא בחשבון. זה ממש קשה לא לוותר על עצמך ואני חושבת שאולי הפסוק הנ"ל יעזור לחיזוק- אגרת שאול אל הפיליפים פרק ד - פסוק 8: סוף דבר, אחי, כל אשר אמת, כל מה שנכבד, כל דבר ישר, טהור, מלא נעם, כל אשר שמעו טוב, כל מעשה נעלה, וכל דבר הראוי לשבח - באלה יהגה לבבכם. מה אתה עושה כדי לא לוותר לעצמך? אני מחזקת את ידייך.
תודה רבה

הילמאר

New member
פתרון

הרזתי 15 ק"ג ב3 חודשים, אבל אני עובד ב-60% משרה, אולי זה עזר לי, כל הסידורים וההתרוצצויות שיש כוח לעשות כי לא עובדים מלא. זה הוריד קילוגרמים בפעילות גופנית ללא הרגשה. גם אין לי רכב כי אנחנו במרכז. העבודה שלי גרועה מאד כמו אלה שעובדים ב"תקשוב", אז המשפחה עוזרת אחד לשני ולא עבדתי מלא.

Casey1

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!

נראה שלא הגעת לעבודה הזאת באופן מקרי
איך ידעת כמה לאכול אם אם לא קיבלת הנחיות מפורשות? יש לך תפילות שעוזרות לך בזמנים כאלו? תודה

הילמאר

New member
תפילה להתחזקות במקום העבודה

אני מתפלל תהילים 25 27 34. לפני ואחרי הקריאה אני אומר שאני מתפלל להגנה לחסד ולנצחון של ישוע במקום העבודה, וגם לחוכמה האלוהית ולשמחת ה'. לרוב התפילה הזאת עוזרת, בזמן האחרון יש קשיים. אז אני מתפלל כל הזמן. מעגל ההיזון החיובי של הדיאטה הזו היה כדלקמן. בהתחלה אכלתי הרבה מהדברים של הדיאטה ובכל זאת ירדתי. התלהבתי מזה וצמצתי את כמויות המזון. ואז ירדתי יותר. אסור לצמצם יותר מדי כפי שעשיתי בשנה שעברה כי אז הגוף נחלש וחולים. תודה על דבריך הנהדרים אני עכשיו לגמרי במרץ חיובי לפני יום העבודה!

Casey1

New member
שאלה לגבי כמויות

יש אופציה לרשום את הכמויות המותרות לכל דבר? למשל, תפו"א. שנית, למה כפית של חומץ תפוחים כף של שמן זית ורבע כוס מים לערבב פעם ביום– חובה? מה לגבי מוצרים ללא סוכר? תודה

הילמאר

New member
הסברים

הרופא לא אמר לי כמויות. צריך שארוחה אחת תהייה משביעה והשניה קטנה. הרופא ליקט נתונים ממחקרים שקרא כמו זה שאבוקדו מוריד כולסטרול. עכשיו מחיר האבוקדו מעל ל20 ש"ח לק"ג לכן צריך את המתכון הזה עם חומץ תפוחים. זה מרזה ומוריד שומנים כמו האבוקדו. אגב הטעם ממש נחמד שעושים את זה עם מים קרים- כמו איזה קוקטייל אנגלי. אין לי רעב לסוכרים אז לא אכלתי מוצרים ללא סוכר. אני לא יודע. אם במוצרים ללא סוכר יש שומנים אז אסור. הד"ר פוסמן שבר את הכתף ויחזור לעבודה עוד חודש. אז אני אשאל אותו.

Casey1

New member
תודה.איך היה אחרי האסיפה? אכלת סלט כפי שרצית?

למעלה