קושקוש!!!

Cobe1982

New member
סבבה!!!

חשבתי עלייך כי אני נמצא במחוזותייך (פחות או יותר...) סופחתי לבקו"ם ליומיים, אז אני תקוע בתל השומר. וואי, מלא פה בונגים!

Cobe1982

New member
א. בונגים=חיילים בני יומם

ב. תקוע, כי השאירו אותי פה לדרבן בונגים (ע"ע) להתפנות מהבקו"ם למתקן אדם, אבל כמו טמבל אני נמצא באמצע הארץ ולא נותנים לי לצאת לאכול בחוץ... מה איתך? מה את עושה?

אני..?

מעבירה את זמני הפנוי לבדי...במחשבות על אהובי ריתקו אותו ל35 יום, וואי איך אני מתגעגעת אליו! עכשיו נותר לקוות שהזמן יעבור ממש מהר...למרות שבקצב הזה לא נראלי:( יהיה בסדר.

ליזי1983

New member
הזמן הכן יעבור מהר...

יש לך איזה בת דודה קרציה שמתה עליך וכבר תדאג להעביר לך אותו וכמה שיותר מהר.... חוץ, החבר היקר שלי אמר שהוא יהפוך את העולם כדי לקחת אותך אל שלומ. אז... השקיטי ואמתיני בסבלנות קושקושית... הולך להיות לנו אחלה חופש!!!

Cobe1982

New member
לא נורא, עובר..

סגרתי כבר פעם 35 וזה אפילו לא היה עונש... בעסה..

Cobe1982

New member
א. בונגים=חיילים בני יומם

ב. תקוע, כי השאירו אותי פה לדרבן בונגים (ע"ע) להתפנות מהבקו"ם למתקן אדם, אבל כמו טמבל אני נמצא באמצע הארץ ולא נותנים לי לצאת לאכול בחוץ... מה איתך? מה את עושה?

Cobe1982

New member
בוא`נה, יא סוג של מאנייק

שנתיים וארבע בקרבי... אני יודע מה זה צ`ונג, ואם היית מבין משהו מהחיים שלך, היית יודע ש"בונג" זה הדגשה לצ`ונג... יא צ`ונגימון : ) תגיד, ברצינות, מה הרקורד שלך בכלל?

Cobe1982

New member
כמה כבר הלכת?

מה היית, צנף, גולנצ`יק, חננה...? נו, תגיד, זה לא מסווג, יאללה, תביך את עצמך!...

חחחחחחחחחחחח

20 שבועות ניווט רגלי זה מספיק? ותמשיך לנחש... (זה היה רמז גדול!)

קובי, לא נעים לי,

אבל נראה לי שהשייט לקח אותך... אבל תפסיקו עם החרטות האלה כבר! תאמינו לי, אם הייתם עסוקים בתע"מ ולא בפז"מ, המצב של הצבא שלנו היה הרבה יותר טוב. אבל בלי קשר- קובי תגיד, איך זה לפתוח גדוד חדש?

ניחוש לא מוצלך...../images/Emo6.gif

(לשייטת אין ככ הרבה שבועות ניווט...) תע"מ? חבל שכל אלה שאומרים שצריך להשאר ברצועה לא עשו תע"מ של 4 חודשים במקום כמו נצרים...

למעלה