ב. תקוע, כי השאירו אותי פה לדרבן בונגים (ע"ע) להתפנות מהבקו"ם למתקן אדם, אבל כמו טמבל אני נמצא באמצע הארץ ולא נותנים לי לצאת לאכול בחוץ... מה איתך? מה את עושה?
מעבירה את זמני הפנוי לבדי...במחשבות על אהובי ריתקו אותו ל35 יום, וואי איך אני מתגעגעת אליו! עכשיו נותר לקוות שהזמן יעבור ממש מהר...למרות שבקצב הזה לא נראלי יהיה בסדר.
יש לך איזה בת דודה קרציה שמתה עליך וכבר תדאג להעביר לך אותו וכמה שיותר מהר.... חוץ, החבר היקר שלי אמר שהוא יהפוך את העולם כדי לקחת אותך אל שלומ. אז... השקיטי ואמתיני בסבלנות קושקושית... הולך להיות לנו אחלה חופש!!!
ב. תקוע, כי השאירו אותי פה לדרבן בונגים (ע"ע) להתפנות מהבקו"ם למתקן אדם, אבל כמו טמבל אני נמצא באמצע הארץ ולא נותנים לי לצאת לאכול בחוץ... מה איתך? מה את עושה?
שנתיים וארבע בקרבי... אני יודע מה זה צ`ונג, ואם היית מבין משהו מהחיים שלך, היית יודע ש"בונג" זה הדגשה לצ`ונג... יא צ`ונגימון : ) תגיד, ברצינות, מה הרקורד שלך בכלל?
אבל נראה לי שהשייט לקח אותך... אבל תפסיקו עם החרטות האלה כבר! תאמינו לי, אם הייתם עסוקים בתע"מ ולא בפז"מ, המצב של הצבא שלנו היה הרבה יותר טוב. אבל בלי קשר- קובי תגיד, איך זה לפתוח גדוד חדש?