קושר לנוסטלגיה ? - לא בדיוק

קושר לנוסטלגיה ? - לא בדיוק ../images/Emo20.gif

אבל מרגיש לי פה ממש בית וחברים, אז משתפת אתכם - שווה להציץ ואולי... להפנים. ראיון עם אלוהים. ---------------- בחלום ראיתי את אלוהים...... "הכנס" אמר אלוהים, "אז אתה רוצה לראיין אותי?" "אם יש לך זמן עבורי", עניתי. אלוהים חייך וענה: "זמני הוא הנצח ויש לי זמן לכל דבר. מה היה בדעתך לשאול אותי?" "מה מפתיע אותך יותר מכל אצל בני האדם?" ואלוהים ענה: "משעמם להם להיות ילדים,והם ממהרים להיות גדולים, ואז הם רוצים לחזור ולהיות שוב ילדים. הם מאבדים את בריאותם על מנת להרויח כסף ובסוף הם מאבדים את כספם על מנת להחזיר את בריאותם. הם חושבים ללא הרף ובדאגה על עתידם והם שוכחים את ההווה וכך אינם חיים, לא בהווה ולא בעתיד. הם חיים כאילו לעולם לא ימותו והם מתים כאילו לעולם לא היו בחיים" אלוהים לקח את ידיי בידיו וישבנו בשקט זמן מה ואז שאלתי: "כהורה, כמה שיעורים שהיית רוצה שהם ילמדו? ואלוהים ענה עם חיוך: "שילמדו שאינך יכול לאלץ איש לאהוב אותך אך אתה יכול לאפשר לאנשים לאהוב אותך. שילמדו שהדברים היקרים בחיים אינם הדברים השייכים לנו, אלא האנשים האהובים עלינו. שילמדו שזה לא טוב להשוות עצמינו לאחרים. כל אחד יוערך על בסיס ערכו הוא ולא בהשוואה לקבוצה כלשהי. שילמדו שהאדם העשיר אינו זה שיש לו הכי הרבה, אלא זה שצריך הכי מעט. שילמדו שלוקח דקות ספורות לפגוע באדם אהוב עלינו ולוקח שנים רבות ארוכות לרפא פגיעות אלה. שילמדו לסלוח על יי תרגול הסליחה. שילמדו שישנם אנשים האוהבים אותם עד מאד, אולם אינם יודעים להביע רגשותיהם. שילמדו שכסף יכול לקנות הכל מלבד שמחה. שילמדו ששני אנשים יכולים להתבונן באותו דבר ולראותו שונה בתכלית. שילמדו שחבר הוא זה שיודע הכל אודותיהם ובכל זאת אוהב אותם. שילמדו שזה לא מספיק לזכות בסליחתם של אחרים, אלא שחשוב לסלוח גם לעצמינו: ישבתי שם זמן רב ונהינתי מהחוויה. הודתי לו על זמנו וכל מה שעשה עבורי ועבור בני משפחתי. והוא השיב: "ברוך הבא!!! אני כאן 24 שעות ביממה. כל מה שאתה צריך זה לשאול ואני אענה. אנשים ישכחו מה שאמרת, אנשים ישכחו מה שעשית, אבל אנשים לעולם לא ישכחו כיצד גרמת להם להרגיש".... שבת שלום, מ-Aני

../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

אטיוד... אם לא נצחק... איך נחיה? איך???

אטיוד5

Active member
הקטע הזה הסתובב לפני שנה בערך ...

במחוזותינו בליווי מצגת יפה של נופי טבע. אולי אמצא.

נכון - אלא שלטעמי לא נס ליחו ../images/Emo11.gif

קראתי אותו הבוקר ואהבתי מחדש.. בוקר טוב אטיוד5. ותהנה לך עם הכביסה !

אטיוד5

Active member
לא אמרתי שנס ליחו.

והאמת, אם כבר התייחסת אז אני מפנים, כבקשתך, מהקטע הזה ומביע את רגשותיי כדלקמן: לטעמי ליחו של הקטע הזה לא נס, מכיון שלא היה לו ליח מכתחילה. ומצד שני אני לא אמור לפגוע בך, כי עכשיו יקח לי 100 שנים להפוך את הנזק. בקיצור חוכמות בגרוש. מהסוג שנערות מתבגרות תולות בחדריהן מאחורי זכוכית ומסגרת פרחונית וכשהן מגיעות בתור חיילות למשרדי הלשכות בצבאנו המהולל בוחשות קפה ומתקתקות באצבע אחת הן גם לא שוכחות בשאר האצבעות לגזור ולהדביק את החוכמות האלה על בריסטולים בצבעים פסיכאדלים חיוורים. וחובה לקשט. חובה. רצוי פרח מצויר בטוש. כמו בכיתה ב´. אח אח אח, איזה כף היה לכתוב את זה .
שום דבר אישי חונה. סתם יום שישי אחה"צ. באהבה יוקדת אטיוד5

אטיוד יקר - בשיא העדינות והנחמדות

הבעת את דעתך - זכותך ! דמוקרטיה לא? ולמה שאפגע? המילים לא יצאו "ממוחי הקודח" אם כי ריגשו אותי קצת.
מוסכם עלי מראש .- שראש הגבר שונה מראש האשה.. שלכם מעסיק את עצמו ב-SEX ושלנו - קצת אחר.. קמצוץ רומנטיקה.. וקצת חלומות.. ופרחים מצויירים בטוש... והעיקר בשיא הרגש והעדנה.. אנו, הנשים - בוראות עולם !
שבת שלום אטיוד יקר וכמו בדברי אלוהים "בן אדם לא יזכור את : מה שאמרת, מה שעשית, אך לעולם יזכור את מה שהרגיש". ולי מרגיש טוב.... ממש טוב,,,,,
מ- Mני. ושבת שלום, חונה לרגע.

אטיוד5

Active member
הפרשנות שלך מעניינת

ישר סקס גברי מול רומנטיקה נשית מאיפה את מביאה את הפסיכולוגיה הזאת? מי בכלל דיבר סקס? זה לא עניין של רומנטיקה או סקס (וממתי דרכי השניים הללו נפרדו? ) זה עניין של רומנטיקה ודברי הגות בגרוש על קירות המשרדים הממשלתיים שלנו לפי דעתי לא במקום רומנטיקה, יש לה מקומות מתאימים יותר במקום על קיר המשרד אני מציע מקום יותר טוב - בלב ובכלל תודה שגרמת לי אושר נתת פתח לחדוות היצירה הפרטית שלי להשתולל קצת חיבוק גדול מהצד הזה וחיוך מהלסת לאוזן התיכונה ש"ש

אטיוד5

Active member
איך הם ידעו ????????

במיוחד בשבילך שלחו לי את סוחט הרגשות הבא : Anyway People are often unreasonable, illogical, and self-centered; Forgive them anyway. If you are kind, people may accuse you of selfish, ulterior motives; Be kind anyway. If you are successful, you will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway. If you are honest and frank, people may cheat you; Be honest and frank anyway. What you spend years building, someone could destroy overnight; Build anyway. If you find serenity and happiness, they may be jealous; Be happy anyway. The good you do today, people will often forget tomorrow; Do good anyway. Give the world the best you have, and it may never be enough. Give the world the best you´ve got anyway. You see, in the final analysis, it is between you and God; It was never between you and them anyway.

אטיוד יקר אם נתעלם מההקשר האלוהי

שבקטע - הקטע בהחלט לטעמי..
אין לי שום בעיה עם "סוחטי רגשות", אם יגיעו לך עוד כאלה - אל תשכחני. שבוע טוב ,

למעלה