קו העלילה הדורני בסדרה
לספרים

קו העלילה הדורני בסדרה
לספרים

טוב, אז מחשבה שיש לי על קו העלילה הזה, שעד כה מושמץ די בצדק : זה לא נגמר. זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה:

ד&ד השמיטו הרבה חלקים חשובים יותר או חשובים פחות מהספרים. ומצד שני הם השקיעו כמות עצומה של השקעה בקו העלילה הדורני. זה לא רק זמן מסך שהיה יכול להיות מוקדש, נניח, להעמקת הדמות של סטאניס, או למסע של טיריון באסוס, או לקו העלילה של בני הברזל (בכל זאת, שלוש עלוקות אמורות להיות שלושה מלכים מתים, ואם כבר הם המציאו את הדמות של יארה, כולל נסיון החילוץ של תיאון, למה להפסיק עם זה?). זה מציאה של לוקיישנים חדשים בספרד, ליהוק של נחשיות החול ודוראן (אלכסנדר סידיג הוא שחקן מפורסם מכדי להתבזבז על תפקיד מינורי כמו שדוראן נתן לנו עד כה), עיצוב קו שלם חדש של תלבושות ותפאורה דורניים - וכל זה בשביל מה?

אז כמובן, כקוראי הספרים, התשובה תהיה "להרחיק את ג'יימי ממעלה מלך לקראת מצעד הבושה". אבל זו נראית כמו חתיכת השקעה בשביל דבר מינורי כל כך. החזרה של ליידי לב אבן הייתה מצריכה פחות השקעה.

מכאן שיש שתי אפשרויות:
- ד&ד באמת חדלי אישים שלא יודעים מה הם עושים.
- הם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים, ומקדמים את העלילה לשם.

אם נניח את ההנחה השניה, זה יכול להיות מעניין, ולנו כקוראי ספרים יש כר שלם לספקולציות: האם זה תחליף לקווי עלילה אחרים, או לפחות לדמויות אחרות? נניח האם טריסטיאן מארטל הוא התחליף לקוונטין מארטל, וזה אומר שקוונטין לא מת? או אולי דורן תהיה התחליף לפלישת הפלוגה הזהובה לארצות הסופה?

אין לי יותר מדי תשובות כרגע, רק שאלות - ותחושה חזקה שקו העלילה הדורני לא נגמר בכלל, אלא רק מתחיל.

ובאותו עניין:

משהו קיצוני עומד לקרות בפרק הקרוב בקו העלילה הדורני:
http://watchersonthewall.com/david-nutter-and-jessica-henwick-look-ahead-at-the-game-of-thrones-season-finale-2/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

(ג'יימי ימות? זה בהחלט עדיין אפשרי)

hagashaga

New member
לאאא

הייתי משוכנע לגמרי שסיימנו עם דורן (להעונה, ברור שזה לא הכל, אבל הייתי בטוח שדברים יחזרו לקרות רק בעונה הבאה)... וחבל, כי אני לא רואה איך עוד בזבוז של זמן על העונה הזאת יביא תועלת על חשבון העלילות האחרות! צריך לקרות משהו כל כך מפוצץ, ששוב אני לא רואה איך זה קורה. חבלללל

Uri04

New member
דבר קיצוני? ב"משחקי הכס"?

אני לא מאמין שג'יימי ימות בשלב הזה. הוא דמות פופולארית מדיי והם לא יסיימו איתו לפני שהוא מתאחד עם בריאן למימוש סיפור האהבה הזה שהם בנו לנו בעונות האחרונות (עם או בלי LSH). מה יכול להיות קיצוני? אין לי מושג.. מירסלה וטריסטיין מתים בעקבות התקפה של האחיות-ציצי? או רק טריסטיין ואז החיילים של דוראן טובחים בהן ואנחנו נפטרים סופית מקו העלילה המיותר הזה ומכל סיכוי לראות את הדמויות הפלקטיות האלה חוזרות בעתיד?

אני ממש ממש ממש מצטערת לכתוב את זה .

אבל יש לי הרגשה שהם השאירו את דורן רק כסיבה להראות ציצים בצורה סקסית

למעלה