למה סיבובי ולא הלוך-חזור?מסלול הקו:
סיבובי דרך שכונות המערב והמזרח ומחנה צריפיןמסלול הקו:
משום מקום לשום מקום
שתי תחנות הקצה הן לא בדיוק באמצע שום מקום:לאור התגובה הקודמת - זה קצת מדאיג.
איך אותו המסלול יכול להיות "קו חום מקדים" ו"מדום מקום לשום מקום" ?
אני מכבד את עמדתך ועמדת מי שעשה לייק, אבל זה אומר שהקו החום יהיה כהגדרתך.
אז למה לא לסיים אותו בצומת או בבית דגן או בתוך הבית חולים בנוסף למה הוא מדלג על התחנה המרכזית בראשון לציון ועובר ליד קו 313שתי תחנות הקצה הן לא בדיוק באמצע שום מקום:
המזרחית זה בסיס צריפין ובית חולים אסף הרופא. כיום הקישור היחידי למתחמים האלה מראשון הוא קו 5. שמטייל בהרבה שכונות בדרך
המערבית מתחם האלף, עם מתחמי בילוי קיימים ומשרדים ומגורים שעתידים לקום שם.
אי אפשר להכניס אותו לבית חולים כי הכבישים שם צרים מדי לאוטובוסים. גם למה שיכנס למרכזית בראשון זה סתם גוזל זמן, ואין בה שירות בינעירוני משמעותי בשני הכיוונים שעוצר רק בה.אז למה לא לסיים אותו בצומת או בבית דגן או בתוך הבית חולים בנוסף למה הוא מדלג על התחנה המרכזית בראשון לציון ועובר ליד קו 313
אני מדבר על התחנה בהסתדרות ללא כניסה למרכיזתאי אפשר להכניס אותו לבית חולים כי הכבישים שם צרים מדי לאוטובוסים. גם למה שיכנס למרכזית בראשון זה סתם גוזל זמן, ואין בה שירות בינעירוני משמעותי בשני הכיוונים שעוצר רק בה.
מתאים למי שעובד באסף הרופא או חיילים שגרים בראשון ומשרתים בצריפיןהמזרחית זה בסיס צריפין ובית חולים אסף הרופא.
יוצא משם קו 430 לקריית הממשלה לירושלים, מתאים למי שעובד במשרדי הממשלה/ באזור
בצומת חטיבה 7/לטרון בנו חניון חנה וסע.
לא ברור לי מי אמור אמור להשתמש בו.
יש למישהו מושג?
תודה
רעיה
כשביטלו את השירות לפי דרישה בתל אביב וירושלים (באבל ותיקתק) נשארו הרבה מיניבוסים מיותרים שלא היה מה לעשות איתם, אז המציאו שאטל חדש מלטרון לירושלים
בצומת חטיבה 7/לטרון בנו חניון חנה וסע.
לא ברור לי מי אמור אמור להשתמש בו.
יש למישהו מושג?
תודה
רעיה
מוזר, חניון יחסית גדול, כמה תחנות אוטובוס.יוצא משם קו 430 לקריית הממשלה לירושלים, מתאים למי שעובד במשרדי הממשיש שם יותר מתחנת אוטובוס אחת לפי מיטב זכרוני.
טכנית את יכולה לראות במר קו כמה עולים בקו 430מוזר, חניון יחסית גדול, כמה תחנות אוטובוס.
עוברת שם לרוב בשבת - לפיכך לא יכולה לראות אם יש לחניון הזה שימוש נרחב.
תודה על ההסבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.