קו חדש?

קו חדש?

בימים האחרונים שמתי לב, כמו אחרים בוודאי, שפורום טרנסקסואליות של תפוז משנה את אופיו, ולא לטובה. לפתע אנו רואים כותרות רצות על מישהו שיצא עם חברה "וגילה שהיא חבר" (כלומר - גילה שהיא אישה טרנסקסואלית), על הזמנה להכיר טרנסקסואלית ולממש פנטזיה, על סקר אינפנטילי על טרנסקסואליות שניכר בו שחובר בידי אדם בור ונבער בכל הנוגע לנושא. והלינקים, אלוהים. הם מובילים למחוזות שבהם חוגגים הסטריאוטיפים הטרנספובים הנמוכים וההמוניים ביותר, וגישה פשטנית, מתנשאת ופוגעת, וולגרית וסרת טעם. זה פורום על טרנסקסואליות, המיועד ללבן סוגיות בנושא ולהסביר אותו לציבור, בעיקר לבני הנוער? זאת הגישה החדשה? האם האחראים על הפורומים בתפוז יודעים על הקו החדש? נורה

שרונקאם

New member
לנורה

נורה, לבקשתך תיקנתי את הקישורים, הסקר ונוסח התכנים. אני מצטער אם כך את רואה את הדברים. אין לי שום רצון לשנות שום דבר. אלא רק להוסיף. הקישורים שמתחדשים כל הזמן הם הקישורים היחידים שמצאתי כחלק מהרצון הטוב שלי להוסיף תכנים ואף תכני מולטימדיה כמו האזנות לתוכניות וקטעי מולטימדיה שפשוט נתקלתי בהם תוך שיטוט ברשת. אני מצטער אם את חושבת שהפורום משתנה, אני הוספתי קישור שהוא נוגע לנושא הטראנסקסואליות ורלוונטי לחיינו ביום-יום כי אכן בעיות כאלה כגון "גילוי" על ידידה או מישהי שאתה איתה בקשר, קימות (וחבל). את לוח ההיכרויות שהעליתי, העליתי במטרה לצמצם כמה שאפשר את מודעות ההיכריות בפורום כדי לשמור על פורום "נקי" מהודעות היכרויות, והקמתי חלק נפרד בשבילן, דבר שנראה לי כנכון לעשות. "מימוש פנטזיה" ו"מציאת חברה" אלה שני הדברים המתבקשים ביותר בהודעות ומודעות היכרות, הרי ההיכירות היא למטרה מסויימת, אולם הבנתי שדבר זה פוגע בך ומתוך כבוד שיניתי את הנוסח. יש כאלה הרוצים לממש פנטזיה, דבר שאינו פסול אם שני הצדדים מעוניינים בכך, אחרי הכל אנחנו אנשים בוגרים לא? ויש מודעות היכרות למטרה רצינית ולאוו דווקא מזדמנת. רוב המודעות מתעניינות בשני הנושאים הללו. במידה ואת מוצאת קישורים למאמרים, לתכנים, ולעמודים רלוונטיים בנושא טראנסקסואליות אני מבקש ממך כטובה, אנא שלחי לי על מנת שאוכל להעשיר את הגולשים בפורום והמבקרים בפורום בקצת מידע שישבור את הבורות ביחס לטראנסקסואליות. אני חיפשתי ולא מצאתי, כפי ששמת לב התוצאות חיפוש שלי לא עלו יפה לטעמך ואני מכבד את זה. הקישורים שנמצאים בפורום הם הקישורים שמצאתי אישית, ואני ישמח אם תהיה עזרה מגולשים בפורום להצבת תקישורים לתכנים נוספים. אני עכשיו שיניתי את הסקר, למרות שנראה לי שאחת השאלות הבולטות ביותר בנושא טראנסקסואליות היא האם אכן, טראנסקסואליות היא מצב מולד... אין שום קשר בין התכנים בפורום ל"קו חדש בפורום" והגברת הבורות ביחס לטראנסקסואליות. אודה לך אם תגיבי, שרון.

קישורים

שרון, לא כל איזכור של טרנסקסואליות ברדיו או במקום אחר שווה קישור. צריך לדעת להפעיל שיקול דעת, לבחון מה מהווה תרומה לפורום ומה זה סתם מיחזור של סטריאוטיפים ואמירות לא מעניינות. טוב שהורדת את איזכור הגשמת הפנטזיות המיניות. כדאי היה להוריד את כל יתר ההודעות הרצות עכשיו, כולל הסקרים. מידע רציני ומבוסס איננו עניין של הצבעה או של דעה אישית, וסקרים כאלה הם חסרי ערך גם בתור אינדיקציה להלכי הרוח של הציבור. היכולת לעשות קישורי מולטימדיה היא נהדרת, אבל אסור להסתנוור מהטכנולוגיה. אם אין לך למה לעשות קישור, אז אל תעשה קישור. לצערי, יש מחסור במקומות בעברית שאליהם אפשר להפנות קישורים. באנגלית יש שפע של אתרים ותכניות רדיו. אשמח להעביר לך מבחר מהם, למי מאתנו הקוראים ושומעים אנגלית. נורה

למעלה