קו ישיר חדש: יונייטד איירליינס תטוס שלוש פעמים בשבוע מישראל

דניאלה1311

Active member
מנהל
קו ישיר חדש: יונייטד איירליינס תטוס שלוש פעמים בשבוע מישראל החברה תשיק מחר את הקו החדש לשדה התעופה Dulles, וממנו ניתן יהיה לטוס בטיסות המשך ל-116 יעדים ■ הטיסות ייצאו בחצות מישראל וינחתו ב-5:00 בבוקר שעון מקומי
זו תהיה הטיסה הישירה הרביעית שמפעילה יונייטד בין נתב"ג לארה"ב, בנוסף לקווים האחרים - פעמיים ביום בין תל אביב לניוארק וטיסה יומית בין תל אביב לסן פרנסיסקו.

הקו יפעל שלוש פעמים בשבוע, והטיסות ייצאו מישראל בימים ראשון, שלישי ושישי בחצות, וינחתו בוושינגטון בשעה 5:00 בבוקר (זמן מקומי). הטיסות ימריאו לישראל מוושינגטון בימים ראשון, רביעי ושישי בשעה 22:30 בלילה וינחתו בנתב"ג ב-16:30.

הטיסות ייערכו במטוס בואינג 777-200ER, והמחיר יחל ב-1,200 דולר לכרטיס, אך יכול להשתנות בהתאם לתאריכים השונים.

במטוס הבואינג 777-200 בקו החדש יהיו 276 מושבים: מהם 156 מושבים במחלקת התיירים, 46 מושבי Economy Plus, עוד 24 מושבי Premium plus וכן 50 מושבי מיטה שטוחים במחלקת העסקים Polaris.

"יש טיסות שיוצאות מוושינגטון ב-8 בבוקר לשיקגו, לאטנלנטה, ליוסטון, לדנוור וליעדים נוספים שיכולים להתאים לאנשי העסקים שמגיעים מישראל. הם יספיקו להגיע ליעדם אפילו לפני מי שיטוס לניו יורק ויקח משם טיסה", אומר מנכ"ל יונייטד איירליינס בישראל, אבי פרידמן.
https://www.themarker.com/consumer/tourism/1.7274858

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם לדעתי זה יקר ואפילו מאד יקר
אבל תמיד טוב לדעת שיש עוד אופציות. למשל שיקגו הפכה עבורי ליעד יקר במיוחד. כל החברות העלו את המחיר של שיקגו כיעד כשאני בסך הכל צריכה יעד לטיסת המשך. אז עכשיו יש חוץ משיקגו וניוארק (שאני אישית שונאת) עוד יעד כמו וושינגטון למשל.
&nbsp
למעשה עדיין טיסה עם קונקשן בארופה זולה בהרבה אבל יש לי עדיין טראומה מהנסיעה האחרונה שלי לארה"ב דרך לונדון אז אני שוקלת אופציות אחרות.

moco10

New member
נשמע אחלה, בדיוק תחליף לטיסה הישירה לפילדלפיה שהייתה
בזמנו על ידי יו. אס. איירוויס .
שעות מעולות. טיסת שינה ונוחתים על הבוקר לשדה תעופה שרק מתעורר - בלי תורים בהגירה.

מקווה שהמחירים ירדו, אבל טיסה ישירה תמיד תהיה יקרה משמעותית מקונקשן באירופה אבל אין מה להשוות.

בדקתי את הטיסה הזאת, כשאירגנתי
את הטיול בילוסטון. היה הרבה יותר יקר מהאפשרויות האחרות.

טיול עתידי. נטוס באוגוסט.
להזמין טיסות כבר היה אפשר די מזמן.

דניאלה1311

Active member
מנהל
תודה על המידע, אז את טוענת יקר מאד
אם כך עם מי אתם טסים? ודרך איפה?

אחרי הרבה התלבטויות
ושיקולי עלות/ תועלת, נטוס עם בריטיש דרך לונדון ודאלאס.
וויתרנו על כל האפשרויות של טיסות ישירות לארה"ב ומשם ליילוסטון, כולן היו יקרות ולא נוחות. הטיסה הספציפית הזאת, היתה היקרה מכולן. השניה הכי יקרה היתה דרך סן פרנציסקו.

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם אנחנו טסים בשנתיים האחרונות עם בריטיש לארה"ב
בדרך כלל הם היו מאד בסדר פרט לטיסה האחרונה שהיחס של צוות הקרקע החל מנתב"ג, דרך לונדון ועד שיקגו? היה לוקה בחסר בלשון המעטה. התלוננתי ולאחר כחודש ניסיתי לבדוק מה עלה בגורל התלונה וקיבלתי תשובה ש"קיבלנו את תלונתך וזה הכל אנחנו לא נוהגים לפרט מה נעשה עם התלונה". אז אני שוקלת האם להמשיך לטוס אתם או לחפש חברה אחרת. בכל אופן מבחינת מחיר הם היו הכי זולים ללא ספק.

בטיסה האחרונה הם שידרגו אותנו לביזנס.
היה שירות מדהים, וחבל שלשלם על חוויה כזאת זה ממש מחוץ לתקציב שלנו.
אני תוהה לפי אילו קריטריונים הם בוחרים את מי לשדרג. אולי נוכל לעזור לזה לקרות שוב.

למעלה