קו מנחה 2 שרשור טרמפים (היצע וביקוש) למפגש.
ס ספלינטור New member 12/10/04 #7 ארבעה מקומות מירושלים וחזרה אבל אני אצא כנראה (מבית הכרם) באזור שבע וחצי, ואצטרך לצאת חזרה בחצות.
ש שבולת ירוקת העין New member 13/10/04 #18 אביא, בתנאי שלא תאפשרי כניסה לאם החורגת ובנותיה אין לי כוח להתמודד איתן כל הערב
ה הדודה המתוקה New member 14/10/04 #27 ../images/Emo16.gifטוב אז אין טעם שאשאל מי עובר בדרך שלי? וגם אין טעם בלי פחזניות. מתאמנת , היום זה רק נר, מחר כבר אשב בחושך מוחלט.
../images/Emo16.gifטוב אז אין טעם שאשאל מי עובר בדרך שלי? וגם אין טעם בלי פחזניות. מתאמנת , היום זה רק נר, מחר כבר אשב בחושך מוחלט.
ג גנגי New member 14/10/04 #28 רגע, לא סיכמנו משהו לגבי הדלקת נרות ביחד? ~באנו חושך לגרש בפולניה יש ויש וגם שם, בקנדה, דודה שרה לבדה: סורה חושך, הלאה שחור! בקבר כבר ננוח עם אור!~
רגע, לא סיכמנו משהו לגבי הדלקת נרות ביחד? ~באנו חושך לגרש בפולניה יש ויש וגם שם, בקנדה, דודה שרה לבדה: סורה חושך, הלאה שחור! בקבר כבר ננוח עם אור!~
ח חולם מלא New member 13/10/04 #11 ביקוש חזרה לחיפה (אם כי לא יזיק למצוא גם דרך הלוך), בשעה שייגמר המפגש. תודה מראש.
ח חולם מלא New member 14/10/04 #20 מצטער על הניג'וס, אבל אם לא תהיה לי דרך לחזור, אני לא אוכל לבוא...