קו פרשת המים

אלה611

New member
קו פרשת המים

בוקר טוב, שאלתי כאן בנוגע לזוגיות שלי לפני כ-3 חודשים. הנושא היה: ריבים מעטים אבל כשקורים - מאוד חמורים.
מאז הייעוץ שקיבלתי כאן היה שיפור קל. הצלחתי לעשות ויתורים רבים כפי שהונחיתי והיו מספר ריבים שהצלחנו להתנהל בצורה ממש יפה.
הבעיה שמאז הריבים האלה שבהם הצלחנו - המצב שוב החמיר. התחושה שאני ממשיכה לעשות את הויתורים שלי ושלו "אין כוח" לעשות את הויתורים כדי להתווכח בכבוד ונשאר בדפוסים קודמים.
זה הגיע למצב שאנחנו ממש "על קו פרשת המים" - אני מרגישה מאוד פגועה ויש לי מחשבות על עזיבה והוא מציין שמאוד רוצה כבר למסד את הקשר מצד אחד, מצד שני הריבים ממשיכים ככה וזה גורם לו לחשוב שאולי עדיף דווקא לפרק לפני שיהיה מאוחר יותר.
אשמח מכן לייעוץ מה אני צריכה לעשות במצב הזה. איך אני מצילה את הקשר הזה כי אני מאוד רוצה. יש לי הרבה מחשבות על חיים משותפים אבל המצב הנוכחי מפחיד אותי מאוד.
תודה מראש!

אלה611

New member
תודה רבה אורליט

תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - גלגל המזל
הצד השני - השמש
מה עוזר - מלכת החרבות
מה מפריע - הכוהנת הגדולה
פוטנציאל הקשר - ירח

באופן מוזר השיעור שלך האישי עם עצמך בתוך הקשר

מתקבע בתוך הקשר.
יש כאן שני דברים-את לבד בשיעור הקארמתי איתו לגבי זוגיות איתו והקשר שלכם שבו אין שיעור-אלא קשר .
הוא לו חווה קשר קארמתי איתך.זה רק את מולו.
הוא לא מבין מה את רוצה בכלל כי עבורו הכל טוב ונפלא, מחבק ומחמם ונוח לו עד מאוד כמו נעלי בית פרוותיים בכפות הרגליים.
הדיבור על הבעיות בהחלט עוזר אך לא מגיע לרבדים עמוקים ונכונים לפתרון.
זה על פני השטח.
ההסתרה המכוונת בעייתית כאן.
הרבה לא ידוע לו עלייך והרבה לא ידוע לך עליו.
אתם חיים בסודות.
הפוטנציאל מצביע על מלנכוליות מתמשכת ועל זה מה יש.
&nbsp

אלה611

New member
סליחה על האיחור בתגובה

קראתי את הפירוש אך לא הייתה לי הזדמנות להגיב כראוי.
מעניין דווקא הכל מאוד נגע בי חוץ מהמשפט האחרון על המלנכוליות, מלנכוליות עוד אין כאן ומקווה שגם לא תהיה.
כרגע אחרי שיחה אנחנו שוב על איזה דרך לשיפור.
&nbsp
תודה רבה על התשובה והעזרה ושבוע טוב!

למעלה