קו פתוח - עם מפקד משטרת אילת

קו פתוח - עם מפקד משטרת אילת

זה קורה עכשיו. אתם שואלים - מפקד מרחב אילת משיב. אפשר להשאיר שאלות כאן.

poza

New member
שאלה למפקד המשטרה

התבשרנו מעל גלי האתר והנה הגענו ליום המיוחל בו מפקד המשטרה פותח דלתו, הפעם את אוזנו, ומקשיב למאזינים, שרובם ככולם תושבי העיר אילת. רבות הבעיות המציקות לנו, החל מרמת הפשיעה הגואה, במיוחד בימים אלו וכלה בבעיות אישיות שכמעט לכל אחד מאתנו יש. והנה הפנה מאזין שאלה מאוד חשובה למפקד המשטרה. מה עושה המשטרה עם נערות הליווי או במילים פחות עדינות, תופעת הזנות. ואודה ששאלה זו מטרידה גם אותי באופן אישי אז נשאלת השאלה האם מפקד המשטרה לא אמור לענות לכל אותם תושבים מודאגים. ולצערי תשובתו של מפקד המשטרה אינה מספקת. "המשטרה עושה הרבה ועושה מספיק". כי להזכירכם הזונות עדין פה, כבר שנים. אשמח לקבל תשובה קצת יותר מפותחת, לי ולתושבי אילת, משום מה, הנושא חשוב. הערה: אין צורך לחשוף פרטים סודים, אנחנו נבין זאת.

אם זה נעשה בהסכמה, למה שיפריע ?

בואי ונשים את הסחר בנשים בצד לרגע. מה מפריע לך העיסוק בזנות ? אם אישה מעונינת לקבל כסף תמורת מתן שירותי מין, למי יש זכות להתערב ? אם הקונה והמוכרת, מבצעים את העיסקה מרצונם החופשי וגם לא פוגעים בצד שלישי, אז מה רע בכך ? כבר למדנו בכלכלה שעסקאות מסוג Win Win שבהן כל הצדדים מרוצים, הן העסקאות הטובות ביותר. ואכן במתן וקבלת שירותי מין מרצון, כל הצדדים מרוויחים, אז למה לא ? אגב, קבלת כסף עבור מתן שירותי מין, אינה עבירה על החוק ! מה דעתכם ?

poza

New member
אשרי המאמין שנערות הליווי עושות זאת

מרצון ובהסכמה. כמובן שיש יוצאות מן הכלל. אולם מרביתן הן נערות צעירות ממדינות חבר העמים שהגיעו לפת לחם במדינה בה הן היו מתגוררות או שההבטחה להרבה כסף בזמן קצר, סנוורה את עיניהן. אין לי שום התנגדות לזנות, כמו שאין לי שום התנגדות לכל אדם בעל דעה זו או אחרת ובעל נטיה זו או אחרת. אבל יש לי התנגדות לאנשים הפועלים שלא על פי חוק. כך גם נגד משתמשי הסמים. בא לך להשתמש- תשתמש, אבל אל תהרוס למישהו אחר את החיים. בא לך לשתות- תשתה, אבל אל תהרוג מישהו אחר בגלל שנהגת תחת השפעת אלכוהול. ולעניין נערות הליווי. לצערי זו תופעה בשוליים והמרוויחים העיקריים הם מועטים, ובוודאי לא הבנות העושות את זה למען הכסף. מרביתן, ותשאל את מפקד המשטרה שהתראיין הבוקר אצל אמיר איבגי או מישהו אחר המצוי בפרטים עושות זאת תחת לחץ פיזי, נפשי ואחר. מי שמרוויח מנערות הליווי, במקרה זה באילת הם שני גורמים: בעלי מכוני הליווי או במילים יותר בוטות - הסרסורים. ומי עוד. תחזיק חזק. המקומונים באילת. או ליתר דיוק "ערב ערב, ו"העיר אילת". שני אלו גורפים מאות אלפי שקלים בשנה מנערות הליווי. תשאל פעם כמה עולה מודעה בערב ערב או במתחרה שלו ותכפיל. תגיע להרבה מאוד כסף. כסף שאותן נערות היו חולמות להרוויח. אז איפה הצדק תשאל. ואל תשכח את תופעות הלוואי שבאות בעקבות נערות הלווי. מחלות מין, הריונות, בזבוז כספים ועוד הרבה אחרים. ואם תעצום רגע את העיניים ותדמיין טוב, בעתיד נראה את נערות הליווי מתסתובבות בעיר בלי בושה ומציעות את גופן למכירה. האחת ליד בניין העיריה, השניה בכניסה לדואר, השלישית בכניסה לסופרמרקט. בדיוק כמו שקורה בהולנד, צרפת ושאר מדינות אירופה. האם לזה פללנו. והיות וקונסולה העירה לי שאני כותבת הרבה, אז סיימתי לרגע זה. נתראה במסיבת יום ההולדת. פוזה

למעלה