אשרי המאמין שנערות הליווי עושות זאת
מרצון ובהסכמה. כמובן שיש יוצאות מן הכלל. אולם מרביתן הן נערות צעירות ממדינות חבר העמים שהגיעו לפת לחם במדינה בה הן היו מתגוררות או שההבטחה להרבה כסף בזמן קצר, סנוורה את עיניהן. אין לי שום התנגדות לזנות, כמו שאין לי שום התנגדות לכל אדם בעל דעה זו או אחרת ובעל נטיה זו או אחרת. אבל יש לי התנגדות לאנשים הפועלים שלא על פי חוק. כך גם נגד משתמשי הסמים. בא לך להשתמש- תשתמש, אבל אל תהרוס למישהו אחר את החיים. בא לך לשתות- תשתה, אבל אל תהרוג מישהו אחר בגלל שנהגת תחת השפעת אלכוהול. ולעניין נערות הליווי. לצערי זו תופעה בשוליים והמרוויחים העיקריים הם מועטים, ובוודאי לא הבנות העושות את זה למען הכסף. מרביתן, ותשאל את מפקד המשטרה שהתראיין הבוקר אצל אמיר איבגי או מישהו אחר המצוי בפרטים עושות זאת תחת לחץ פיזי, נפשי ואחר. מי שמרוויח מנערות הליווי, במקרה זה באילת הם שני גורמים: בעלי מכוני הליווי או במילים יותר בוטות - הסרסורים. ומי עוד. תחזיק חזק. המקומונים באילת. או ליתר דיוק "ערב ערב, ו"העיר אילת". שני אלו גורפים מאות אלפי שקלים בשנה מנערות הליווי. תשאל פעם כמה עולה מודעה בערב ערב או במתחרה שלו ותכפיל. תגיע להרבה מאוד כסף. כסף שאותן נערות היו חולמות להרוויח. אז איפה הצדק תשאל. ואל תשכח את תופעות הלוואי שבאות בעקבות נערות הלווי. מחלות מין, הריונות, בזבוז כספים ועוד הרבה אחרים. ואם תעצום רגע את העיניים ותדמיין טוב, בעתיד נראה את נערות הליווי מתסתובבות בעיר בלי בושה ומציעות את גופן למכירה. האחת ליד בניין העיריה, השניה בכניסה לדואר, השלישית בכניסה לסופרמרקט. בדיוק כמו שקורה בהולנד, צרפת ושאר מדינות אירופה. האם לזה פללנו. והיות וקונסולה העירה לי שאני כותבת הרבה, אז סיימתי לרגע זה. נתראה במסיבת יום ההולדת. פוזה