קו 650 עונתי ירושלים-אשדוד

konforty25

Active member
קו עונתי חדש מירושלים לחוף הים הדתי באשדוד:

החל מיום ד’, 14.8.24, יחל לפעול קו 650 בתקופת בין הזמנים מירושלים לחוף הדתי באשדוד, בשני הכוונים. לפרטים והרחבה:

החל מיום ד’ 14.8.24 יחל לפעול קו חדש (עונתי) לתקופת בין הזמנים קו 650 מירושלים לחוף הדתי אשדוד בשני הכוונים.

קו 650 ירושלים – חוף דתי:
יציאה מתחנה: 661 – מסוף הר חוצבים/המרפא, יציאה לגולדה מאיר – מנהרת הארזים ישיר לחוף הדתי אשדוד ללא עצירות בתחנות ביניים.

סיום בתחנה: 11681 – חוף דתי.

קו 650 – חוף דתי – ירושלים:
יציאה מתחנה: 11681 – חוף דתי, דרך מנחם בגין יציאה אשדוד דרום לכוון ירושלים ללא עצירות ביניים.

סיום בתחנה: 9951 – הרטום/שדרות גולדה מאיר

מעולה, מכיוון שאשדוד הכי קרובה לירושלים אפשר גם לשאר תושבי ירושלים להפעיל קו בקיץ מהשכונות לים.
בטח יהיה לו ביקוש.

מנכל אחד

Active member
מעולה, מכיוון שאשדוד הכי קרובה לירושלים אפשר גם לשאר תושבי ירושלים להפעיל קו בקיץ מהשכונות לים.
בטח יהיה לו ביקוש.
נכון, באמת לא ברור לי למה דווקא מבאר שבע יש קו לחופי אשקלון.
הגיוני יותר להפעיל קו מירושלים לחופי תל אביב.

קו 415

Active member
לדעתי יש שיקולים לאילו חופים יש כשרות.
כל מיני גופים מדרגים חופים כשרים על ידי פרמטרים נוספים.
וחוף שרתון לא מקבל דירוג כל כך גבוה במקרה זה.
בנוסף אני חושב שנלקח בחשבון השיקול של חניה אוטובוסים סמוך לחוף דבר שלא מתאפשר סמוך לכל החופים הנפרדים

Ccyclist

Well-known member

הדבר האחרון שתל אביב צריכה זה נחיל אוטובוסים מירושלים ומודיעין על הטיילת. יש רכבת, יש 490 מתלפיות.

כרגע אין רכבת מבאר שבע לאשקלון אז אפשר לקבל את הקישור האוטובוסי.

לגבי אשדוד - חבל שאין תחנה על שלוחת הרכבת לנמל, או תוכניות לקו בתוך העיר מתחת לרחוב של הטיילת / שדרות משה דיין, עם תחנה כנראה במרינה או מצפון לה, מה שהיה יוצר קישור הסעת המונים לחופי העיר כולל החוף הנפרד.

מנכל אחד

Active member
הדבר האחרון שתל אביב צריכה זה נחיל אוטובוסים מירושלים ומודיעין על הטיילת. יש רכבת, יש 490 מתלפיות.

כרגע אין רכבת מבאר שבע לאשקלון אז אפשר לקבל את הקישור האוטובוסי.

לגבי אשדוד - חבל שאין תחנה על שלוחת הרכבת לנמל, או תוכניות לקו בתוך העיר מתחת לרחוב של הטיילת / שדרות משה דיין, עם תחנה כנראה במרינה או מצפון לה, מה שהיה יוצר קישור הסעת המונים לחופי העיר כולל החוף הנפרד.
קו 366 מבאר שבע לחופי אשקלון כבר פעיל 3 שנים לפחות

למעלה