קזינו ברצלונה

sdisblos

New member
קזינו ברצלונה

שלום, אני מתכנן להיות בקזינו בברצלונה בעוד שבוע וחצי בערך. רציתי לשמוע מה הרמה של הקזינו? מה הבליינדים המשוחקים, כמה עולה הכניסה לקזינו עצמו? תודה..

modz0r

New member
קזינו מדהים

הייתי שם לפני חודשיים בערך. הקזינו מחולק ל-2 חלקים, האיזור הרגיל של מכונות המזל שהכניסה לשם בחינם, והחלק השני (קומה ממתחת) שהוא של הדברים הרציניים, שכוללים מכונות מזל של עד ל-100 יורו, ושולחנות בלק ג'ק\פוקר\רולטה ועוד. בסופי שבוע הכניסה לחלק "הרציני" בחינם, ובמהלך השבוע זה עולה 4 וחצי יורו לכניסה לכל היום, כאשר יש בתי מלון מסויימים (לא זוכר איזה) שיש להם הסכמים איתם וזה בחינם. הקזינו עצמו פתוח מ-10 בבוקר עד 5 לפנות בוקר, אבל החלק הרציני נפתח ב-3 בצהריים עד 5 בבוקר, כשבשעה 4 ורבע בערך סוגרים את שולחנות הפוקר. לשחקנים בפוקר מים מוגש בחינם, כשמידי פעם גם שתיה קרה אחרת מוגשת בחינם (קרה לי כמה פעמים שלא ביקשו כסף על המשקה). יש גם תפריט אוכל מיוחד לשחקני פוקר, שהוא קצת יותר זול מהתפריט אוכל הרגיל בקזינו. שולחנות של 2\5 יורו (200 יורו מינימום) ו-5\10 יורו (לא יודע מינימום) של הולדם יש תמיד, ובדרך כלל יש אומהה של אחד או 2 מהבלינדים האלו. פעם בשבוע לפי מה שהבנתי יש שולחן של 1\2 יורו עם 100 דולר מינימום, אבל לא ראיתי כזה ב-4 ימים שיצא לי להיות שם. מבחינת רמת משחק, יש פה ושם שחקנים רציניים מאוד (ראיתי גם 3 שחקנים ידועים שברח לי השם שלהם), ומהם אתה תדע להתרחק, אבל יש גם הרבה שחקנים ששמים על השולחן 200 דולר רק בשביל להנות מהמשחק, ומפסידים את הכסף ממש מהר. הצעה שלי, אל תתיישב עם המינימום, כי יהיה לך ממש קשה לשחק ככה (אני נכנסתי עם 300 בשולחן של ה-2\5 יורו, והיה אחלה). בנוסף, יש מידי פעם טורנירים קצרים וארוכים, שאתה תראה פרטים עליהם כבר שם. שיחקתי באחד מהם, של 100+10 יורו, נרשמו 114 אנשים, 18 בכסף, מקום ראשון לקח 3400 יורו וכרטיס לאיזה משהו (לא זוכר מה). אני סיימתי שביעי ולקחתי 420 יורו. מקווה שזה יעזור

למעלה