"קזינו" כן או לא

rafipips

New member
"קזינו" כן או לא

במוצ"ש לפני כשבועיים היתה כתבה בערוץ 10 , שם קראו למסחר במטח קזינו , נושא הכתבה היה חברת מטח 24 והמינופים . מי שזוכר עד לפני כחמש עשרה שנה , מידי פעם היתה כתבה בעיתון שנתפש קזינו , בממוצע כ 10 תפיסות בשנה . השאלה לאן נעלמו בעלי בתי הקזינו הנ"ל , מישהו רמז פעם שחלק מהם עומדים היום מאחורי חברות מטח , משום שהם קזינו חוקי . יש שני ענפי פשע שלא יעלמו מהעולם לעולם אחד הוא כסף והשני זנות . אם כך לאן נעלמו בעלי בתי הקזינו ???? מה דעתכם ?

progcom

New member
לדעתי...

יש מצב שיש עבריינים מאחורי חלק מחברות המט"ח... כמו שיש עבריינים מאחורי עוד הרבה חברות ואני שופך שם כסף... כל עוד לא גיליתי וטוב לי שם, אני אמשיך להיות שם.

ferrytale

New member
90% מהסוחרים אכן הופכים את המסחר לקאזינו

וזה תוצאה ישירה של הבעיה המנטלית שאיתה מתמודד הסוחר, על מנת לסחור בצורה טובה ונכונה יש צורך לנתק את הרגש באופן מלא ולא לפעול מתוך רגש ולו הכי קטן. מרבית האנשים כלל לא מסוגלים לישם את הדבר הנ"ל וזה, הופך להיות הגורם הישיר והמשפיע ביותר על ההחלטות שלך, מתוך אותן החלטות לקויות בהמשך להפסדים, מרבית האנשים פועלים בצורה שגויה שמנשלת אותם ממרבית כספם שבתיק, אלו זונחים את השיטה והופכים את זה להימור מבלי לשים לב. נוסף לכך, בשוק המט"ח ובעיקר בשוק המטח שלנו, יששנם המון עושי שוק, עושי שוק הם אותם חברות הברוקרים השונות שמזיזות את השערים על-פי צרכיהן ומנצלות שלא כראוי את היולות שלהן מתוך ניסיון להגדיל את הכסותיהן ולנשל אותך, הסוחר הקטן מכספך. את הדברים הללו שום קורס לא ילמד אותך, את הדברים הללו תלמד רק לאחר ניסיון מר וכואב ולא מעט הפסדים.

arihadar

New member
איזה ברוקרים הגונים ולא מזיזים לך סטופ?

איזה ברוקרים לא מזיזים סטופ ומרמים את הלקוחות שלהם? תתנו שימות בדוקים

ferrytale

New member
מתן למה נראה לך שגו פורקס לא משחקים?

בעבר עבדתי איתם, חוץ מתשלומים בזמן לא אהבתי אותם בכלל

ferrytale

New member
נכון אבל

אפשר לחשוד באמינות.. בעיקבות ניתוקים רבים, בעיות ציטוטים וכדומה..

תָּמִיר

New member
אשמח לדעת מי עדיף בעינייך ולמה

כעת אני בודק את החוזה של FXCM והוא די ממולא בסעיפים מקפחים ו/או חד צדדיים שדי מעצבנים אותי. - מה לגבי החוזים של החברות הללו? הם באנגלית או בעברית? - במידה ומתדיינים איתם משפטית, היכן מקום הדיון? בארץ או ב-UK? - יש לחברות הללו גופים מייצגים בארץ? האם התקשורת מולם לא נופלת ו/או מתנתקת בסמוך להודעות חשובות או תנודות גדולות? אשמח לאינפורמציה, תָּמִיר

ferrytale

New member
תראה..

אני אגיד לך מה דעתי בנושא.. כמה שחברה יותר גדולה ומבוססת, ככה הרגולציה גם חזקה יותר.. ככה פחות ישחקו איתך בעיקר שאתה, כסף קטן. אני סוחרת באלפרי יו קיי, אין יל ניתוקים והפרעות, הכל תקין כל הזמן. כשסחרתי עם גו מפורקס למשל, היו המון ניתוקים. אני לא יכולה לומר שזה רק בזמן הודעות ורגעים חשובים אבל, היו לא מעט ניתקים על בסיס קבוע יחסית. לגבי דיון משפטי, סביר מאוד להניח שזה בגבולות המדינה שבה הםנמצאים, במקרה של אלפרי זה אנגליה. לגבי החוזים כמובן שבאנגלית אבל זה לא צריך להרתיע אותך. הכל תלוי בעו"ד שלך במידה ואתה נקלע למצב כזה, בארץ בחו"ל, בעיברית אנגלית, חוזים הם תמיד דבר פרוץ בעיקר כאשר אלו חוזים אחידים (חוזה שהוא לא פרטני מול לקוח מסוים אלה מול כל הלקוחות) בקיצור, בכל מקרה אין לך סיכוי אז אם כבר, ללכת לחברה שיושבת תחת אכיפה של מדינה כמו אנגליה למשל..

drormeir

New member
לדעתי זה קזינו ברוב המקרים

שאלה בסטטיסטיקה: אם אני נכנס לקאזינו עם 200 דולר וסכום ההימור המינימלי הוא 10 דולר ואני מחליט להמר כל הזמן על האדום ברולטה (סיכוי לניצחון 18 מתוך 37) מה הסיכוי שלי להיות ברווח של 50 דולר לפני שימחק לי החשבון? אתה מבין לאן אני חותר? רוב האנשים שמרוויחים וחושבים שיש להם שיטה מנצחת בסוף יאבדו את החשבון שלהם אף על פי שהיו מורווחים בשלב מסויים במשחק. כמו בקאזינו. זה נכון פרט לאלו שיודעים להוכיח את המובהקות הסטטיסטית של השיטה שלהם. וגם לגביהם זה לא מובטח...

למעלה