קחו את עצמכם בידיים

gpeles

New member
קחו את עצמכם בידיים

למה אתם רוצים למכור את המדינה? אנשים עבדו והתאמצו כל כך קשה וככה אתם הרוסים אותה? מי שמע על מדינה שמחזירה את השטחים שהיא כבשה, את השטחים שהיא נלחמה עליהם, ועוד להחזיר אותם לחיות האלה, לערבים? הרי כל מה שערפאת רוצה זאת דיקטטורה, כמו בעיראק ובסוריה, אבל אנחנו ישראל (אם אפשר לקרוא לכם ישראלים) מפריעים לו בגלל שאנחנו הבאנו לפה דמקורטיה, שיוויון, חופש, הוא רוצה לסלק אותנו מפה, למה אתם חושבים שרבין נרצח? הוא הבין שהסכם אוסלו הוא חסר סיכוי אבל פרס שיכול לשכנע כיסא ללכת הצליח לשכנע אותו להכנס לזה. אבל זה נושא אחר שאני אדבר עליו בהזדמנות אחרת. אתם יודעים איזה כבוד עשו לישראל אחרי מלחמת ששת הימים, כולם מכבדים את האמיץ והאמיץ זזה שלא מפחד, נלחמנו מול כל ארצות ערב שהיו מסביבנו והבסנו אותם, בגלל שהיתה לחימה והייתה אמונה, ישראלי שהיה נוסע לחו"ל בתקופה הזאת היה מקבל יחס כמו למלך. למה אנחנו צריכים לסבול את כל הפיגועים האלה? את כל השחיטויות את כל הטרור של הרשות הפלשתינאית? אתם יודעים שישראל יכולה להשמיד את כל הפלשתינאים בפחות מ-48 שעות, למה אנחנו צריכים לפחד? על כל פיגוע שהם עושים צריכים להרוג אצלהם פי 1000, רק בכח הם מבינים הערבים-חיות האלה, ואם צריך פשוט להרוג את כולם אחד אחד, בקשר למדינות ערב מסביב, בום פצצת אטום על אלכסנדריה והיא מושמדת. אין סיבה שלא נעשה כאלה דברים, צריך להפסיק למכור את המדינה, לתת שטחים תמורת הסכמי שלום מגוחחים שיביאו רק עוד אסונות.

© Tweety ©

New member
במילה אחת-בולשיט.

אנחנו לא מוכרים את המדינה,אנחנו מחזירים את אותם שטחים כבושים לאנשים שהשטחים האלו שייכים להם. האנשים האלו הם לא חיות אל תתחיל לירות כאן הערות גזעניות האנשים האלו הם בדיוק כמוני וכמוך מאיפה המחשבה המעוותת הזו שאם אדם נולד בעזה למשל הוא פחות טוב ממך זה מה שהופך אותו לחיה? האנשים האלו נמצאים תחת כיבוש נורא ואכזרי,הילדים של האנשים האלו נהרגים שהם משחקים,ההורים של האנשים האלו מתים במחסומים בגלל שחיילי צה"ל לא נותנים להם לעבור לקבל טיפול רפואי. רבין ז"ל נרצח כי אדם מטורף שישב כל שבת ושמע הטפות מרבנים קיצוניים בהתנחלויות שמי שמוסר שטחי מולדת הוא אויב ובוגד וצריך לירות אותו בגלל זה רבין ז"ל נרצח. אוסלו ב95 היה הכי רלונטי על מה אתה מדבר בכלל? אני רוצה לראות איזה כבוד ירכוש לך העולם אחרי התמית על הפלסטינאים שואה. אתה זה שלא ציוני ולא ישראלי מה שהעלת (לחסל את הפלסטינאים אחד אחד) זו מדיניות שגובלת בנאציזם הגרמני.

gpeles

New member
כנס

מה שמבדיל ביני לבין מישהו שנולד בעזה, זה השנאה שלו כלפי כל העולם, העובדה שהוא חושב שהדת שלו נעלה, שמעת על מלחמת ג´יהאד? המטרה של הערבים היא ליצור עולם עם מוסלמים בלבד, למה להחזיר שטחים למישהו שרוצה להרוג אותך? למה לתת למישהו את האקדח כדי שיהרוג אותך? למה לא להרוג אותו קודם? רבין נרצח בגלל שהוא סוף סוף הבין למה הביא אוסלו את המדינה, לאשליה, בקרוב אפרסם פה מאמר שכתב חבר טוב שלי על מה היה קורה אם לא היה אוסלו... בקשר לנאציזם הגרמני.. היהודים לא פגעו בגרמנים, הם לא הרגו גרמנים, הם לא עשו פיגועי התאבדות והם בטח לא רצו לגרש את הגרמנים מאדמתם, מה שאנחנו עושים הוא הגנה על תושבי המדינה בניגוד אליך.. מה הצעד הבא? אולי גם אתה רוצה להתאבד? למען השלום..? תתפוצץ יחד עם המחבלים הערבים באוטובוסים?

© Tweety ©

New member
אני בת קודם כל

אני מכירה פלסטינאים אז אל תתימר לעשות לי הכרות עם העם הפלסטינאי בארבע וחצי השורות הגזעניות שלך. אתה זה שחושב שאתה נעלה עלהם שאתה טוב מהם אתה כובש אותם מאמלל אותם וככה אתה מגיבר אצלהם את השנאה. באמת מעניין לאן היינו מגיעים בלי אוסלו בליה סכם שסלל דרך להדברות וביסס דרך לשלום ולהכרה בשתי המדינות. איך אתה מגן על המדינה? שולח גדוד חיילים לשמור על מתנחלים פאנטים שבנוסף לכך עוד מקללים את החיילים שלנו יורקים עלהם ומשפילים אותם? ככה מגנים על המולדת?

gpeles

New member
סבבה בת.. כנסי

אין פה עניין של טוב או לא טוב, יש פה עניין פשוט, הפלשתינאים רוצים לפגוע בנו, הם עושים פיגועי התאבדות והם ימשיכו לעשות לא משנה מה תיתני להם, מה את חושבת שהחמאס והחיזבללה ירגעו אחרי שתיתנו להם חצי מירושליים? הם חושבים שהמקום שלנו זה בים עם הדגים, והם לא יפסיקו עד שהם לא ישיגו את רצונם, לכן שום הסכם שלום לא יעזור בייחוד לא נגד אדם כמו עראפת שהוא גנב, שקרן, מושחט, טרוריסט, מלולכך, תחמן, דו פרצופי ואפשר להמשיך את הרשימה עד מחר אבל הנקודה היא שאין שום עתיד לשלום עם חברה פלשתניאית ובטח שלא עם מנהיג שכזה. בקשר למתנלחלים מה את מעדיפה שיהיו מאחזים על ת"א, שאם מחבל יצליח לעבור אז הוא ישר בקלות יוכל לפוצץ את הקריה ואת עזריאלי? הרי בלי כל ההתנחליות בצפון כבר לא הייתה קיימת חיפה (ואז אולי לא היה קופץ מיצנע אבל זה משהו אחר). בקשר לאוסלו אני מצרף מאמר שכתב חבר טוב שלי, על מה היה קורה אילו לא היה אוסלו... אני מקווה שתחשבי על מה שרשמתי פה ועל המאמר שצירפתי, ולא תגיבי בעוד אחת מהשטויות הדימיוניות שלכם, על שלום פחחח...

© Tweety ©

New member
תגיד,מה יהיה ?

אתה תמשיך לשפוך פה רעל וליצור בדרך מציאות אחרת? אתה לוקח זרם קיצוני אצל הפלסטינאים החמאס (לא ברור לי איך החיזבללה קשור אבל לא משנה..) וחושב שכל הפלסטינאים הם אנשי חמאס,שכל ערבי הוא טרוריסט זה טעון גזעני שכלל לא תואם את מציאות. הפלסטינאים. יש ציבור רחב וגדול בקרב הפלסטינאים שכל מה שהם רוצים זה לחיות בשלום ולהתפרנס בכבוד לא מעניין אותם לחזור לחיפה או לזרוק אותנו לים אתה חשוף לאיזו תעמולה שקרית של הימין הקיצוני שהרעילו לכך לגמרי את קו המחשבה. אני לא מאמינה בשלום של מנהיגים ככה שאתה יכול להמשיך ולקלל את ערפאת שאף אחד אגב לא מחשיב אותו כפרטנר אלא בשלום של אנשים הפרטנר שלי ושל כולנו הוא הצד השפוי והרוב הודמם בצד הפלסטינאיש רוצה שלום ועם עובדות אתה לא יכול להתווכח שיש שם אנשים שרוצים שלום. אתה שטוף מוח ומדבר שטויות בלי הרף- בלי ההתנחלויות היה שלום נקודה.

gpeles

New member
אני לא חסוף לשום תעמולת שקרית

של שום ימין קיצוני, ואני רואה את עצמי כהרבה יותר קיצוני מהימנים הקיצוניים, כל הדברים שהבאתי פה הם עובדות והם אמת... כבר נשבר לי הזין מלחזור כל הזמן על אותם דברים ולכן אני אפסיק להתווכח איתך אבל תזכרי טוב טוב את מה שאמרתי לך כי יבוא יום שבו את תצטערי שלא הקשבת לי!

גם בלי ההתנחלויות לא היה שלום.

ע"ע תקופת הפדאיון, אם את בכלל מכירה מושג כזה. פלסטינים הסתננו לישראל ורצחו אנשים חפים מפשע. ואני שוב מדגיש: זה בלי "כיבוש", בלי התנחלויות, בלי התגרות ישראלית כלשהי. כל מה שההורים שלי רצו אז (והיום) זה לחיות בשקט. אבל זה לה מצא-חן בעיני הפלסטינים. לזה אני לא קורא שלום. גם היום לא היה שלום, כי הם לא רוצים שלום. מה לעשות, צריך שניים לטנגו.

Peace2002

New member
אם אוסלו לא היה נחתם...

אם אוסלו לא היה נחתם, כבר מזמן היינו יוצאים מהשטחים. כבר מזמן הייתה מדינה פלסטינית, שגבולותיה היו נקבעים על ידי ארצות הברית ואירופה, ללא התחשבות ברצון ישראל. אם אוסלו לא היה נחתם, חיילי צה"ל היו נטבחים בהמוניהם בשטחים, ופיגועי ההתאבדות היו מבוצעים ביתר התלהבות על ידי הפלסטינים.

gpeles

New member
אז זהו שלא הייתה הנהגה לפלשתינאים

ולא היה להם עם מה לעשות את הפיגועים.. הכסף שאתה משלם בו את המיסים שלך הולך להריגה שלך.. חשבת על זה פעם?

.המוסד

New member
כן, כמו לפני אוסלו

15 שנים בהם היו 250 הרוגים, ממש טבח נוראי, לעומת זאת, לאחר אוסלו, 10 שנים(9 אבל נעגל) 1300 הרוגים

למעלה