קחו דיון נחמד

Dark Muse

New member
קחו דיון נחמד

הרבה אומרים שהאופי יותר חשוב מהיופי, ואנחנו כמובן מאמינים בכך בצורה מלאה. הוכחה לכך אני יכול להעיד על עצמי, שאף על פי שבחורה יפה תדבר איתי, אם האופי שלה יהיה חלש או רע, זה יוריד מערכה. להפך ניתן לומר שבחורה עם אופי חזק וסוחף תהיה עוצמתית והיופי החיצוני שלה יגדל בעקבות כך. אך בואו נהיה אמיתיים. אנחנו פועלים על פי רושם ראשוני בצורה מאוד חזקה. אני לא אתחיל לדבר עם מישהי נניח שתראה לי רע. אפילו אם זה סתם סוג של דיבור סתמי שאני לא מצפה ממנו לכלום (ואולי כן ובגלל זה זה כך?). ואולי זהו לא רושם ראשוני אלא סוג של אופי כזה (שלי בואו נגיד לדוגמא) שיהיה לי קשה לקשור קשרים עם אנשים שבעיניי הם לא מוצאים חן, אפילו אם זה קשר ידידותי בלבד. זה לא רק באינטרנט, שלא נחשב לא נכון שמאחורי המסך אפשר בקלות למצוא את אלו היפות במקושרים ולהטריד אותן. גם ביום יום אני מוצא את עצמי מדבר ואוהב את אותם אנשים שעיניי מוצאות אותם 'עוברים' מבחינה חיצונית. עם אדם מכוער יהיה לי קשה להתחבר. אני יודע שמה שאני כותב פה נשמע מכוער מאוד מבחינת האופי שלי, ואני מודע לכך שאני גם לא שיא היופי בלשון המעטה, אבל זה משהו שאני לא יכול להתנגד לו. לא משנה מה יגידו, היופי מאוד מאוד חשוב, אפילו לסתם קשרים ידידותיים בלבד. חשוב לציין שגם יופי בעיניי המתבונן. היו לי ידידות עם אופי נהדר שנראו לי בסדר גמור מבחינה חיצונית ואילו לחבריי, הן נראו כמזעזעות. אף פעם לא יכולתי אם זאת, לדבר בידידות עם אחת שהיא לגמרי מכוערת בעיניי! מה דעתכן? עד כמה היופי קובע לכן ולכם? גם אצלכם יש מן סלקציה חיצונית שכזאת?

זכוכיות

New member
מאוד זר לי מה שאתה מתאר,

אני בכלל לא מזדהה. יש לי ידידים ואפילו חברים ממש טובים שרחוקים מלהיות חלק ממודל היופי הספציפי שלי, בנוסף אני בטוחה לחלוטין שאני לא חלק משל רובם הגדול... אני חושבת שכמו שאמרת, זה עניין של אופי... מעניין אותי לדעת האם גם עם חברים- גברים אתה כזה, כלומר החברים הגברים שלך צריכים להיות גברים נאים?

../images/Emo45.gif

איתך לגמרי. אני ממש לא בוחרת את הידידים והחברות שלי לפי המראה שלהם. תחשוב על זה שאתה עלול "להפסיד" בנאדם כ"כ מקסים רק כי הוא נראה ככה או אחרת. וחבל. סופ"ש נעים לכולם

Lil Kitty

New member
אוי, אתה כמו ידיד שלי

פעם ישבנו בבית קפה ונכנסו שני גברים - אחד יפה והשני הרבה פחות. תגובתו הייתה "אוי, אני לא מאמין שהוא (היפה) בכלל מסתובב איתו, אני לא הייתי מסתובב עם מישהו כל כך מכוער". אני לא מסכימה לא איתך ולא איתו. כל הידידים שלי הם אנשים שלא הכי מושכים אותי, ואולי זו גם הסיבה שהם רק ידידים ולא מעבר. אם אני מחפשת קשר רומנטי אז מן הסתם למראה חיצוני יש השפעה עצומה, אבל לסתם ידידות? זה ממש לא מעניין אותי. תרשה לי לשאול אותך משהו - אם תהיה לך ידידה נאה שפתאום תהיה ממש מכוערת, תנתק איתה את הקשר?

Dark Muse

New member
קשה להגיד...

אבל נשאל אחרת... אם היה לך חבר שהיה נראה פיצוץ לטעמך ופתאום הוא נראה כמו אחרי פיצוץ בואי נגיד, היית שומרת איתו על קשר? מתוך משיכה או מתוך רחמים? אלו שאלות שקשה לענות עליהן... הקטע הוא שלא אתחיל להתחבר למישהו שבעיניי הוא מכוער. לא יודע למה, זה יפריע לי לגמרי. אני לא אומר שהם חייבים להיות דוגמנים אחד אחד, אבל סוג של למצוא חן בעיניי הם חייבים. אני יכול לתת דוגמא לשתי בנות שאני הכרתי שעבדו לידי ואני בכלל לא יכולתי אפילו לחשוב להגיד להן שלום. לאחד שנראה גועלי בעיניי אני לא רואה את עצמי מתידד איתו.

Lil Kitty

New member
אבל זה לא אותו דבר בכלל

מן הסתם אם אני לא אמשך אליו אז הלך לנו כל הקשר. אני לא איתו בישביל לספר חוויות נטו. אין משיכה אז אין קשר. בהנחה ואתה לא שומר ידידות לשם יזיזות, מה זה ישנה לך אם אתה נמשך אליה או לא?

Dark Muse

New member
אני לא יודע...

אני אתן לך דוגמא יפה ו(לא)נחמדה. מישהי ראתה אותי באיזה פורום ושלחה לי הודעה והתחלנו נדבר. נשמעה נחמדה וזה אז נתתי לה מסנג'ר ושלחתי לה תמונה. אחרי שהיא שלחה לי את התמונה שלה מחקתי אותה. זה מגעיל, אני יודע, כולם עוברים את זה פה ושם, אבל אם היתה קצת מוצאת חן בעיניי בצורה הכי פשוטה, הייתי ממשיך לדבר איתה בכיף. היא פשוט היתה הגבול (את האמת עמוק מעבר לגבול) הזה שבו אני לא מעוניין לדבר איתה רק בגלל איך שהיא נראית. אולי זה בגלל שאני טיפה פרפקציוניסט?

Lil Kitty

New member
פרפקציוניסט זה לעצמך ../images/Emo13.gif

אתה סתם סנוב
ויותר ברצינות - זה מפריע לך או שאתה סבבה עם זה? כי אם אתה סבבה עם זה אז זה לא כזה משנה מה נגיד.

זכוכיות

New member
אבל מסביב, אתה לא רואה שזה אחרת?

כלומר, אתה לא רואה אנשים יפים עם אנשים פחות יפים? אני יכולה להגיד שבמעגל החברתי שלי יש כמה אנשים שהם מהממים ביופים, כמה ממוצעים, וכמה שממש לא... ובכל זאת, כולםאוהבים את כולם וחברים של כולם...

Dark Muse

New member
זה יפה שאת אומרת את זה

כי אם אני חושב על זה, אז כן, אני יכול להצביע על איזה סוג של אנשים הולכים עם אנשים יפים ואיזה לא... מכירה את המחשבה הזאת שבחורה יפה תלך אם אחת מכוערת ממנה?
אני לא מכיר אנשים שהם מכוערים בעיניי, לכל אחד יש יופי כזה או אחר. לא חייבים להיות דוגמנים שוב, ויופי זה בעיניי המתבונן. אבל אני לא יכול להצביע על מישהו שאני מכיר ממש טוב והוא פשוט מכוער בעיניי.

זכוכיות

New member
גם בעיני אף אחד מהחברים שלי לא מכוער

אבל יש כמה אנשים שאני משערת שלא יחשבו יפים במיוחד בעיני אנשים שלא מכירים אותם. ההבחנה שלך מוטעית בעיני, כלומר- מעגלים חברתיים (לפחות שלי) לא צומחים באופן כזה שיש לך שליטה מלאה עליהם, המעגל החברתי שלי גדל בעיקר בינו לבינו, חברים מכירים חברים והם אוטומטית נכנסים פנימה, ועלי ללמוד להכיר אותם (יפים או לא), כך שאינטרקציה ראשונית כבר יש, ויש מכוערים עם כריזמה וקסם אישי. בנוסף, יש לי מספר תחביבים לא נפוצים במיוחד, ולעיתים בעלי תחביבים דומים מאתרים אותי או להיפך לצורך אותו תחביב, ומשם מתפתחת חברות... כלומר, זה לא שאני הולכת ברחוב, נתקלת באדם יפה וחושבת לעצמי "ראוי להיקרא חבר שלי על סמך גופו החטוב", המציאות מביאה אותנו אחד אל השני.

Dark Muse

New member
זה יותר כמו

שאת רואה בחור יפה ואת אומרת "וואי בא לי להיות בסוג של קשר איתו". אם את מגלה שהוא סבבה אז את סבבה, אפילו אם זה בשביל ידידות. אם את מגלה שהוא אידיוט, אז היופי שלו לא שווה כלום בכל מקרה. אצלי אם אני אראה אדם מכוער לגמרי, לא יהיה אכפת לי בכלל ממנו. יכול להיות שאם כורח הנסיבות יוביל אותנו לדבר אחד עם השני, אז הוא יהיה חבר שלי. כפי שכתבתי, האישיות כובשת ומעלה את ערך היופי גם אצל אדם שהוא אינו כזה.

הממ..

האמת רשמתי תגובה נורא ארוכה.. אבל הנושא נראה לי מוזר ושטחי.. ואחרי שקראתי את התשובה.. החלטתי שמי שלא מכיר אותי יכול לחשוב עליי שאני כל מיני דברים שאני לא.. אז.. לא נענה לשאלה הזאת...

wine forever

New member
סתם בא לי להתערב...

אני לא קשורה כל כך.. אבל אני לא מתאפקת לומר את דעתי
תראה, לא איכפת לי כל כך איך ידידים שלי נראים, אני כבר יכולה להגיד שרובם מכוערים, אבל הם כל כך נחמדים שאין סיכוי שאני אוותר עליהם ! לעומת זאת אם אלך להתחיל עם בחור [או להיפך... ] אני אפעל לפי רושם ראשוני, אם הוא מוצא חן בעיני מבחינה חיצונית, אלך לדבר איתו, ורק אז אבחן את האופי שלו. לי, חשוב לא המראה החיצוני, אבל חשוב לי שהבנאדם ישתדל, כלומר, גם אם הוא מכוער, שישתדל "להתגנדר" כלומר, להתלבש יפה, אם זאת בת להתאפר... אבל... אתה לא חושב שזה די מוגזם למחוק מישהי מהמסן כי היא לא יפה ?XD

Dark Muse

New member
לא...

למה שיהיה אכפת לי למחוק אותה מהמסן? (אהבתי המסן) דווקא להתגנדר לא מעיד על יופי אמיתי. בחורה יפה היא בחורה שגם בלי יותר מדי איפור היא תראה טוב בעיניי. אבל סתם דוגמא את מדברת עם מישהו פתאום מתחוור לך שהוא יצור, לא היית מוחקת אותו מהמסן? זה לא שדרך המסן אני אפגוש מישהי שגרה לי באיזה חור בדרום הארץ בכל מקרה, אבל לא יודע, יהיה מגעיל לי לדבר איתה על דברים כאלו ואחרים כשאני יודע שחיצונית, אני אחשוב בכלל על איך לשם עליה מסיכה. איזה זבל יצאתי.

wine forever

New member
האמת שלא...

לא הייתי מוחקת אותו מהמסן.. כי כמו שאמרת, לא יצא מזה משהו מיוחד ...

למעלה