קחו המלצה לצימר, אבל לא לא סתם צימר

קחו המלצה לצימר, אבל לא לא סתם צימר

אנשים יקרים מצאתי לי ולכם את הביקתה האולטימטיבית. אם אתם מחפשים שקט. פרטיות!! אך בכל זאת אכפתיות יחס ושירות שלא יביישו אף רשת מלונות בין לאומית, אף יתעלו , כי הרי מה יותר טוב מיחס אנושי מיחס "מלונאי מקוצעי"? כמובן בתנאי שהוא לבבי כמו זה שאנחנו קיבלנו.. בבית נעם במושב רמות אתם תזכו לבית נעים עם נוף מדהים!!! (החלק הצפוני של הכנרת). אני יכול להבטיח למי שנהנה מעיצוב. יהנה מבית שפשוט השקיעו בו הרבה מחשבה ורגש בעיצוב , ובעיקר חשבו על הנוחות וההנאה שלנו. תראו כנראה שזה עסק שהולך, צימרים. ויש הרבה אנשים בצפון שאומרים , טוב נו אני אהפוך את המלונה של גימי הכלב עליו השלום לצימר נחמד (ואתם יכולים לראות עם עין ביקורתית לא מעט כאלה באינטרנט). אך כמובן לא בהשוואה לאלו אני מציג את בית נעם, הם פשוט עומדים בסטנדטים בין לאומיים. ניכרת שם השקעה מדהימה עד לפרטים הקטנים וזה כיף וזה טוב לדעת שחושבים עליך כלקוח שמגיע לו את הנוחות המירבית. לא היה מן הנמנע שאם אני כל כך נהנה מהמקום אני גם אשתמש בשירותים שהוא מציע, מסתבר שלליסיה (שמה של המארחת המקסימה) יש גם הצעה מעניינת בדבר שירותי עיסויים רפואיים. כאחד שרואה את העניין כביזבוז של כסף, מצב הכתף הצוואר והשכמות שלי דרש וצעק שינוי מהנוהג הקמצני וסגפני שלי. אז התקשרתי לרועי , ומיד אחר כך ביטלתי את הביקור אצל המקובל מצפת שהיה אמור לפתור לי את בעיית הצוואר התפוס
. הבן אדם (רועי. לא המקובל הדימוני) פשוט מקוצעי! צריך רגישות ומקצועיות רבה למקבל מסאג לא מוכשר כמוני. חשבתם שנגמר? ארוחת בוקר... הרגשנו לא נעים למרות שאנחנו בני 20+ מצאנו את עצמנו כמו גימלאים מארגנים לעצמנו סנדוצים קטנים מהשאריות .. ובמקרה של הארוחות הבוקר האלה קשה שלא לשמר איתך את הטעם למשך כל היום. מה גם שהתאבון גם מתמלא. אני קורא את זה ואני אומר לעצמי . אוי אני עוד עלול להרוס לליסיה החביבה, כי זה מתחיל להראות כמו שטיק פירסומי. אז למען הסר ספק זה המייל שלי למי שחשש כזה התגנב לראשו. אולי זו תהיה דרך שלי להוכיח את כנותי לגבי ההנאה והשלווה שקיבלתי בבית נעם. אני מקווה שגם תזכו לומר לליסיה וליהודה את מה שאני מפנה אליהם (במידה והם רואים זאת) מילה אחת . ואצלי היא שווה הרבה : תודה !!

זה המייל והקישור גם

[email protected] והקישור : http://www.noam10.com/ ד"א : הצגנו בפני ליסיה כביקורת בונה. (אם כי מדובר בהרגשה בלבד) שהאתר לא מושך מאד את העיין והוא לא בהכרח משקף את האיכות הגדולה של המקום.

למעלה