קחו לכם סיפור לשבת

אתנה34

New member
קחו לכם סיפור לשבת

35 שמות של שירים מופעים בסיפורון........ אליפלט צפר מלמטה רינה ישבה לה בשלווה במושב ליד הנהג מהמושב האחורי צעק אלעד נו כבר אולי אולי תרדו שם כבר אחרי חצות אם אתם לא זזים הטנדר נוסע ואתם נשארים פה. ירדנו במהירות הרי אני ושאול אוהבי הטבע הידועים ולא נרצה להחמיץ טיול לילי כבר שבוע שאנחנו מתכננים את הטיול למצדה לראות את אור הירח על ההר ואת היום החדש מפציע כאשר הבוקר בא לו. מאז שהייתי נער אנחנו יוצאים לטיולים כאלו החבורה העליזה שלנו עושים ביחד קניות יום קודם קצת תפוחים ותמרים מנגו בננה ומלון לחמניות טריות קפה טורקי וסוכר כמה בקבוקי מים תה ואורז וכמה המבורגרים למנגל. דרך ארוכה יש לנו מת"א למצדה אנחנו נוסעים במכונית הישנה הדרכים חולפות להן אליפלט נוהג במהירות ושאול אומר לנו חברה, אתם זוכרים את השירים רינה מתחילה לשיר שירים עד כאן ואנחנו מצטרפים אליה במקהלה עליזה שירת הנוער פורצת לה מהטנדר הישן. שאול אומר פתאום ממש אגדה הסיפור על מצדה אני לא חושב שאני ואתה היינו מסוגלים לזה אני משיב היו ימים זה לא יחזור על עצמו זה היה בימים עברו. רינה משגרת אלינו חיוכים כבר רואים את מצדה אנחנו מגיעים היא אומרת איזה לילה בהיר ממש ליל אביב מלא ירח אצלי הכול בסדר ואיך אתם אני צוחק אליה אין מקום לדאגה עוד יהיה לי כוח להכין קפה כשנגיע מה קפה אליפלט אומר ממושב הנהג עוד לא אכלנו היום נגיע נארגן ארוחה ומתחיל לטפס אל ראש ההר.

מה שהצלחתי....

אליפלט צפר מלמטה
רינה
ישבה לה בשלווה במושב ליד הנהג מהמושב האחורי צעק אלעד נו כבר אולי אולי תרדו שם
כבר אחרי חצות
אם אתם לא זזים הטנדר נוסע ואתם נשארים פה. ירדנו במהירות הרי אני ושאול אוהבי הטבע הידועים ולא נרצה להחמיץ טיול לילי כבר שבוע שאנחנו מתכננים את הטיול למצדה לראות את
אור הירח
על ההר ואת היום החדש מפציע כאשר
הבוקר בא
לו. מאז שהייתי נער אנחנו יוצאים לטיולים כאלו החבורה העליזה שלנו עושים ביחד קניות יום קודם קצת
תפוחים ותמרים
מנגו בננה ומלון
לחמניות טריות
קפה טורקי
וסוכר כמה בקבוקי מים תה ואורז וכמה המבורגרים למנגל.
דרך ארוכה
יש לנו מת"א למצדה אנחנו נוסעים
במכונית הישנה
הדרכים חולפות להן אליפלט נוהג במהירות ושאול אומר לנו חברה, אתם זוכרים את השירים רינה מתחילה לשיר
שירים עד כאן
ואנחנו מצטרפים אליה
במקהלה עליזה
שירת הנוער פורצת לה מהטנדר הישן. שאול אומר פתאום ממש אגדה הסיפור על מצדה אני לא חושב
שאני ואתה
היינו מסוגלים לזה אני משיב
היו ימים
זה לא יחזור על עצמו זה היה בימים עברו. רינה משגרת אלינו חיוכים כבר רואים את מצדה אנחנו מגיעים היא אומרת איזה לילה בהיר ממש ליל אביב מלא |תו
תו|
אצלי הכול בסדר
ואיך אתם אני צוחק אליה אין מקום לדאגה עוד יהיה לי כוח להכין קפה כשנגיע מה קפה אליפלט אומר ממושב הנהג
עוד לא אכלנו
היום נגיע נארגן ארוחה ומתחיל לטפס אל
ראש ההר

רגע מצאתי עוד

נתחיל מחדש 1. אליפלט 2. רינה 3. אולי תרדו שם 4. כבר אחרי חצות 5. הטנדר נוסע 6. אוהבי הטבע 7. טיול לילי 8. מצדה 9. אור הירח 10. יום חדש 11. הבוקר בא 12. הייתי נער 13. תפוחים ותמרים 14. מנגו בננה ומלון 15. קפה טורקי 16. סוכר 17. מים 18. תה ואורז 19. במכונית הישנה 20. חברה 21. אתם זוכרים את השירים 22. שירים עד כאן 23. מקלה עליזה 24. שירת הנוער 25. אגדה 26. אני ואתה 27. היו ימים 28. לילה בהיר 29. ירח 30. אצלי הכל בסדר 31. מקום לדאגה 32. עוד יהיה לי 33. עוד לא אכלנו 34. ראש ההר מדהים כמה פספסתי קודם....

Annie123

New member
שירים זה עם מעניין

אפשר לזהות שזה שיר גם אם לא מכירים אם השם :) שזה המקרה שלי..

BobLirs

New member
אחלה סיפור =]

אליפלט צפר מלמטה רינה ישבה לה בשלווה במושב ליד הנהג מהמושב האחורי צעק אלעד נו כבר אולי אולי תרדו שם כבר אחרי חצות אם אתם לא זזים הטנדר נוסע ואתם נשארים פה. ירדנו במהירות הרי אני ושאול אוהבי הטבע הידועים ולא נרצה להחמיץ טיול לילי כבר שבוע שאנחנו מתכננים את הטיול למצדה לראות את אור הירח על ההר ואת היום החדש מפציע כאשר הבוקר בא לו. מאז שהייתי נער אנחנו יוצאים לטיולים כאלו החבורה העליזה שלנו עושים ביחד קניות יום קודם קצת תפוחים ותמרים מנגו בננה ומלון לחמניות טריות קפה טורקי וסוכר כמה בקבוקי מים תה ואורז וכמה המבורגרים למנגל. דרך ארוכה יש לנו מת"א למצדה אנחנו נוסעים במכונית הישנה הדרכים חולפות להן אליפלט נוהג במהירות ושאול אומר לנו חברה, אתם זוכרים את השירים רינה מתחילה לשיר שירים עד כאן ואנחנו מצטרפים אליה במקהלה עליזה שירת הנוער פורצת לה מהטנדר הישן. שאול אומר פתאום ממש אגדה הסיפור על מצדה אני לא חושב שאני ואתה היינו מסוגלים לזה אני משיב היו ימים זה לא יחזור על עצמו זה היה בימים עברו. רינה משגרת אלינו חיוכים כבר רואים את מצדה אנחנו מגיעים היא אומרת איזה לילה בהיר ממש ליל אביב מלא ירח אצלי הכול בסדר ואיך אתם אני צוחק אליה אין מקום לדאגה עוד יהיה לי כוח להכין קפה כשנגיע מה קפה אליפלט אומר ממושב הנהג עוד לא אכלנו היום נגיע נארגן ארוחה ומתחיל לטפס אל ראש ההר. מצאתי 27 =/

למעלה