קחו לכם עצה בריאותית

קחו לכם עצה בריאותית

משקה פרוביוטי של אמי. מכיל כל מיני מיקרובים שעושים נעים בבטן ומרפאים כל מיני מחלות שלא כתובות בתורה. דבר כל כך בריא וטוב ו... ו... בכלל חיובי, שאני ממש לא מבין למה האישה לא מבינה מה פתאום קניתי חבילה של כאלה, ועוד חושדת שאני רק מתעניין באריזה שלהם, שלגמרי במיקרה היא בעלת מכסה שנסגר הרמטית, וכושר ציפה של 70 גרם וצורה מוארכת שהופכת את העסק למצוף זריקה אידאלי דמוי בומבטה, אם רק ננקב שני חורים קטנים בקצוות ונשחיל דרכם (בלחץ) חוט, ונמלא חלקית במים כמו מצוף בולדו. פשוט נעלבתי מהרמיזות שלה. איזה חוסר אמון. אבל אם כבר גמרתי 4 כאלה במכה (כי הם כלכך בריאים), לא חבל לזרוק את האריזות? אולי אפשר יהיה לנצל אותן למשהו. אולי יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות איתן?

חץ הכסף

New member
ואחר כך

להשתמש בכפית ולחפור מינהרה דרכה יברח מהכלא לאחר שיתפסו אותו...

zoharfi

New member
אני יודע! אני יודע!

ס ת ם... , אני לא יודע. אבל אם כבר, אז שאלה, איך והיכן בדיוק אתה מנקב אותם מבלי לפגוע באטימות המיכל כך שהמים לא יינזלו החוצה ? שאלה 2, באיזה טעם האמי הכי מתאים למצוף הזריקה (כזה שגם הדגים יאהבו)?

האמי בטעם ריבת סרדינים

ניקוב - באמצע המכסה ובאמצע התחתית. נקב דק ככל הניתן, שעדין יהיה אפשר לדחוף דרכו בכח חוט עבה. יכול להיות חוט דיג (נגיד 0.7) או חוט מתכת. כל עוד החוט נכנס בלחץ כלשהו, למים יהיה קשה להכנס/לצאת. לא צריך אטימה מוחלטת מפני שאין לחץ משמעותי שמכניס או מוציא את המים. וגם אם יהיה איזה טיפטוף איטי עדין תוכל לדוג שעה שעתיים בלי שינוי משמעותי במשקל המצוף. מ-ק-ס-י-מ-ו-ם תפתח את המכסה אחרי שעה ותוסיף כמה טיפות. ומי שממש מתעקש, יכול לשים טיפת דבק או סיליקון בנקודת חדירת החוט למיכל.

למעלה