קחו לכם קצת קבצי MIDI חביבים
1 1Reebok New member 12/3/05 #4 Don't Stop Me אגב, חלק מהשירים האלה הם קבצי קריוקי, ואם משתמשים בתוכנה הנכונה אפשר לראות את המילים על המסך. אני משתמש בVanbasco's Kareoke Player מ www.vanbasco.com
Don't Stop Me אגב, חלק מהשירים האלה הם קבצי קריוקי, ואם משתמשים בתוכנה הנכונה אפשר לראות את המילים על המסך. אני משתמש בVanbasco's Kareoke Player מ www.vanbasco.com
V vitamin P New member 12/3/05 #9 ../images/Emo88.gif....צר לי אבל גם זה לא ניתן ל לביצוע... גם העלאת קבצים מסוג זה עוברת על חוק זכויות יוצרים, העניין בבירור אם בסופו של דבר החוק יאפשר להעלות קבצים מסוג זה הקבצים יוחזרו ואני איהיה שמח אבל זה החוק
../images/Emo88.gif....צר לי אבל גם זה לא ניתן ל לביצוע... גם העלאת קבצים מסוג זה עוברת על חוק זכויות יוצרים, העניין בבירור אם בסופו של דבר החוק יאפשר להעלות קבצים מסוג זה הקבצים יוחזרו ואני איהיה שמח אבל זה החוק
1 1Reebok New member 12/3/05 #10 באמת?? קבצי MIDI?? אבלאבל רגע נו גם לנגן שירים של קווין בציבור על החלילית שלי נחשב להפרת זכויות יוצרים? יש איזשהו גבול שממנו החוקים של זכויות היוצרים נהיים פשוט אבסורד.
באמת?? קבצי MIDI?? אבלאבל רגע נו גם לנגן שירים של קווין בציבור על החלילית שלי נחשב להפרת זכויות יוצרים? יש איזשהו גבול שממנו החוקים של זכויות היוצרים נהיים פשוט אבסורד.
V vitamin P New member 12/3/05 #12 תשובה רשמית בקרוב- הסרתי ליתר בטחון 55% שמותר 45 שלא לי זה גם לא נראה הגיוני כל כך ומאוד הייתי רוצה שיהיה לפורום צד קצת יותר "מוחשי" אז זה יכול הליות מאוד נחמד
תשובה רשמית בקרוב- הסרתי ליתר בטחון 55% שמותר 45 שלא לי זה גם לא נראה הגיוני כל כך ומאוד הייתי רוצה שיהיה לפורום צד קצת יותר "מוחשי" אז זה יכול הליות מאוד נחמד