קחו קפה.. סתכלו בחלון על ושימו לכם את הלינק הבאאאאאאאאאא.... ואוחחחחחחחחח זה עושה נעים... תהנו
T tairon New member 14/12/02 #1 קחו קפה.. סתכלו בחלון על../images/Emo29.gif ושימו לכם את הלינק הבאאאאאאאאאא.... ואוחחחחחחחחח זה עושה נעים... תהנו
קחו קפה.. סתכלו בחלון על../images/Emo29.gif ושימו לכם את הלינק הבאאאאאאאאאא.... ואוחחחחחחחחח זה עושה נעים... תהנו
T tairon New member 14/12/02 #3 ממקום אחר לא תראי ירח... סה אולי נעשה כמו חכמי חלם נשים חבית ונחשוב הירח בא לבקר ? חחחח
ט טאKילה New member 14/12/02 #5 רגע עוטפת לי בשמיכית..}}}{{{{ ויוצאת לחפש את הירח.. אוחחחחח איזה שיר מגניב יאמי.. שבוע טוב לכולם..}{ טאיי אתה ענקקקקקקקקקקק תפתיע כל הזמן בגדול יאמי..
רגע עוטפת לי בשמיכית..}}}{{{{ ויוצאת לחפש את הירח.. אוחחחחח איזה שיר מגניב יאמי.. שבוע טוב לכולם..}{ טאיי אתה ענקקקקקקקקקקק תפתיע כל הזמן בגדול יאמי..
ש שוקול D ה New member 14/12/02 #6 יו..... גםם פה מדברים ב ס? סבוע טוב סוקולדה סליחה אבל נדבקתי חדר מקסים יס לכם פה
M Mוניk New member 15/12/02 #7 זה באמת נעים ואואווווווווווווו וואו טאי אתה משו איזה שיררררר מקסיםםם והירח זה בכלל בא לי לגעת בו אפשררררר מוניק
זה באמת נעים ואואווווווווווווו וואו טאי אתה משו איזה שיררררר מקסיםםם והירח זה בכלל בא לי לגעת בו אפשררררר מוניק
ח חוף מבטחים New member 15/12/02 #8 ואני, אני נתתי 700 דונם מהירח במתנה. ועוד שידרגתי ת´מתנה, (ואת התעודות המעידות שהחלקה שלך הירח שייכת לאיש מסויים עם שמו, שמתי על מגש של כסף). כך שכל חייו הוא תמיד יוכל להגיד: הגישו לי/נתנו לי/ קיבלתי את הירח, על מגש של כסף.... איזו אחלה מתנה?????????????!
ואני, אני נתתי 700 דונם מהירח במתנה. ועוד שידרגתי ת´מתנה, (ואת התעודות המעידות שהחלקה שלך הירח שייכת לאיש מסויים עם שמו, שמתי על מגש של כסף). כך שכל חייו הוא תמיד יוכל להגיד: הגישו לי/נתנו לי/ קיבלתי את הירח, על מגש של כסף.... איזו אחלה מתנה?????????????!
ח חוף מבטחים New member 15/12/02 #9 וחוץ מזה ת´ם מזה מצחיקים אותי עם ה........סססססססס...........אני מזה מתפוצצת מצחוקקקקקקקקק