קחו שאלון ממש ארוך.

little WhiSper

New member
קחו שאלון ממש ארוך.

[כמובן שבחלק השני, עם המספרים, לסמן אם עשיתם או לא:] כללי: *שם: *זכר/נקבה: *גיל: *גובה: *משקל: כמה סוכר בקפה/תה? * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? * כמה חברים טובים יש לכם? מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? * מי הזמר המועדף עליך? * מי הזמרת המועדפת עליך? * מי הלהקה המועדפת עליך? * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? זה או זה: * סופגניה או לביבה? * תותים או דובדבנים? * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? * אורז או פתיתים? * מלווח או ג'חנון? * סלט ירקות או סלט פירות? * מסטיק או סוכריה על מקל? * רוק או פופ? * המומינים או דרדסים? * הוט או יס? האם אי פעם: * שברת פעם שן? * עשית טיפול שיניים? * הקאת במקום ציבורי? * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) * טעמת קליק XL? * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? * התאהב פעם במורה? * באבא\\אמא של חבר\\ה? * בדמות מספר\\סרט? * במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית? וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? * ואחת אהובה שפשטה רגל? * צבע שיש לכם סלידה ממנו: * יש לך חיית מחמד? * הורים גרושים? * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) * זכית בהגרלה כלשהי? * שומע עכשו מוסיקה? * היום שצריך למחוק מהשבוע- * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? עכשיו: * צריך לשירותים? * מלטף חיה? * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? * על מי אתה חושב עכשו? * מה אתה חושב על אותו אדם? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? 1.לעשן 2.לשתות אלכוהול. 3.להיתנשק עם בן. 4.להיתנשק עם בת. 5.לשכב עם בן. 6.לשכב עם בת. 7.לישון עם בן. 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9.להתחיל עם בן. 10. לישון ערומה בקיץ. 11.לישון ערומה בחורף. 12.לא להיתקלח שבוע. 13. לשקר. 14. לאהוב בן. 15.לאהוב בת. 16.לישון עם בת. 17.לישון בחוץ על הספסל. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. 21.לרקוד כל הלילה. 22.לא לישון כל הלילה. 23.לראות את השקיעה והזריחה. 24.מסיבת פיג'מות עם חברות. 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. 26.מערכת יחסים עם בת. 27.סקס 28.לריב עם מישהו בכוונה 29. לריב עם מישהו בטעות. 30.לעשות משו לא מרצון אישי. 31.לאכול ולהקיא בכוונה. 32.לאיים. 33.להיות בחו"ל. 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. 35.להבריז. 36. להיות במחשב כל היום. 37.לראות סרטים כל היום. 38.לראות סרט כחול. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. 41.לאכול סושי. 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. 43.בנג'י 44.לא לאכול כל היום. 45.להצטער על משו. 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. 47.לישון כל היום. 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. 49.להאשים מישהו סתם ככה. 50.לתמוך בבן אדם. 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. 53.לעצב את החדר לבד. 54.ללכת להופעת רוק. 55.לדבר מול קהל שלם. 56.לצאת באמצע של הצגה. 75. לצחוק בלי הפסקה. 58.לראות בוב ספוג כל היום. 59.להיתנתק מהעולם. 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61.שיברון לב. 62.לבכות כל היום. 63.תקופה טובה. 64.לצלם 1000 תמונות. 65.שיציעו לך לדגמן. 66.להביא ילד לעולם 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. 69.לשתות קפה חזק. 70.לשלם בבית קפה על עצמך. 71. להקשיב כל היום למוזיקה. 72.אמבטית קצף. 73.אמבטיה עם ורדים. 74.להיתקלח עם בן. 75.סמים. 76.נרגילה. 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף. 78.לגנוב. 79.להיכשל. 80.לקלל ת'מורה. 81.להתחיל עם בן. 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. 83.להתאהב בשחקן\שחקנית. 84.לשרוף תבית. 85.להשתין במיטה בלילה. 86.לא לענות לשיחות כל היום. 87.לעשות שופינג על 1,000 שח. 88. לשקר להורים. 89.לעשות היקי לבן. 90.לעשות היקי לבת. 94. לרכל על חברה קרובה. 92.להיות בלי מחשב חודש. 93.לאכול כל היום ממתקים. 94.לאכול פיצה שלמה לבד. 95.לעבור תאונת דרכים. 96.לאבד מישהו חשוב 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. 98.ללכת מכות. 99.לקפוץ לים בחורף. 100.להתאהב עד דמעות.

changonator

New member
טוב,שיהיה.

כללי: *שם:אוהד *זכר/נקבה:זכר *גיל:19 כמה סוכר בקפה/תה?2 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 * כמה חברים טובים יש לכם?5 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?אין * מי הזמרת המועדפת עליך?הזמרת של נייטוויש,הישנה! * מי הלהקה המועדפת עליך?HIM * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?מגוון שירים של Daughtry * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מוזיקה רוסית זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * תותים או דובדבנים?דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלווח * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * המומינים או דרדסים?מומינים שולטים! * הוט או יס?הכל אותו חרא,שילכו קיבינימט! האם אי פעם: * שברת פעם שן?לא * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא * טעמת קליק XL?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא * התאהב פעם במורה?לא * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא * בדמות מספר\\סרט?לא * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?לא וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?אני בספק * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:סגול * יש לך חיית מחמד?חתול * הורים גרושים?כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?אממ לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)אנערף...לכל אחד יש פחדים,הבעיה זה לגלות מהם ואיך להתמודד איתם. * זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-אף יום * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?כן עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא * על מי אתה חושב עכשו?ידידה * מה אתה חושב על אותו אדם?שאני מתגעגע אליה... * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא אני פשוט לא מוצא שום דבר יותר טוב. 1.לעשן 2.לשתות אלכוהול. 3. 4.להיתנשק עם בת. 5. 6. 7. 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9. 10. 11. 12. 13. לשקר. 14. 15.לאהוב בת. 16.לישון עם בת. 17.לישון בחוץ על הספסל. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 19. 20. 21.. 22.לא לישון כל הלילה. 23.לראות את השקיעה והזריחה. 24. 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. 26.מערכת יחסים עם בת. 27. 28.לריב עם מישהו בכוונה 29. לריב עם מישהו בטעות. 30.לעשות משו לא מרצון אישי. 31. 32.לאיים. 33.להיות בחו"ל. 34 35.להבריז. 36. להיות במחשב כל היום. 37.לראות סרטים כל היום. 38.לראות סרט כחול. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45.להצטער על משו. 46. 47.לישון כל היום. 48. 49. 50.לתמוך בבן אדם. 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. 52. 53.לעצב את החדר לבד. 54.ללכת להופעת רוק. 55. 56.לצאת באמצע של הצגה. 75. לצחוק בלי הפסקה. 58.לראות בוב ספוג כל היום. 59.להיתנתק מהעולם. 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61.שיברון לב. 62. 63.תקופה טובה. 64. 65. 66. 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. 68. 69.. 70.לשלם בבית קפה על עצמך. 71. להקשיב כל היום למוזיקה. 72. 73. 74. 75.. 76.נרגילה. 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף. 78.לגנוב. 79.להיכשל. 80.לקלל ת'מורה. 81. 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. 83. 84.. 85. 86.לא לענות לשיחות כל היום. 87. 88. לשקר להורים. 89. 90.לעשות היקי לבת. 94. 92. 93. 94. 95.לעבור תאונת דרכים. 96.לאבד מישהו חשוב 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. 98.ללכת מכות. 99.לקפוץ לים בחורף. 100.להתאהב עד דמעות.

little WhiSper

New member
יש פה זכר../images/Emo89.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

סתםסתם.

Wrath Within

New member
הישרדות../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif

*שם: גליהאליס *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 *גובה: 2 מטר *משקל: 90 טון כמה סוכר בקפה/תה? 30 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 100 * כמה חברים טובים יש לכם? אין לי חברים מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ומטאל * מי הזמר המועדף עליך? אלקסי, אם אפשר לקרוא לשירה שלו "זימרה" * מי הזמרת המועדפת עליך? טאריה
* מי הלהקה המועדפת עליך? צ'ילדרן, נייטוויש. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? יש הרבהההה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניההה * תותים או דובדבנים? גם גם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שתיהן * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שתיהןן * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון?
ג'חנון * סלט ירקות או סלט פירות? גם וגםם * מסטיק או סוכריה על מקל? שניהם * רוק או פופ? רוק! * המומינים או דרדסים? המומינים * הוט או יס? הוט האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא 55555555555 * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כןןן חחחחחחחחחחחח * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לאדעת * טעמת קליק XL? כן יאמי * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא, אבל החיים עוד ארוכים * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כ"כ. * התאהב פעם במורה? כןןןןן, סוג של מורה... * באבא\\אמא של חבר\\ה? איכ לא * בדמות מספר\\סרט? לא! * במישהו מאותו מין? אולי. * חווית אהבה חד צדדית? כן הפסקתי לספור אחרי הפעם ה5438332 וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? תומר, וולוט. * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא חח * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד כמובן * יש לך חיית מחמד? לא * הורים גרושים?כע * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הטבעת שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- אין * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא! * מלטף חיה? לא!חחח * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * על מי אתה חושב עכשו? על זה שנעם לא יחזור לג'יבארו, אני מקווה. * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא סקסי, ופליז שלא יחזור לג'יבארווווווווו * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא
לפני שאמות אני חייבת להספיק... 2.לשתות אלכוהול ולהשתכר! 3.להיתנשק עם בן. 4.להיתנשק עם בת. 5.לשכב עם בן. 6.לשכב עם בת. 7.לישון עם בן. 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9.להתחיל עם בן. 10. לישון ערומה בקיץ. 11.לישון ערומה בחורף. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. 23.לראות את השקיעה והזריחה. 33.להיות בחו"ל. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. 54.ללכת להופעת רוק. 66.להביא ילד לעולם 74.להיתקלח עם בן. 89.לעשות היקי לבן 98.ללכת מכות. יאיייייייייייי אייאם דון.

יאללה כדי למרוח את הזמן עד הריצה ../images/Emo98.gif

כללי: *שם: שני *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17.5 *גובה:1.58 *משקל: אעע אני לא יודעת, לא נשקלתי כבר חצי שנה. כמה סוכר בקפה/תה?2 סוקרזית או 2 סוכר * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 * כמה חברים טובים יש לכם? חברים טובים? אמממ.. 5 נראה לי מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך? ג'ארד לטו >< הוא בתוך להקה אז אני מקווה שאפשר להגדירו זמר לבד יענו.. * מי הזמרת המועדפת עליך? אורית שחף מהיהודים * מי הלהקה המועדפת עליך? 30STM * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? burried alive by love * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?ראפ זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקוד * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק (דה.) * המומינים או דרדסים? מומינים * הוט או יס? YES! האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? יאפ * הקאת במקום ציבורי? כן (פעם ראשונה שהייתי שיכורה, בפארק בת"א..
) * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?הו יא.. !!!
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ספרי הארי פוטר כמובן.
* טעמת קליק XL? כן.איכ * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) להציל? לא, האם צבא עוד שנה נחשב? * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. חס וחלילה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? חחח בערך * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. איו! * בדמות מספר\\סרט? חח עד כמה שאפשר חח * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית? יותר מידיי פעמים בחיי
וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? פול אמד בור וזארה. גוד * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד? לא * הורים גרושים? כן..... * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כה, חושך * זכית בהגרלה כלשהי?חח כן * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- לא יודעת. רביעי. כל יום שהוא לא שישי או שבת * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? מאוד עכשיו: * צריך לשירותים? כן! יואו! * מלטף חיה? נופ * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כןכןכןכן * על מי אתה חושב עכשו? מורן * מה אתה חושב על אותו אדם? שאני צריכה להפגש איתה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כן 1.לעשן ? ניסיתי 2.לשתות אלכוהול. ? הו יא 3.להיתנשק עם בן. קרה פעם אחת בחיי 4.להיתנשק עם בת. נופ 5.לשכב עם בן.לא 6.לשכב עם בת.לא 7.לישון עם בן. כן. הידיד הכי טוב שלי. פשוט נרדמנו 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים 9.להתחיל עם בן.ניסיתי 10. לישון ערומה בקיץ.תמיד סתם. רק עם תחתונים
11.לישון ערומה בחורף.לא. אני אקפה למוות 12.לא להיתקלח שבוע. קרה בגדנ"ע, לא רוצה לחשוב על זה 13. לשקר. קורה 14. לאהוב בן.קורה בהחלט 15.לאהוב בת. נופ 16.לישון עם בת. חברות באות לישון אצלי 17.לישון בחוץ על הספסל. לא 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. כן 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. יאפ, אני מאוד ישירה 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. כה 21.לרקוד כל הלילה. כה 22.לא לישון כל הלילה. כה 23.לראות את השקיעה והזריחה.יאפ 24.מסיבת פיג'מות עם חברות.כל שנה 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם.יאפ 26.מערכת יחסים עם בת.לא 27.סקס לא. 28.לריב עם מישהו בכוונה לא 29. לריב עם מישהו בטעות.כן 30.לעשות משו לא מרצון אישי.יאפ, מבחנים נחשב? 31.לאכול ולהקיא בכוונה. לא הצליח
32.לאיים. תמיד. סתם. כן 33.להיות בחו"ל. הוווווו עוד 19 יום פעם 5 בלונדון 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. הייתה לי אפשרות אבל לא עשיתי זאת 35.להבריז. יאפ 36. להיות במחשב כל היום. הו יא. 37.לראות סרטים כל היום.יאפ 38.לראות סרט כחול.כן. תודות לעידן ולרצון שלו להוציא אותי מהתמימות 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. לא 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר.לא 41.לאכול סושי.יאמי!
42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. לא 43.בנג'י? אני רוצה לעשות 44.לא לאכול כל היום. יאפ. יומכיפור נשמע מוכר למישהו? 45.להצטער על משו. כן 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. לא 47.לישון כל היום.כה 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. יאפפפ 49.להאשים מישהו סתם ככה. קורה 50.לתמוך בבן אדם.כן במי שמגיע לו 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. לא, פעם לא היה לי חבר. 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר.דיי לבאס אותי 53.לעצב את החדר לבד. יופ 54.ללכת להופעת רוק. אני חושבת שברזומה שלי יש מעל ל50 הופעות 55.לדבר מול קהל שלם. יאפ 56.לצאת באמצע של הצגה. לא 75. לצחוק בלי הפסקה. כן 58.לראות בוב ספוג כל היום. לא 59.להיתנתק מהעולם.כן 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. כן 61.שיברון לב.יותר מידיי 62.לבכות כל היום.קרה 63.תקופה טובה.הייתה לי. עכשיו לא 64.לצלם 1000 תמונות.יאפ. 65.שיציעו לך לדגמן.חח קרה לפני עידניםםם 66.להביא ילד לעולם?אם אני רוצה? כן. לא עשיתי עדיין 67.לא לדבר עם ההורים שבוע.לא עד כדי כך 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. דיי דיי לדרוך לי על הפצעים דאמיט 69.לשתות קפה חזק.כן. כפר המוזיקה לפני 3 שנים 70.לשלם בבית קפה על עצמך. תמיד 71. להקשיב כל היום למוזיקה.יאפ 72.אמבטית קצף.הווו כבר בערך שנים לא הייתה לי אחת ואני מתה לעשות 73.אמבטיה עם ורדים.לא 74.להיתקלח עם בן.לא 75.סמים. לא לא לא 76.נרגילה. כן פה ושם 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף.מיי גוד כן 78.לגנוב.בטעות 79.להיכשל.קורה 80.לקלל ת'מורה.תמיד 81.להתחיל עם בן. ניסיתי 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד.כן! את מה שאני עושה בתקוםפה החאורנה! טיסה לאנגליה ממומנת על ידי 83.להתאהב בשחקן\שחקנית. להעריץ. 84.לשרוף תבית.לא 85.להשתין במיטה בלילה.הייתי ילדה קטנה פעם היי 86.לא לענות לשיחות כל היום.יאפ 87.לעשות שופינג על 1,000 שח.קרה 88. לשקר להורים.קרה 89.לעשות היקי לבן.דיי דיי 90.לעשות היקי לבת.לא 94. לרכל על חברה קרובה. קרה 92.להיות בלי מחשב חודש. כמעט 93.לאכול כל היום ממתקים.קרה 94.לאכול פיצה שלמה לבד.לא 95.לעבור תאונת דרכים.חס וחסה 96.לאבד מישהו חשוב לא. תודה לאל 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.כן 98.ללכת מכות. כן 99.לקפוץ לים בחורף. לא 100.להתאהב עד דמעות.כן

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

כללי:
שם: לירון ענבל זכר/נקבה: נקבה גיל: 18 גובה: 1.65 [לפחות לפי הצבא] משקל: לא יודעת וממש לא רוצה לדעת
כמה סוכר בקפה/תה? 2 מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 כמה חברים טובים יש לכם? בין 5 ל10
מוזיקה:
מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק/מטאל מי הזמר המועדף עליך? סטיבי וונדר, אלטון ג'ון מי הזמרת המועדפת עליך? מאריה קארי, כריסטינה אגילרה מי הלהקה המועדפת עליך? HIM מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Goo Goo Dolls - Slide איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אני הכי פחות מחבבת את כל המזרחית ולהקות ישראליות שמתיימרות להיות רוק
זה או זה:
סופגניה או לביבה? לביבה תותים או דובדבנים? תותים
עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? אף אחד סלט ירקות או סלט פירות? יואו זה קשה
... אני חיה על שניהם! מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק המומינים או דרדסים? המומינים
הוט או יס? הוט [כי יש ערוץ 8 וAXN]
האם אי פעם:
שברת פעם שן? נופ עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אני מכורה חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, אישי טעמת קליק XL? כן קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן [במיוחד בע"ח] רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא
... שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? ברור
במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן
וסתם:
יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? התו השמיני
|סגידה| ואחת אהובה שפשטה רגל? אין כזו ומזל צבע שיש לכם סלידה ממנו: אובר ורוד יש לך חיית מחמד? כן [חתולה] הורים גרושים? כן יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? האייפוד שלי פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך, במה, מקומות סגורים [אבל לא בקיצוניות, למזלי] ומשהו שאין לי איך להגדיר - בסגנון של לאבד את השיווי משקל/איזון [אני לא יכולה להתהפך, גם לא להתגלגל וכאלה ולא מוכנה שירימו אותי], פחד גבהים זכית בהגרלה כלשהי? לא שומע עכשו מוסיקה? כן [אביב גפן - גשם כבר עומד ליפול] היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון!!!! אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לא [אבל עוד שבוע תהיה לי מסגרת חדשה שבטוח תעלה לי על העצבים
]
עכשיו:
צריך לשירותים? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן
על מי אתה חושב עכשו? האמת שעל אדווה מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מתוקה ושאני צריכה לדבר איתה האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

inbal287

New member
וההמשך...

1.לעשן
2.לשתות אלכוהול.
3.להיתנשק עם בן.
4.להיתנשק עם בת.
5.לשכב עם בן. לא עניינכם 6.לשכב עם בת. לא עניינכם 7.לישון עם בן.
8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה.
9.להתחיל עם בן. לא ממש 10. לישון ערומה בקיץ.
[עם תחתונים. נו מה, זה הכי כיף] 11.לישון ערומה בחורף.
[עם תחתונים. נו מה, זה כ"כ מושלם עם הפוך] 12.לא להיתקלח שבוע.
13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת.
[רגע, לא בקטע של להיות מאוהבת בבת כן?] 16.לישון עם בת.
17.לישון בחוץ על הספסל. לא, אבל כמעט לישון מתחת לעץ
18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר.
19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים.
20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף.
[הלכתי מהבית אבל בנסיבות אחרות] 21.לרקוד כל הלילה.
[יואו איך בא לי
] 22.לא לישון כל הלילה. כן, כל החיים שלי בערך 23.לראות את השקיעה והזריחה.
24.מסיבת פיג'מות עם חברות.
25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם.
[יש רק שתיים שנשמרה להן "הזכות" הזו. אני לא שונאת אנשים בקלות] 26.מערכת יחסים עם בת.
27.סקס לא עניינכם 28.לריב עם מישהו בכוונה
29. לריב עם מישהו בטעות.
30.לעשות משו לא מרצון אישי.
31.לאכול ולהקיא בכוונה. בערך 32.לאיים.
33.להיות בחו"ל.
34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ.
35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום.
38.לראות סרט כחול. אוי אתמול הייתה לי שיחה ממש מצחיקה על זה עם חברה. הייתי מספרת אותה אבל זה מזה לא לכאן
. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות.
40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. טחח... למה לי להרעיל כ"כ הרבה אנשים?
41.לאכול סושי. אני צמחונית. וטעמתי סושי צמחוני וזה היה די בעעע
42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע.
[בשר זה רצח, מקדונלדס זה תאגיד מסריח שעושק את העובדים והצרכנים שלו] 43.בנג'י
[פחד גבהים] 44.לא לאכול כל היום.
45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. לא בדיוק 47.לישון כל היום.
48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים.
49.להאשים מישהו סתם ככה.
50.לתמוך בבן אדם.
51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך.
52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר.
53.לעצב את החדר לבד.
54.ללכת להופעת רוק.
55.לדבר מול קהל שלם.
56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
58.לראות בוב ספוג כל היום.
59.להיתנתק מהעולם.
60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך.
61.שיברון לב.
62.לבכות כל היום.
63.תקופה טובה.
[עכשיו למשל
] 64.לצלם 1000 תמונות.
65.שיציעו לך לדגמן.
[כמה פעמים בכיתה ט'. לא ברור לי למה
] 66.להביא ילד לעולם
... עדיין לא 67.לא לדבר עם ההורים שבוע.
68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך.
69.לשתות קפה חזק.
70.לשלם בבית קפה על עצמך. זה לא מה שכולם עושים?
71. להקשיב כל היום למוזיקה.
72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.
74.להיתקלח עם בן. השאלות האלו חודרניות! 75.סמים. 76.נרגילה.
77.לשבור משו שעולה הרבה כסף.
78.לגנוב.
79.להיכשל. בתור פרפקציוניסטית חצי מהדברים שאני עושה אני מחשיבה ככישלון בעוד שאנשים אחרים רואים את זה כהצלחה 80.לקלל ת'מורה.
81.להתחיל עם בן. השאלה הזו לא הייתה כבר?
82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד.
83.להתאהב בשחקן\שחקנית. לא ברצינות 84.לשרוף תבית.
85.להשתין במיטה בלילה.
, כשהייתי קטנה מן הסתם 86.לא לענות לשיחות כל היום.
87.לעשות שופינג על 1,000 שח.
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן. אני שונאתתתתת את זה :$ זה תמיד גורם לי להרגיש שאני שייכת לשושלת של דרקולה או משהו
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
[בחבורה קרובה של ארבע בנות תמיד מרכלים על מישהי
, הקטע הכי מצחיק הוא שכולן מודעות טוב מאוד לעובדה הזאת ולאף אחת זה לא מפריע] 92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
95.לעבור תאונת דרכים.
אחת קלה 96.לאבד מישהו חשוב
97. לריב עם מישה

Rose131

New member
המ

כללי: *שם:נועה *זכר/נקבה:נקבה *גיל:16 *גובה:170 *משקל:המ כמה סוכר בקפה/תה?תה- 1. קפה- 1 וחצי. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * כמה חברים טובים יש לכם?המממ.. שאלה טובה. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?כלמיניD: * מי הזמר המועדף עליך?נו מה. * מי הזמרת המועדפת עליך?. * מי הלהקה המועדפת עליך? HIMCRUSED שכזה. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? הממממ.. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית. זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה! * תותים או דובדבנים?תותים! * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה! * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?המממ... * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלווח * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?רוק * המומינים או דרדסים?מומיניםםםם * הוט או יס?הוט האם אי פעם: * שברת פעם שן?הממ.. נראה לי. * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לגמרי * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן, האלבומים של MCR HIM ודה יוזד. והארי פוטר. * טעמת קליק XL?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)המ. לאדעת? * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?לגמרי * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אויש לא! * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?אכן * התאהב פעם במורה?לא איכס * באבא\\אמא של חבר\\ה?גאד לא. * בדמות מספר\\סרט?ברורררר. * במישהו מאותו מין?וילה נחשב? * חווית אהבה חד צדדית?לגמרי וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?אכן * ואחת אהובה שפשטה רגל?לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:כתום וצהוב * יש לך חיית מחמד?לא * הורים גרושים?ברורXD * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?המצלמה שליXD וההארטאגראם כמובן! * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)ארכנופוביה, אם אייתתי את זה נכון
* זכית בהגרלה כלשהי?כן * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שלישי. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?מנסה * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?לגמרי עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?חחח כן * על מי אתה חושב עכשו?וילה? לא סתם, זה לא לפה. * מה אתה חושב על אותו אדם?שאני רוצה אותו, אבל שהוא מעצבן. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לגמרי! 1.לעשן
2.לשתות אלכוהול
3.להיתנשק עם בן.
4.להיתנשק עם בת.
5.לשכב עם בן.
6.לשכב עם בת.
7.לישון עם בן.
9.להתחיל עם בן.
10. לישון ערומה בקיץ.
11.לישון ערומה בחורף.
12.לא להיתקלח שבוע.
13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת.
16.לישון עם בת.
17.לישון בחוץ על הספסל.
בערךXD 21.לרקוד כל הלילה.
22.לא לישון כל הלילה.
23.לראות את השקיעה והזריחה.
26.מערכת יחסים עם בת.
27.סקס
28.לריב עם מישהו בכוונה
29. לריב עם מישהו בטעות.
31.לאכול ולהקיא בכוונה.
32.לאיים.
? 33.להיות בחו"ל.
35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום.
38.לראות סרט כחול.
39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות.
40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר.
41.לאכול סושי.
43.בנג'י
44.לא לאכול כל היום.
45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר.חחח בערך 47.לישון כל היום.
48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים
49.להאשים מישהו סתם ככה.
50.לתמוך בבן אדם.
51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך.define מערכת יחסים 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר.שוב 53.לעצב את החדר לבד
54.ללכת להופעת רוק.
55.לדבר מול קהל שלם.
56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
59.להיתנתק מהעולם.
61.שיברון לב.
62.לבכות כל היום
. 63.תקופה טובה.
64.לצלם 1000 תמונות.
. הרבה יותרXD 65.שיציעו לך לדגמן.
66.להביא ילד לעולם
67.לא לדבר עם ההורים שבוע.
69.לשתות קפה חזק.
70.לשלם בבית קפה על עצמך.
כל יום. 72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.
74.להיתקלח עם בן.
75.סמים.
76.נרגילה.
78.לגנוב.
79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה.
81.להתחיל עם בן.
83.להתאהב בשחקן\שחקנית.
84.לשרוף תבית.
85.להשתין במיטה בלילה.
לפני כמה שנים טובותXD 86.לא לענות לשיחות כל היום.|
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן.
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.

little WhiSper

New member
../images/Emo113.gif1.

כללי: *שם: אדווה *זכר/נקבה: נקבה עד המוותתתת!!!11
*גובה: אין. *משקל: יש. כמה סוכר בקפה/תה? 1.5-2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 * כמה חברים טובים יש לכם? לאיודעת, מספיק מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? זמר? עברי לידר, אביב גפן, מוש בןארי * מי הזמרת המועדפת עליך? לאדעת. * מי הלהקה המועדפת עליך? היהודים
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אביתר בנאי- חתונה לבנה. יציאת חירום- קחי לך זמן. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * סלט ירקות או סלט פירות? פירות! * מסטיק או סוכריה על מקל? שניהם. * רוק או פופ? רוק * המומינים או דרדסים? דרדסים! * הוט או יס? הוט האם אי פעם: * שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים?
מאוד * הקאת במקום ציבורי?
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
* טעמת קליק XL?
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
* התאהב פעם במורה?
* באבא\\אמא של חבר\\ה?
* בדמות מספר\\סרט?
* במישהו מאותו מין?
* חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?
* ואחת אהובה שפשטה רגל?
* צבע שיש לכם סלידה ממנו:
* יש לך חיית מחמד?
* הורים גרושים?
* יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
המצלמאמי שלי. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)
חרקים (עכבישים, ג'וקים) ועוד. * זכית בהגרלה כלשהי?
* שומע עכשו מוסיקה?
טלויזיה. * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון ושישישבת. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?
עכשיו: * צריך לשירותים?
* מלטף חיה?
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
אבל רק מחר... * על מי אתה חושב עכשו? חחח על המפקד החדש שלי
* מה אתה חושב על אותו אדם? סבבה בנתיים. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
משעמם לי.

little WhiSper

New member
../images/Emo113.gif2.

1.לעשן
2.לשתות אלכוהול.
3.להיתנשק עם בן.
4.להיתנשק עם בת.
5.לשכב עם בן. 6.לשכב עם בת. 7.לישון עם בן.
9.להתחיל עם בן.
10. לישון ערומה בקיץ.
11.לישון ערומה בחורף.
12.לא להיתקלח שבוע.
13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת.
16.לישון עם בת.
17.לישון בחוץ על הספסל.
19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף.
21.לרקוד כל הלילה.
22.לא לישון כל הלילה.
26.מערכת יחסים עם בת.
27.סקס 28.לריב עם מישהו בכוונה
29. לריב עם מישהו בטעות.
31.לאכול ולהקיא בכוונה.
32.לאיים.
33.להיות בחו"ל.
35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום.
38.לראות סרט כחול.
41.לאכול סושי.
43.בנג'י
בנתיים. 44.לא לאכול כל היום.
45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר.
47.לישון כל היום.
48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים.
49.להאשים מישהו סתם ככה.
50.לתמוך בבן אדם.
53.לעצב את החדר לבד.
54.ללכת להופעת רוק.
55.לדבר מול קהל שלם.
56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
59.להיתנתק מהעולם.
61.שיברון לב.
62.לבכות כל היום.
63.תקופה טובה.
64.לצלם 1000 תמונות.
65.שיציעו לך לדגמן.
66.להביא ילד לעולם
רק עם אבא נחשב? 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך.
69.לשתות קפה חזק.
70.לשלם בבית קפה על עצמך.
72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.
74.להיתקלח עם בן.
75.סמים.
76.נרגילה.
78.לגנוב.
79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה.
לא בפנים 81.להתחיל עם בן.
83.להתאהב בשחקן\שחקנית.
84.לשרוף תבית.
85.להשתין במיטה בלילה.
86.לא לענות לשיחות כל היום.
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן.
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
95.לעבור תאונת דרכים.
טפו טפו טפו 96.לאבד מישהו חשוב
97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
98.ללכת מכות.
99.לקפוץ לים בחורף.
100.להתאהב עד דמעות.

FFTL

New member
וואוי באלי. :)

כללי: *שם:ליעד:] *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 15 *גובה: לאומרת.
*משקל: כנל:] כמה סוכר בקפה/תה? 1וחצי -2 כזה. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5. * כמה חברים טובים יש לכם? מממ. יש
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? ממממ. הכל כזה. :) * מי הזמר המועדף עליך? מממ. אביב גפן. :) * מי הזמרת המועדפת עליך? עהאע. פינק. :] * מי הלהקה המועדפת עליך? הימ. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אהבנו - אביב גפן. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון. זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה. * תותים או דובדבנים? תותים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה. * אורז או פתיתים? פתיתים. :) * מלווח או ג'חנון? מלווח. * סלט ירקות או סלט פירות? פירות. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. :) * רוק או פופ? רוק. * המומינים או דרדסים? המומינים. * הוט או יס? יססססססס#%!&^@%*&@
האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא. * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא..>< * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) מממ..לא. * טעמת קליק XL? כן * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא חושבת * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? כןןןן@$ * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא
* בדמות מספר\\סרט? כןןן * במישהו מאותו מין? כן:] * חווית אהבה חד צדדית? ממ..לא. וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אמ. לא.. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום. * יש לך חיית מחמד? לא
כולם מתו
* הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) במה
* זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן, הימ
* היום שצריך למחוק מהשבוע-
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? כן.. עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * על מי אתה חושב עכשו? שקד.
* מה אתה חושב על אותו אדם? הוהו. לא פה
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. :) 1.לעשןכן 2.לשתות אלכוהול. כן 3.להיתנשק עם בן. לא 4.להיתנשק עם בת.כןןןןןןןןןן. :] 5.לשכב עם בן. לא
6.לשכב עם בת. לא<? 7.לישון עם בן. כן 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. כן...[שנה ו-10. צלש לי]. 9.להתחיל עם בן.לא 10. לישון ערומה בקיץ. כן 11.לישון ערומה בחורף. לא 12.לא להיתקלח שבוע. לא
13. לשקר. כן 14. לאהוב בן. לא 15.לאהוב בת. כן 16.לישון עם בת. כן 17.לישון בחוץ על הספסל. לא 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. לא.. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. מממ. לא. ביי. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. לאXD 21.לרקוד כל הלילה. לא 22.לא לישון כל הלילה. כן 23.לראות את השקיעה והזריחה. כן 24.מסיבת פיג'מות עם חברות. כן 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. לא 26.מערכת יחסים עם בת. כן 27.סקס. לא..וחבל שכך!
28.לריב עם מישהו בכוונה כן 29. לריב עם מישהו בטעות. כן 30.לעשות משו לא מרצון אישי. כן 31.לאכול ולהקיא בכוונה. לא
32.לאיים. כן 33.להיות בחו"ל. לאאאא. >< 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ.
35.להבריז. כן 36. להיות במחשב כל היום. כן 37.לראות סרטים כל היום. לא 38.לראות סרט כחול. כן
39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. מממ..לא 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. לא 41.לאכול סושי. לא 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. לא 43.בנג'י לא
44.לא לאכול כל היום. חלילה! 45.להצטער על משו. כן 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. לא 47.לישון כל היום. לא 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. כןן@$^@ 49.להאשים מישהו סתם ככה. לא 50.לתמוך בבן אדם. כן 51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. לא 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. כן:] 53.לעצב את החדר לבד. לא 54.ללכת להופעת רוק. כן 55.לדבר מול קהל שלם. לא 56.לצאת באמצע של הצגה. לא 75. לצחוק בלי הפסקה. כן
58.לראות בוב ספוג כל היום. לא.. 59.להיתנתק מהעולם. כן 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. לא 61.שיברון לב. כן 62.לבכות כל היום. כן 63.תקופה טובה. כן 64.לצלם 1000 תמונות.
65.שיציעו לך לדגמן.
66.להביא ילד לעולם
69.לשתות קפה חזק.
70.לשלם בבית קפה על עצמך. הא? >< 71. להקשיב כל היום למוזיקה.
72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.
74.להיתקלח עם בן.
75.סמים.
76.נרגילה.
78.לגנוב.
79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה.
81.להתחיל עם בן.
83.להתאהב בשחקן\שחקנית.
84.לשרוף תבית.
85.להשתין במיטה בלילה.
86.לא לענות לשיחות כל היום.
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן.
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
95.לעבור תאונת דרכים.
96.לאבד מישהו חשוב
97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
98.ללכת מכות.
99.לקפוץ לים בחורף.
100.להתאהב עד דמעות.

מישהו בכלל קורא את זה?../images/Emo6.gif../images/Emo14.gif

כללי: *שם: בר *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 וחצי *גובה: 1.63 בערך *משקל: >< כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * כמה חברים טובים יש לכם? 4 בערך מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק/מטאל * מי הזמר המועדף עליך? אביב גפן
* מי הזמרת המועדפת עליך? דנה עדיני * מי הלהקה המועדפת עליך? MCR, HIM, אוונג'ד סבנפולד, סאוסין ועוד מלא * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? כל השירים של הימ * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודיכאון זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * תותים או דובדבנים? תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז
* מלווח או ג'חנון? ג'חנון * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * המומינים או דרדסים? דרדסים. כ"כ שנאתי את המומינים כשהייתי קטנה >< * הוט או יס? יס האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חחחחחחחח לא בדיוק להתמכר * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן. אני מחכה לקעקוע כבר 3 שנים ועוד 4 חודשים אני הולכת לעשות!@# * טעמת קליק XL? לא
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחח אולי * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? איכ. לא >< * בדמות מספר\\סרט? חחחחחח כן. קפטן ג'ק ספארו
XD * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? יאפ * ואחת אהובה שפשטה רגל? בערך.. ממש אהבתי את דיקיס ואין כבר חנויות שלהם בארץ \: * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום
* יש לך חיית מחמד? יש לי 3 כלבות
* הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) יש יותר מידי >< * זכית בהגרלה כלשהי? אפשר להגיד שכן. אבל רק ב-300 שקל
* שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני!@# יש שעתיים אזרחות רצוף. פיכס. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? כ"כ עכשיו: * צריך לשירותים? חחחח כן * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן [ללמוד למבחן באזרחות במקום לעשות את השאלון הזה
] * על מי אתה חושב עכשו? נמנמנ * מה אתה חושב על אותו אדם? לא עניינכם * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חחחח ברור

ההמשך..../images/Emo14.gif

1.לעשן
2.לשתות אלכוהול.
3.להיתנשק עם בן.
4.להיתנשק עם בת.
5.לשכב עם בן.
6.לשכב עם בת.
7.לישון עם בן.
9.להתחיל עם בן.
אבל זה בתהליכים עכשיו XD 10. לישון ערומה בקיץ.
11.לישון ערומה בחורף.
12.לא להיתקלח שבוע.
13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת.
16.לישון עם בת.
אבל לא בקטע רומנטי כן? 17.לישון בחוץ על הספסל.
אבל קרה שהתנחלתי שעות על ספסל עם חברים^^ 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר.
21.לרקוד כל הלילה.
22.לא לישון כל הלילה.
26.מערכת יחסים עם בת.
27.סקס
28.לריב עם מישהו בכוונה
אני שונאת לריב עם אנשים. 29. לריב עם מישהו בטעות.
31.לאכול ולהקיא בכוונה.
32.לאיים.
33.להיות בחו"ל.
35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום.
38.לראות סרט כחול.
אבל זה היה במסיבת פיג'מות וזה היה בטעות
איו, אני שונאת לבשל. 41.לאכול סושי.
אבל צמחוני.. 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע.
43.בנג'י
44.לא לאכול כל היום.
45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר.
47.לישון כל היום.
והלוואי וזה היה קורה כל הזמן 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים.
49.להאשים מישהו סתם ככה.
50.לתמוך בבן אדם.
53.לעצב את החדר לבד.
54.ללכת להופעת רוק.
55.לדבר מול קהל שלם.
56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
59.להיתנתק מהעולם.
61.שיברון לב.
62.לבכות כל היום.
63.תקופה טובה.
64.לצלם 1000 תמונות.
רק בפולין צילמתי איזה 600 תמונות.. 65.שיציעו לך לדגמן.
66.להביא ילד לעולם
69.לשתות קפה חזק.
איכ זה היה מגעיל 70.לשלם בבית קפה על עצמך.
72.אמבטית קצף.
73.אמבטיה עם ורדים.X|| 74.להיתקלח עם בן.
75.סמים.
76.נרגילה.
יש לי יידים שמאליות XD 78.לגנוב.
79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה.
81.להתחיל עם בן.
רוצים לזרות לי עוד מלח על הפצעים?
83.להתאהב בשחקן\שחקנית.
ג'וני דפ
84.לשרוף תבית.
חחחחחח 85.להשתין במיטה בלילה.
כשהייתי קטנה.. 86.לא לענות לשיחות כל היום.
88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן.
90.לעשות היקי לבת.
94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
95.לעבור תאונת דרכים.
96.לאבד מישהו חשוב
לצערי >< 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
98.ללכת מכות.
99.לקפוץ לים בחורף.
100.להתאהב עד דמעות.

מדHIMה

New member
יאו חהחהחה מאגניביישן

כללי: *שם:ריטה *זכר/נקבה:נ *גיל:15 =)) *גובה:? *משקל:? כמה סוכר בקפה/תה?2/1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם??לא זוכרת * כמה חברים טובים יש לכם?5-4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?כולם חוץ מ ראפ כבד ומטאל כבד עם צרחות שאנלא מבינה * מי הזמר המועדף עליך?וילה =)* * מי הזמרת המועדפת עליך?גוון סטפאני * מי הלהקה המועדפת עליך?חים(חה) * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?הרבה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?כתבתי למעלה זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * תותים או דובדבנים?שניהם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?ג'חנון * סלט ירקות או סלט פירות?פירות * מסטיק או סוכריה על מקל?שניהם * רוק או פופ?רוק * המומינים או דרדסים?אפחד * הוט או יס?יס האם אי פעם: * שברת פעם שן?לא * עשית טיפול שיניים?כן * הקאת במקום ציבורי?כן * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)וואי אררם כן האמת היא שעכשיו אני מחכה לטיול בקיץ ללונדון * טעמת קליק XL?כן * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא שזכור לי * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחחחחח יכול שקרה * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא * התאהב פעם במורה?לא איכס * באבא\\אמא של חבר\\ה?איכסההההה * בדמות מספר\\סרט?כן ..........XD * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?זה קרה תמיד וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?PULL AND BEAR וחנות העיתונים בדיזינגוף * ואחת אהובה שפשטה רגל?אין * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ירוק * יש לך חיית מחמד?הלוואי =( * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?הרבה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)חושך להכשל לגמרי ולריב ממש עם חברות * זכית בהגרלה כלשהי?אררם לא ניראהלי * שומע עכשו מוסיקה?לא * היום שצריך למחוק מהשבוע-רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?יאפ * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?מאוד עכשיו: * צריך לשירותים?כן * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * על מי אתה חושב עכשו?מטמטיקה * מה אתה חושב על אותו אדם?שאני רוצה להרביץ לה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כן חח דברים שאף פעם לא עשיתי 1.לעשן 3.להיתנשק עם בן. 6.לשכב עם בת.לישון עם בן. 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9.להתחיל עם בן. 10. לישון ערומה בקיץ. 11.לישון ערומה בחורף. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. . . 11.לישון ערומה בחורף. . 15.לאהוב בת. 17.לישון בחוץ על הספסל. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף. . . 26.מערכת יחסים עם בת. 27.סקס 31.לאכול ולהקיא בכוונה. 32.לאיים. 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. 38.לראות סרט כחול. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. 41.לאכול סושי. 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. 43.בנג'י 46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. 47.לישון כל היום. 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. 49.להאשים מישהו סתם ככה. 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. 5 58.לראות בוב ספוג כל היום. . 62.לבכות כל היום. 64.לצלם 1000 תמונות. 65.שיציעו לך לדגמן. 66.להביא ילד לעולם 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. 70.לשלם בבית קפה על עצמך. 71. להקשיב כל היום למוזיקה. 73.אמבטיה עם ורדים. 75.סמים. 76.נרגילה. 80.לקלל ת'מורה. 81.להתחיל עם בן. 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. 84.לשרוף תבית. 85.להשתין במיטה בלילה. 86.לא לענות לשיחות כל היום. 87.לעשות שופינג על 1,000 שח. 89.לעשות היקי לבן. 90.לעשות היקי לבת. 93.לאכול כל היום ממתקים. 94.לאכול פיצה שלמה לבד. 95.לעבור תאונת דרכים. 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד. 98.ללכת מכות. 99.לקפוץ לים בחורף.

חלק ראשון ^^ ../images/Emo223.gif

כללי: *שם: עדי. *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 17. *גובה: 1.60 נראה לי.
*משקל: 55 נראה לי... כמה סוכר בקפה/תה? חחחחחחחחח, שאלה שכלכך מתאימה לי!
4 כפיות סוכר בתה. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? 3. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? בעיקר, אבל גם פופ.
* מי הזמר המועדף עליך? קרייג דיוויד. * מי הזמרת המועדפת עליך? מריה קארי. * מי הלהקה המועדפת עליך? MCR ובקסטריט בויז. ^^ * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? זה כל יומיים משתנה, בחיי.
כרגע - Escape The Fate - Cellar Door * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? טראנסים וכאלה במועדונים שכל טראק בערך 10 דקות, ועוד הכל נשמע אותו הדבר.
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה. * תותים או דובדבנים?
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. * אורז או פתיתים? אורז. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון. בעצם שניהם.
* סלט ירקות או סלט פירות? ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה. * רוק או פופ? שניהם! * המומינים או דרדסים? דרדסים. ^^ איכ מומינים.
* הוט או יס? יס. האם אי פעם: * שברת פעם שן? נראה לי שכן.
* עשית טיפול שיניים? כן... * הקאת במקום ציבורי? לא. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ממ.. שMCR יבואו לארץ?
מה זה למה? מחכה להם!
* טעמת קליק XL? לא. ואני עוד אחת שמכורה לקליק.
* קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא... * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן... * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? איה, לא. XD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא. * התאהב פעם במורה? לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. * בדמות מספר\\סרט? כן. * במישהו מאותו מין? לא. * חווית אהבה חד צדדית? לא. וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנות ממתקים.
* ואחת אהובה שפשטה רגל?
* צבע שיש לכם סלידה ממנו: מה זה סלידה? XD אני אוהבת את כל הצבעים.
* יש לך חיית מחמד? כן, כלבה. * הורים גרושים? לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? האמפי.
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) פחד לחיות. * זכית בהגרלה כלשהי? ממ.. דירגתי מצעד וזכיתי בקומקום מחליף צבעים!
* שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע- הכל אותו הדבר בשבילי..
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא... * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? כלכך. >< עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. XD * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא... * על מי אתה חושב עכשו? אף אחד. * מה אתה חושב על אותו אדם?
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לגמרי. >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

חלק שני. ../images/Emo223.gif

1.לעשן 2.לשתות אלכוהול. 3.להיתנשק עם בן. 4.להיתנשק עם בת. 5.לשכב עם בן. 6.לשכב עם בת. 7.לישון עם בן. 8.מערכת יחסים של יותר מחצי שנה. 9.להתחיל עם בן. 10. לישון ערומה בקיץ. 11.לישון ערומה בחורף. 12.לא להיתקלח שבוע. 13. לשקר.
14. לאהוב בן.
15.לאהוב בת. 16.לישון עם בת. 17.לישון בחוץ על הספסל. 18. ללכת למסיבה ענקית עם 100 אנשים או יותר. 19.להגיד לבן שאני אוהבת אותו,בפנים. 20.לריב עם ההורים וללכת מהבית.ואז לחזור כשאתה רעב ואין כסף.
21.לרקוד כל הלילה. 22.לא לישון כל הלילה.
!!! 23.לראות את השקיעה והזריחה. 24.מסיבת פיג'מות עם חברות.
26.מערכת יחסים עם בת. 27.סקס 28.לריב עם מישהו בכוונה 29. לריב עם מישהו בטעות.
31.לאכול ולהקיא בכוונה. 32.לאיים. 33.להיות בחו"ל. 34.להיתנשק בחו"ל עם בן אדם שאני לא מכירה כ"כ. 35.להבריז.
36. להיות במחשב כל היום.
37.לראות סרטים כל היום. 38.לראות סרט כחול. 39. לדבר בטלפון מעל 3 שעות. 40.להכין ארוחה ל6 אנשים או יותר. 41.לאכול סושי. 42.לאכל כל יום במקדונלס במשך שבוע. 43.בנג'י 44.לא לאכול כל היום.
45.להצטער על משו.
46.לברוח מהבית לשבוע או יותר. 47.לישון כל היום. 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים.
49.להאשים מישהו סתם ככה. 50.לתמוך בבן אדם.
51.מערכת יחסים עם מישו קטן מימך. 52.מערכת יחסים עם מישהו מבוגר. 53.לעצב את החדר לבד. 54.ללכת להופעת רוק. 55.לדבר מול קהל שלם. 56.לצאת באמצע של הצגה.
75. לצחוק בלי הפסקה.
58.לראות בוב ספוג כל היום. 59.להיתנתק מהעולם.
60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61.שיברון לב. 62.לבכות כל היום. 63.תקופה טובה. 64.לצלם 1000 תמונות. 65.שיציעו לך לדגמן. 66.להביא ילד לעולם 67.לא לדבר עם ההורים שבוע. 68.להיות עם מישהו כדי לשכוח את האקס שלך. 69.לשתות קפה חזק. 70.לשלם בבית קפה על עצמך. 71. להקשיב כל היום למוזיקה.
72.אמבטית קצף. 73.אמבטיה עם ורדים. 74.להיתקלח עם בן. 75.סמים. 76.נרגילה. 77.לשבור משו שעולה הרבה כסף. 78.לגנוב. 79.להיכשל.
80.לקלל ת'מורה. 81.להתחיל עם בן. 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. 83.להתאהב בשחקן\שחקנית. 84.לשרוף תבית. 85.להשתין במיטה בלילה. 86.לא לענות לשיחות כל היום. 87.לעשות שופינג על 1,000 שח. 88. לשקר להורים.
89.לעשות היקי לבן. 90.לעשות היקי לבת. 94. לרכל על חברה קרובה.
92.להיות בלי מחשב חודש.
93.לאכול כל היום ממתקים.
94.לאכול פיצה שלמה לבד.
95.לעבור תאונת דרכים. 96.לאבד מישהו חשוב 97. לריב עם מישהו חשוב מאוד.
98.ללכת מכות. 99.לקפוץ לים בחורף. 100.להתאהב עד דמעות.

5ifi

New member
אוווווווווווו זה ה י ה ארוווך!!!

כללי: *שם: יפעת (למה?!?!??! איכס.) *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 *גובה: 1.58 נראלי... *משקל: לוידעת... כמה סוכר בקפה/תה? 1 וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9? חחח לאזוכרת... * כמה חברים טובים יש לכם? 4 ועוד... מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק אני מניחה... * מי הזמר המועדף עליך? וילה ואלו החתיך... * מי הזמרת המועדפת עליך? המון.. * מי הלהקה המועדפת עליך? HIM * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? בודהה פור מארי- 30 סטמ * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ראפ. זה או זה: * סופגניה או לביבה? שתיהן. * תותים או דובדבנים? שניהם גם יחד * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? יאק, פתיתים. זה מזכיר אולפנא... אוי, אורז- זה ה- אולפנא!!! * מלווח או ג'חנון? אף אחד באופן מיוחד... * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכרייה * רוק או פופ? רוק המומינים או דרדסים? מומינים רולז * הוט או יס? מה ההבדל? האם אי פעם: * שברת פעם שן?
* עשית טיפול שיניים?
* הקאת במקום ציבורי?
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
* טעמת קליק XL? טעמתי? חיסלתי אחד לבד! * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? וגם מצדו. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחח...יכוליות... * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? עומר. חרא של ילד. * התאהב פעם במורה? בעעע
* באבא\\אמא של חבר\\ה?
* בדמות מספר\\סרט?
בערך תמיד. * במישהו מאותו מין?
* חווית אהבה חד צדדית? מן הסתם..לא משו ששינה את חיי... וסתם: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? צומת ספרים
* ואחת אהובה שפשטה רגל? כן... לא זוכרת איך קראו לה... * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד....אייייייכסססס. * יש לך חיית מחמד? בובה? * הורים גרושים? ב"ה לא. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן..אמממ....לא זוכרת.. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לדבר בפני קבוצה גדולה. * זכית בהגרלה כלשהי? תמיד. * שומע עכשו מוסיקה? לא. * היום שצריך למחוק מהשבוע- שישי. ושבת. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא אוכלת ארוחת בוקר בקביעות. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? לימודים? לייק דא?! עכשיו: * צריך לשירותים? כן...חחח * מלטף חיה? את העכבר (הו אני כה מצחיקה.) * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא. * על מי אתה חושב עכשו? על המחשב. * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא מחשב מעצבן ואיטי ומוזר. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. 13. לשקר. 14. לאהוב בן. 16.לישון עם בת. 22.לא לישון כל הלילה. 23.לראות את השקיעה והזריחה. 24.מסיבת פיג'מות עם חברות. 25.לשנוא בן אדם.הכי בעולם. 28.לריב עם מישהו בכוונה 29. לריב עם מישהו בטעות. 30.לעשות משו לא מרצון אישי. 33.להיות בחו"ל.- פולין נחשב חו"ל? 35.להבריז. 36. להיות במחשב כל היום. 44.לא לאכול כל היום. 45.להצטער על משו. 47.לישון כל היום. 48.לראות את אותו הסרט 20 פעמים. מולאן רוז'- השלימות!!! 49.להאשים מישהו סתם ככה. 54.ללכת להופעת רוק. טוקיו הוטל נחשב רוק? 55.לדבר מול קהל שלם. וכמעט לעשות פיפי באמצע... 75. לצחוק בלי הפסקה 59.להיתנתק מהעולם. 60.לשכוח כאב שמישהו אחר גרם לך. 61 63.תקופה טובה. 71. להקשיב כל היום למוזיקה. 72.אמבטית קצף. 79.להיכשל. 80.לקלל ת'מורה. 82.להשיג משו שמאוד רוצים לבד. 87.לעשות שופינג על 1,000 שח.

למעלה