נצל"ש יד יפה לניתוח שהייתה לי היום, מה
דעתכם? שולחן בליינדים 0.5-1. אני עם 56 דאימונד. עוד 4 אנשים ביד, בלי רייזים פרה-פלופ. פלופ יורד 34 דאימונד ועוד 4. הראשון (עם 170 שקל מאחוריו) שמדבר מביא רייז 7. השניים הבאים מתקפלים. אני (עם 350 שקל) נותן רי רייז של 40. האחרון לדבר מביא אול אין (הוא מכסה את שנינו בקלות). הראשון מתלבט מלא זמן ומשווה... אני מתלבט מלא זמן ובסוף מקפל.... הראשון מראה K4, האחרון Q4, אבל בבד ביט תופס ראנינג קווינס (האמת שהייתה מספיקה לו אחת, אבל הוא קיבל אפילו שתיים), ולוקח את האול אין שלו ואת ה50 שקל שלי. בשולחן בד"כ יכולות להיות עיסקאות (להריץ פעמיים וכדומה), אבל בגלל שהיו שניים בפנים תיארתי לעצמי שהפייבוריט ביניהם לא יסכים לעיסקה, וזה היה כמובן שיקול בפולד שלי... קיפלתי דרואו מטורף, כאשר לא שמתי אף אחד מהם על פול האוס - האחרון הרביץ אול אין מהיר מדי, השני התלבט יותר מדי זמן (ועל כן ידעתי יותר טוב שהוא כנראה באמת יושב עם 4 וקיקר גבוה). אבל בסוף לא נכנסתי ליד משתי סיבות - פחדתי (בצדק) מזה שסתם פלאש וסטרייט פשוט אולי לא יספיקו לי (זאת אומרת, אם נגיד באמת הם שניים עם 4 וקיקר, אז הקיקר הזה ירד לי מהפלאש דרואו), וכמובן לחכות עם 4 אאוטים לסטרייט פלאש זה לא שווה... ובנוסף פשוט התקמצנתי על הכסף, זה היה קצת גדול עליי האול אין הזה. אבל האם לדעתכם הייתי צריך לשלם? כי כשרואים את הידיים שלהם, יש לי כל כך הרבה אאוטים... כולל ה-4 שיהיו הנאטס האולטימטיבי... אולי הרי-רייז שלי היה גדול מדי?