קחי אותי ג'ניפר

just adiki

New member
קחי אותי ג'ניפר../images/Emo47.gif

סיבוב חדש יוצר לדרך... בסיבוב הקודם בחרתם להוציא את אשלי סימפסון
עכשיו שתי האחיות מחוץ לתחרות ויוכלו לחזור אלינו בגלגל ההצלה.

just adiki

New member
../images/Emo58.gifקמרון דיאז

שחקנית קולנוע אמריקנית. למשחק הגיע במקרה, כשלסוכנות הדוגמנות בה עבדה נשלח התסריט של הסרט "המסיכה" בכיכובו של ג'ים קארי. זה היה ב- למרות שלא למדה משחק מימיה, וזכתה בתפקיד. הסרט היה לשובר קופות ודיאז הפכה לכוכבת בין-לילה. דיאז לקחה שיעורים מזורזים למשחק ושחקה בסרטים שוברי קופות רבים. בין לבין שחקה גם בכמה סרטים עצמיים. עוד בין סרטיה:"המלאכיות של צ'רלי", "החתונה של החבר שלי","משתגעים על מרי", "החופשה".

just adiki

New member
../images/Emo65.gifאמנדה ביינס

היא שחקנית קולנוע וטלוויזיה אמריקאית. לאחר הההצלחה הגדולה בילדותה בתוכנית "כל זה" בערוץ ניקלודאון, קיבלה ביינס תוכנית משלה בערוץ - "המופע של אמנדה". בשנת 2002 שיחקה בסרט "שקרן בריבוע" ולאחר שנה, ב-2003, השתתפה בסרט "מה שבחורה רוצה". באותו זמן שיחקה בקומדיית המצבים "אחיות או לא להיות" ששידוריה נגמרו בשנת 2006. סרטים נוספים בהם שחקה ביינס:"יש לה ביצים","היירספריי".

just adiki

New member
../images/Emo220.gifאלי לרטר

שחקנית אמריקנית ובעברה דוגמנית. שחקנה תחילה בתפקידים קטנים בתוכניות טלויזיה:"דוסון קריר", "תהרוג אותי וזהו", "שיקגו הופ". ב-1999 קיבלה תפקיד בסרט הקולנוע הראשון שלה, "Varsity Blues". לאחר מכן "הבית על הגבעה הרדופה" ובקומדיית הנעורים "Drive Me Crazy". עוד בין סרטיה:"יעד סופי", "לא רק בלונדינית".

just adiki

New member
../images/Emo1.gifסנדרה בולוק

היא שחקנית קולנוע אמריקנית. התפרסמה לראשונה בשנות ה-90 בלהיטים קולנועיים כגון "ספיד" ו"בזמן שישנת". ב-24 במרץ 2005, קיבלה בולוק כוכב בשדרת הכוכבים של הוליווד. באותה שנה, היא גילמה תפקיד משנה בסרט "התרסקות". עוד בין סרטיה:"איזה מן שוטרת","הבית באגם","מיליון דולר בייבי".

just adiki

New member
../images/Emo223.gifאורנלדו בלום

שחקן קולנוע בריטי. ב-1993, כשהיה בן 16, נסע בלום לבדו ללונדון כדי ללמוד בבית-ספר למשחק. במהלך לימודיו קיבל הצעות רבות אך דחה אותם בטענה שאינו מספיק מקצועי. כיכב בסרטים רבים ביניהם:"שר הטבעות","שודדי הקריביים","טרויה","נד קלי".

למעלה