"קח אותי מרים"

barak001

New member
"קח אותי מרים"

עוד כתבה פרימיטיבית מבית היוצר של וואלה - http://news.walla.co.il/?w=//459954

DarlingAdam

New member
תפוז זה לא מיקרוסופט.

לא כל דבר שקורה בעולם הוא באשמתם ;) התכוונתי למקרה עצמו. תוכן הכתבה. לא אשמת וואלה. דיסקליימר: לא, אני לא תומך בוואלה בשום צורה.

barak001

New member
וואלה מצטיינים בבורות

גם בכתבה הזאת, גם בכל הכתבות שהיו על חן אלקובי ובאופן כללי אוהבים לשים ללעג טרנסקסואלים.

barak001

New member
כן

כל מה שקרה לי עם הכרטיס ממש מוזר...אבל זה לפורום קווירי אחר :)

פרשה מקוממת

הפרשה הזאת אכן מסעירה ביומיים האחרונים כמה מרשימות התפוצה של טרנסקסואלים, בעיקר באנגליה, ובצדק. הפרשה מקוממת. מהצד שלנו, ניצולה של אישה טרנסקסואלית ליצירת סנסציה זולה ולהשגת רייטינג, הצגתה כחלק מתרמית וזילות גופה של האישה הטרנסקסואלית. סילוף סוגיית הזהות של אדם טרנסקסואלי, בדיוק כפי שקרה בפרשת חן אלקובי, אלא שהפעם אישה טרנסקסואלית שיתפה פעולה במשחק אווילי וציני שהתבסס על ההנחה שהיא איננה אישה "אמיתית". ניצול הדעות הקדומות והגישות ההומופוביות והטרנספוביות הכי זולות שיש. וכן ניצול מצוקתה הכלכלית וחוסר האפשרות שלה להשיג כסף לממן ניתוח. ובכלל, הצגת אישה -כל אישה, טרנסקסואלית או לא- כאובייקט מיני וכ"פרס" שגברים מתחרים ביניהם כדי לזכות בו. העמדת משתתפי התכנית באור נלעג כחלק מהביזנס. החוצפה של מפיקים וחברות טלוויזיה חסרי כל מעצורים כאשר מדובר בעשיית רווחים קלים. השטחיות, חוסר הטעם הטוב והטמטום של תכניות שאין להן שום דבר להציע פרט לעשיית רעש ריק מתוכן. הייתי כל כך רוצה שחברת ההפקה ו"סקיי" ייאלצו לשלם פיצויי עתק. אבל נראה שהם הולכים לצאת מכל העניין מהר ובאופן אלגנטי בלי שזה יעלה להם גרוש, או לכל היותר במחיר מוזל של פשרה בין עורכי דין. המפסידה העיקרית, כתמיד, האישה הטרנסקסואלית, ואתה - כולנו. וזה הכל, צופים יקרים, להערב. נורה

נגה א

New member
שיט!!!!!

כתבתי הרגע תגובה ארוכה ותפוז אכל לי אותה, אוףףףףף. אין לי כוח לכתוב שוב אז הנה התמצית של מה שכתבתי בקצרה. תוכניות הריאליטי טיוי האלה די נמאסו, במיוחד כשעושים בהן כאלה מניפולציות מגעילות כדי להנציח סטריאוטיפים מלוכלכים. לגבי התוכנית הזאת: המפיקים- אין לי ממש טענות אליהם כי זה בעצם התפקיד שלהם להיות זבלים ולהביא למסך את הכי צהוב וסנסציוני ונמוך שיש ולשבור שיאים כל פעם מחדש. מיריים- ממנה אני הכי מזועזעת איך היא משתפת פעולה עם הזבלים האלה ועוזרת להם להנציח סטיגמות וסטריאוטיפים והיא פוגעת מאוד בעצם בעצמה ובהרבה בנות אחרות שבמצבה. לדעתי צריך לשלוח אותה להסתכלות פסיכיאטרית כי היא נראית לי קצת לא נורמלית אם היא באמת עשתה את זה וחבל כי היא באמת יפה לפי התמונה שלה. איך היא יכלה להשפיל את עצמה ככה, אפילו אם היא עשתה את זה בשביל הכסף לממן ניתוח, מה שלא קראתי ולא נראה לי נכון, אבל אפילו אם זה ככה איך היא השפילה את עצמה בצורה כזאת, לא יאומן. הגברים מהתוכנית- אם היינו חיים בעולם מושלם אז הגבר שנבחר היה ממשיך לאהוב אותה גם אחרי שהתגלה לו שהיא לא מנותחת, אבל אנחנו לא חיים בעולם מושלם ואין מה לעשות צריך לזרום עם זה ולכן אין לי ממש טענות כלפי הגברים האלה ואני יכולה להבין אותם שהם רותחים וכועסים. אני רק מקווה שהם ייזכו במשפט של התביעה נגד המפיקים ושהם יוציאו מהמפיקים המוןןןןן כסף.

transman

New member
רגע רגע רגע

זו אמנם תכנית רדודה, אבל גם אני רוצה להשתתף ב"קח אותי טרנסמן". שרון איילון מעולם לא הצהירה שהיא מתכוונת לצאת עם הזוכה, או לחלוק איתו את הדירה. מצד שני חוזי פרסום יש לה וכסף גם (ואולי גם בן זוג חדש, אני לא בקיא). העסק רדוד, אבל יש בו כסף. מותר גם לטרנסים להיות רדודים.

יסמין 28

New member
מותר להיות רדודים

אבל רע מאד לאפשר לאנשים להציג אותך לראווה כבידור להמונים, כקירקס. אפילו בשביל דירה. (ובנימה זו, אם למישהו יוצא 5 ביופלה בבקשה להעביר אליי ומאיה ואני נהיה אסירות תודה לנצח, או עד שייגמרו ה- 21,000 ש"ח).

יסמין 28

New member
הו ניבי ניבי

ההערה שלי לגבי יופלה היתה, כמובן, בציניות. סוג של ניסיון להציג אמירה על ייצוג של טרנסיות כבידור. לא הובן, אוקיי

הטובה, הרעים והמכוערים

לא הייתי מחמירה עם מרים יתר על המידה. אמנם היא עשתה מעשה שלא ייעשה, אבל היא בסך הכל הצד המנוצל פה. לא כל אדם טרנסקסואלי הוא בעל דעות נאורות או הבנה מעמיקה של המשמעויות וההשלכות של עמדותיו מעשיו. די לקרוא חלק מההודעות המתפרסמות בפורומים שלנו כדי להבין שלכמה מאתנו חסר הרבה מאד בדרך להבנה הזאת. בכל מקרה, אני מציעה לא להחפז בהערכת הבריאות הנפשית של אנשים אחרים. הבחורה הזאת אולי ראויה לבקורת, אבל משוגעת היא לא. לא כל התנהגות שאינה נראית לנו הגיונית או מובנת היא סימן להפרעה נפשית, ואנחנו הטרנסקסואלים צריכים להזהר בדברים האלה שבעתיים, כי אנו הקורבנות הראשונים במעלה של הגישה הזאת. ששת הגברברים השטחיים והריקניים, שכל מה שרצו היה לחוות איזה ריגוש - בילוי באיביזה על חשבון הברון, ועוד עם אפשרות להרוויח 10,000 פאונד ולזכות בחסדיה של חתיכה, עם כל מטען הדעות הקדומות וצרות האופק והרדידות שלהם, צריכים לבוא בטענות רק אל עצמם, גם אם הולכו שולל. אין בי שמץ של אמפתיה כלפיהם. מי שראוי לגנאי הם המפיקים ורשת סקאי, הנהנים ממציאות שבה שידורי הטלוויזיה נהפכו לזירה לעשיית רווחים קלים, תוך קיום תחרות של רדיפת בצע טהורה, שבה חברות הפקה ושידור משתמשות בכל סוג של זבל, נמוך ככל שיהיה, כדי למשוך צופים ולהגדיל את הרייטינג, ועמו את הרווחים. במציאות הזאת אין לחברות האלה תמריץ להפיק תכניות איכותיות; להפך, העיקר - להוריד עלויות ולמשוך כמה שיותר צופים, תוך פניה למכנה המשותף הנמוך ביותר. חבל על ה-"אין מה לעשות". יש מה לעשות, יש הרבה מה לעשות, וחובתנו לעשות זאת. זאת לא גזירה משמיים שאנשים יהיו מלאי סטריאוטיפים, ואסור לקבל זאת. אנשים יכולים להשתנות, ואנחנו יכולים לשנות אותם, אם רק נרצה. נורה

FreakOnALeash

New member
מסכים בהחלט.

אני רק לא מבין למה היא רצתה להכניס את עצמה לסיפור הזה, אני לא יודע, מביך נורא.

yoana

New member
דוחה, מטופש ומסוכן.

לא שאני רואה טלוויזיה, אבל אחרת הייתי בשמחה מחרימ את ערוץ סקאיי (אבל בשביל זה אין לי טלוויזיה, כי אין ערוץ בלי תכני זבל כאלה).

barak001

New member
הכתבה התפרסמה היום במעריב

וגם היו באותו עמוד תגובות של שרון ויואב. שניהם, אך בעיקר שרון, הביעו הזדעזעות עמוקה לנוכח ה"תרמית" שנעשתה ל"גברים".

yoana

New member
אה, כתבתי על זה במיקסר

סליחה על הפרסומת העצמית, חשבתי אולי זה יעניין. אם אתןם רוצות לקרוא, זה הלינק.

למעלה