"קח אישה ובנה לה בית"

מיטללל

New member
"קח אישה ובנה לה בית"

תגידו, למרות שלרובנו יש איזה יומיים או שבועיים עד שזה יקרה... אם הייתם מתחתנים שבוע הבא- איזה שיר הייתם בוחרים כשיר הריקוד הראשון ? ןתגידו רק אני התחלתי לפנטז על החתונה שלי ? ועל ששת הילדים שיהיו לי ?

../images/Emo6.gif אתן הורגות אותי

טוב השיר יהיה hopelessly devoted to you אבל אני ממש לא מפנטז על החתונה.

pain is MY love

New member
אני לא מפנטזת

כי אני יודעת שזה לא יקרה ב-8-9 השנים הקרובות.. אבל כבר יש לי שמות לשלושת הילדים שיהיו לי
פעם מישהו שיצאתי איתו אמר לי שהוא בחר לעצמו את שיר החתונה (כן קצת מפחיד...) השיר "אביא לך" של אהוד בנאי... אכן שיר מדהים. אני אישית הייתי גם בוחרת שיר ישראלי משהו בסגנון "לא יכול להוריד ממך את העיניים" של מאיר אריאל... אולי אני קצת מושפעת אבל אני ממש מוקסמת מהשיר הזה...

TheWhiteTigris

New member
אין לי שמץ...

מה שכן אני יודע שאני רוצה גם משהו כמו 6 ילדים...
אגב, נראה לי שלאחד מהם אני אקרא "שחף". לא יודע, זה פשוט יפה לאללה...

Zoharrr

New member
6 ילדים?!אני מקווה שתמצא אישה

שתהיה מוכנה ללדת אותם... אני רוצה 2.גג 3. וגם לי יש שמות: בנות:אדריאן,אריאל בנים:תום,יותם וכשיר הייתי בוחרת את: Bon Jovi - Always נדמה לי. ךאדעת אם שיר ראשון אבל הוא יהיה בחתונה שלי. כי אני חושבת שזה שיר האהבה הגדול של כל הזמנים.

לא, לא רק את

אני מתה לקפוץ קדימה כמה שנים ולדעת מי יהייה בעלי ולהיות כבר בהריון..... בקשר לשיר..אם זה היה מחר, לא יודעת, תני לי לחזור אלייך עם זה

orangeada

New member
וואי וואי..

על החתונה שלי? לא חושבת עכשיו... זה עוד מוקדם מדי! <מי יודע אולי אני בכלל לא אתחתן.. כי לא יהיה לי חתן
> הייתי חתונה ששמו בשיר לחופש את ממעמקים והיה משמ מרגש..

Cobe Anan

New member
שישה? שמעת על פיצוץ האוכלוסין בארץ?

ארבעה זה מספיק בהחלט.. ואני, את הריקוד הראשון, חושב שנרקוד לצלילי "The Blower`s Daughter" של דמייאן רייס.. שיר מקסים.

למעלה