"קח מקל קח תרמיל בואי איתי אל הגליל

"קח מקל קח תרמיל בואי איתי אל הגליל

גמלי מותר לפתוח הודעה חדשה!
אין לכם מושג כמה זה מוזר לכתוב פתאום. שלום שלום אמהות באשר הן אז מה? הויזל חזר, יש לו המוווווווווווווווווווווווווווון חוויות, שלקח לו המווווווווווווווווווווווווון זמן לספר לאמא הקטנה שלו. אין לי מושג מאיפה להתחיל לספר לכן. אוכל רק לומר שהטיול הזה התחיל מכשלון מוחלט, כי הייתי עייף בהתחלה וחשבתי שכולם מעצבנים ואני אעשה דווקא ולא אתחבר אליהם, אבל אין מה לעשות- כולם היו שם כל כך נהדרים, שאני פשט לא יכולתי
הטיול הזה גם פתח לי המווווווווווון אופקים, זה נחמד להיות עם מבוגרים ממך- נותן לך לחשוב על דברים שעוד לא חשבת עליהם. למשל היום פתאום הוצאתי את האורגן שלא נגעתי בו מכיתה ג´ וסתם ניגנתי את הניגון היחיד שאני זוכר, לא יודע, אני מתכנן לצאת גם מחר על אופניים- האם הצליחו לשנות אותי?
פגשתי המוווווווון אנשים נהדרים, הבנתי כמה המצב שלי טוב לעומת אחרים (משפחה אומנת..
). אנחנו מתכננים להשאר בקשרים, גם מתוכננים לנו טיולים כל חודש. כל אדם שביקרנו אצלו באטרקציה אמר שאנחנו נהדרים ושאר מחמאות שכאלה ("נחמד לראות שיש נוער חילוני נחמד בארץ"
) חזרתי עם המווווווון שריטות וצלקות, היה כל כך מוזר להתקלח אחרי חמישה ימים שלא התקרבתי לסבון, היה כל כך מוזר לא לדאוג לאש בשעה שמונה. המצב של התיירות שלנו בכי רע. היה עצוב לראות שילדים שעולים לכיתה ה´, ו´, ז´, ח´, ט´, י´, י"א, י"ב + כל המלווים נכנסו לאוטובוס של חמישים מקומות
. זה מאוד עצוב, ואני חייב להגיד לכן שאם אתן פוחדות לצאת- אל חשש, לנו הצמידו מאבטח מטעם מג"ב, יש המון טיולי משפחות- בבקשה- תצאו
ביום האחרון התחלקנו לשתי קבוצות, בנינו כל אחת רפסודה (לא היה לי מושג שאני יודע לקשור וללפף כל כך טוב), אני "פיקדתי" על הקבוצה שלי וגם חתרתי, היו כמה פאשלות בדרך (דרסנו שלא בכוונה כמה אנשים בנהר), בשלב מסוים הרפסודה השניה תפסה תאוצה והשיגה אותנו, הגיע שלב שהם כבר חזרו ואנחנו היינו לקראת הנקודה שממנה חוזרים. לקחנו את המשימה האחרונה, בצענו אותה (זאת משימה לאורך כל המסלול), זרקתי את עצמי לנהר והתחלתי לאסוף אשפה (זאת המשימה), כל פעם שעליתי דאגנו כולנו למורל ולכיוון הרפסודה. כשהגענו, הקבוצה השניה הייתה בטוחה שניצחה, אנחנו לא הפסקנו לשיר ולהיות שמחים- אפילו שאיחרנו ברבע שעה. אתן בוודאי מנחשות שלאחר חישוב הנקודות יצאנו מקום ראשון, התחלקנו עם הפרס שלנו, היה ממש נפלא וחברותי. בסו גם הביאו לנו שמפניה. היינו שיכורים מניצחון, ואני חייב לציין ששמפניה זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי (הרבה יותר מבירה). בדרך הייתה לנו תאונה שבגללה הגעתי לפה בתשע, אבל זה זניח ובזות זה נשארתי יותר עם כל האנשים שם. אוי, יש כל כך הרבה לספר, אני צריך לשלוח מכתבים ןתמונות וגם להתקשר. אני מת כבר שיגיעו התמונות. בטח כתבתי פה המון דברים בלי קשר, אבל היה כיף!
-פורג´, אני ת ו ת ח (אין אין עלי, מת עלי)

אופססס שכחתי....

קצת לפני וקצת אחרי התאונה המפורסמת (שבאמת מזל שאף אחד לא נפגע) אני נבחרתי בטקס אוסקר מאולתר של הטיול (מי הכי שווה, מי הכי ידידותי ושאר מועמדויות) ל"הבנאדם עם הכי הרבה סיכויים להיות מדריך"
אני מאוד אהבתי את זה. אה כן- אמרו לי שיש לי עתיד כירקן (כי צעקתי כשכיוונו את הרפסודה)
-פורג´, עכשיו הכל שלם

היי פורג´ חסרת כאן ../images/Emo6.gif

לא הבנתי עם מי יצאת לטיול - נשמע כייפי מאוד שמחה שלא נפצעת קשה בתאונה. תשים גם לנו תמונות כשיגיעו?

יצאתי עם אנשים אקראיים לטיול

אנשים שאני לא מכיר, ככה זה כל חופש, אני נרשם לחלק אחר- לא מכיר את האנשים והולך איתם לחמישה ימים. השנה היו אלה חמישה ימים שכולם בשטח- זאת בהחלט חוויה. זה מתחיל מעולים לכיתה ה´ נראה לי. בקשר לתמונות- אולי אשים תמונה שבשבילה הלכנו עשר שעות (אין לכן מושג כמה אני מתגאה על ההליכה הזו) -פורג´, ילד טבע עאלק

זה של החברה להגנת הטבע?

יצאת לבד? בלי אימא, בלי חבר/ה? איזה אמיץ!!!! ובנות ´שוות´ היו? ועכשיו אתה נשאר קצת איתנו? או יוצא לך להרפתקה חדשה?

בוינה יא תותח ../images/Emo166.gif

גגעגעגעעגעגנו טוב לשמוע שיש עדיין מים בגליל. פעם גם אנחנו ניסע לטיול. בינתיים , נכון להבוקר , גם הגליל לא משו לטיולים , מסתבר
העיקר ששבת בשלום

ophra

New member
אתה הגדול מכולם.....! ../images/Emo6.gif

מודה...
לא קראתי עדיין את כל החוויות מהטיול... צריכה גם טיפה לעבוד. שמחה שחזרת ונשמע שבילית!!! עוד.... 27 יום למנייק....

העקשנית

New member
../images/Emo140.gif היי ויזלי-איזה כייף לך!

תמשיך להנות ולעשות חיים בשביל כולנו! ובטח שאתה תותח......
אז בשנה הבאה אתה מדריך? לא הצלחתי להבין מטעם מי היה הטיול, אז רק אם אתה רוצה תספר. ובן כמה אתה בכלל?

אח"כ אני אגיד לאביגיל ../images/Emo3.gif

רק הבהרה קטנה- הקטע עם התותח- זה לא עלי, זה היה השיר של הטיול. הוא התנגן כשהיינו בדרך לצפון, כל הזמן צחקהו עליו שהוא אידיוטי לאללה, אבל היינו חייבים לשיר אותו כחלק מהרפרטואר המזרחי שהצענו
בשנה הבאה אני לא מדריך, רק יש לי פוטנציאל- ככה חבריי לטיול חשבו. מדריך אני יכול להיות שנה לפני הגיוס, כלומר לדחות את הגיוס בשנה. אין מה לומר- זה נשמע בהחלט קוסם (חצי שנה קורס, אח"כ משלמים קצת אבל דואגים לכל מה שאת צריכה- על קצה המזלג) -פורג´, שיגיב לאביגיל כשיחזור מההצגה כי הוא עף להתרחץ

../images/Emo4.gif

אני צריך ללכת עכשיו עם הצגה לאמא שלי. לא סתם הצגה, אלא "מכתב לנועה"- ההצגה שהביאו לנו בסוף השנה. היא הייתה אמורה ללכת אליה עם אחותי הגדולה, אבל זה לא יצא. מיום שבת היא מבררת עם חברות ואחיות- אף אחת לא יכולה לבוא אני לא תכננתי לבוא. אני לא אוהב ללכת להצגות עם אמא שלי, בטח שלא להצגה הזו
אבל אחותי התקשרה מהצבא ודיברה כל כך יפה, שאני פשוט לא יכול להגיד "לא". ניסיתי לגרום לאמא שלי לצאת עם גבר, אבל זה לא ייצא לפועל. כלומר- היא אמרה משהו עם בת זוג, רציתי להגיד לה "ומה עם בן זוג". אבל כמו שאני לא אוהב שעושים לי את זה, אני לא אעשה לה את זה. (לפרנסית יש חלק בהפיכתי לשדכן
) -פורג´, עם בחילה מקרקר שמנת

העקשנית

New member
היי פורג´י-בפעם הבאה../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif

תמסור לאמא שלך שאני מוכנה ללכת איתה עם יומים התראה מראש-כדי שאמצא לי בביסיטר, בשמחה! ולא קראתי עדיין את הסיפור שסיפרת בזמנו על איזו הצגה, משהו שקשור לאמא שלך-שהיה מאד ארוך, לא שכחתי ואני חייבת לך.... אז טוב שהלכת עם אמא שלך. זאת התחשבות, ולא תמיד זה יתאפשר לכם. נצל את הזמן הזה, עוד תתגעגע.... והשם של ההצגה עושה לי משהו... מעניין למה....
ספר לנו על ההצגב-בסדר? תודה. זה עם דליק ווליניץ, או איציק ויינגרטיין?

קום והתהלך בארץ....(משהו מצחיק)

קום והתהלך בארץ, מודל ?2002 יורם טהר-לב עדכן את שירו משנות השמונים והקריא אותו בערב המחווה לפרברים 15/5/2002 זה היה המקור: קום והתהלך בארץ בתרמיל ובמקל וודאי תפגוש בדרך שוב את ארץ ישראל. וכעת : קום והתעלף בארץ סע בוולוו החדיש וודאי תפגוש בדרך איזה ג´יפ עם נובו-ריש. התבונן בכל דרכיה כל מטע, שדה וגן אל תשכח כי זאת הארץ היא בסך הכל נדל"ן. כל קיבוץ היום זה קניון, כל מושב מרכז קניות כל חורשה חניון לרכב כל בוסתן - אולם שמחות. מן הטרקטור החורש רק נשאר הטרקטורון וחזה של דוגמנית זה היום נקרא חזון. קום והתעלף בארץ אל תהיה כל כך לחוץ אם בבית שבנית אומרים לך "תצא בחוץ" אם בהר חצבת אבן ובניין חדש נחנך את הכל אחי בנית בשביל נחמן - נח נח נחס. זאת הארץ בה הרמנו גם חומה וגם מגדל אך היום צריך ויאגרה כדי לזקוף את המורל. פעם בערה האש בלבבות היהודים אך כיום - האש במנגל הלבבות על שיפודים

למעלה