קח-תן ב
אנשים

קח-תן ב../images/Emo43.gif אנשים

דר' הלוי אילן מומחה בגינקולוגיה ומיילדות יתארח במהלך היום בפורום הריון ולידה-תמיכה וישיב לשאלות בנושא לידות מים ולידות לא שגרתיות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=102343369
שרון, מדריכה הוליסטית לחיים בריאים, מטפלת שיאצו בכירה, מטפלת בתזונה סינית ודולה, תתארח בפורום טיפול מיני ומיניות ותשיב לשאלות בנושא מחלות מין, חשק מיני, הריון ולידה, כאבים וכד'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=102176743
"פרוייקט מסלול" הוירטואלי יוצא לדרך
תמיד חשבתם שיש לכם ניסיון בסטיילינג ועיצוב אופנה? עיצבתם בגדים, אבל עד היום רק למגירה? פורום פרוייקט מסלול מזמין אתכם לשלוף את הסקיצות ולהשתתף בתחרות נושאת פרס בפורום. למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1783&msgid=102322232
תחרות הניחושים של כוכב נולד ממשיכה
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לגמר "כוכב נולד"? נשמח לתת לכם אותו! כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס לשרשור בפורום כוכב נולד, להשתתף במשחק הניחושים השבועי ואתם בדרך לגמר! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=836&msgid=102344572
פעילויות או לא להיות
מחפשים דרכים לשרוף את השעות הפנויות בקיץ? להוציא את הילדים מהבית? פורום הנאות, אירועים ואטרקציות מרכז עבורכם את מיטב הפעילויות המיוחדות לתקופת הקיץ מצפון ועד דרום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=102312825
למה לקנות כשאפשר לקח-תן
יש לכם ציוד משרדי שאתם רוצים לתרום? נתקעתם עם ספרי מתמטיקה משנה שעברה? פורום נתינה מהלב מזמין אתכם לתרום מכל ה
ספרים וציוד לבית הספר. קח תן ציוד לבית הספר- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=102365452 קח תן ספרי לימוד- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=102365401

YaEl 15

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo153.gif סיפור בהמשכים ../images/Emo68.gif../images/Emo194.gif

כבר יותר מדי זמן התמהמתי (ככה כותבים?) ובסוך החלטתי, שזה לא חייב להיות משהו מוצלח, או אפילו הגיוני. אני פשוט הולכת לזרום. יום שטוף שמש בLA.אליסה קמה בבוקר, מוקדם במיוחד. היא הרגישה רעננה ומלאת מרץ, אתמול היא החליטה שהיא הולכת לרהט את הבית מחדש. היא החליטה שהרהיטים קצת נראים קצת זקנים, ושהיא רוצה משהו חדיש וצעיר. למרות שהיא קבעה פגישה עם מעצבת הפנים רק ב-11 בבוקר, היא קמה מוקדם, כדי לסדר לה בראש את כל הרעיונות. אליסה החליטה לאכול משהו קליל לפני שהיא תתחיל לעבוד. היא הכינה לעצמה קפה, והחליטה לפנק את עצמה עם אחד מהמאפים שקורי קנה מהמאפייה האהובה עליה. בזמן שהמאפה מתחמם במיקרו, היא יצאה החוצה לקחת את העיתון. היא פתחה את הדלת, ולא מצאה את העיתון, במקומו, היא ראתה, מונחת על מפתן הדלת שלה, חבילה גדולה עטופה בסרט לבן וגדול. זה מטופש, אני יודעת, בכל זאת, תנסו גם לזרום

spelling

New member
ממשיך

אליסה התפלאה..מי יכול לשלוח לה חבילה??? היא התכופפה,הרימה את החבילה ונכנסה הביתה... בבית אליסה פתחה את החבילה ולא האמינה למה שהיא ראתה שם! על כרית קטנה עמד פסל משיש בדמותה של אליסה! אליסה התלהבה ולא הבינה מי יכל לשלוח לה כזה דבר! לכן היא חיפשה חיפשה וחיפשה בין כל הניירות הלבנים ואז מצאה פתק קטן.....

Natali Milano

New member
ממשיכה

שכתוב עליו לאליסה באהבה מחסוי אליסה תוהה "מי כבר יכול לשלוח לי את זה"? |אולי מעריץ או אחד האקסים שלי שלא שכח אותי"? ואולי זה קורי"? אליסה מתקשרת לקורי ושאומרת לו אתה הבאת לי תפסל המהמם הזה? קורי אומר לה לא אליסה מתחילה להתסקרן ו....

always be me mc

New member
מחליטה להתקשר אחד אחד

לאקסים שלה. כולם עונים לה בשלילה. אליסה המאוכזבת אך המסוקרנת ממשיכה להתקשר לעוד ועוד אנשים עד אשר הדמות אשר נתנה לה את המתנה מצלצלת ומופיעה בפתח הבית. ברגע אשר אליסה רואה מי שלח לה את המתנה היא נדהמת. זו שאנן!! אליסה חושבת מה לומר ועומדת לומר משהו אך שאנן עוצרת אותה במקומה. שאנן: זה בסדר את לא צריכה לחשוב על מילים כדי לשבור את השתיקה המביכה הזאת. זה רק הוגן שאחרי מה שעשיתי שאני אתחיל לדבר. אליסה רוצה לסגור את הדלת בפניה של שאנן אך זו עוצרת בעדה ואומרת לה. שאנן: תני לי חמש דקות לפני שאת נסגרת בפני. אליסה: אוקיי(עם מבט עצבני ולחוץ כזה שדורש סיגריה) שאנן: רק רציתי לומר לך שאני באמת מצטערת על כל מה שקרה.. אני לא התכוונתי שזה יסתיים ככה. אליסה: ובכל זאת זה הסתיים אז מה גרם לך לבוא אחרי כל השנים האלה ולבקש סליחה? שאנן: (יאללה תמשיכו ותעשו טובה, תעשו את זה נחמד
)

Natali Milano

New member
ממשיכה

שאנן: אליסה אני יודעת שיש לי הצתה מאוחרת אליסה: אומרת לשאנן עכשיו אני מבינה שלא צריך להיות בלונדינית בשביל להיות טיפשה. שאנן: כן יש מצב שאני טיפשה כי רק אחרי כמה שנים נזכרתי לבוא לבקש סליחה. אליסה: מה שיכנע אותך לבוא? שאנן: תמשיכו

YaEl 15

New member
שאנן: אממ.. אני

יוצאת עם מישהו עכשיו. הוא שיכנע אותי להתנצל בפני כל האנשים שפגעתי בהם.. במיוחד בפנייך.. אליסה: בפניי? למה במיוחד בפניי? שאנן: אממ.. אליסה: מי זה? שאנן: אני יוצרת עכשיו עם.. בריאן.. קראוס. אליסה: דפוק. כן, כן. לא תאמינו כמה אני משועממת..

spelling

New member
ממשיך...

אליסה:פחחח אחותי מה שתית??אני רוצה גם! שאנן:הא? אליסה"בחייאת דוהרטי מה בראין קראוס??? שאנן:חבל שאת לא מאמינה...יש לי הוכחה.... ואזזזזזזזזזזז....

ממשיכה

בראין מגיע.. אליסה: בראין זה נכון מה שהכלבה אומרת? בראין: אממ.... אממ.. שאנן: בראין?! תגיד את האמת לאליסה בראין: כן כן זה נכון אליסה : : ממתי נהיית כזה פחדן? בראין: תמשיכו

always be me mc

New member
ממשיכה:

בריאן: סליחה אני פחדן? את יודעת כמה אומץ צריך להיות לגבר כדי להיות עם האישה הזאת? שאנן(בטון נעלב): היי בריאן: סורי מותק.. אני צוטטתי אחרים זה לא באמת מה שאני חושב עליך. אני חושב שאת פשוט מקסימה
שאנן: אוי בריאן (הם מתנשקים
) אליסה: אוי איכס אני לא רוצה לראות את זה
שאנן: צר לי שזה מגעיל אותך אבל תצטרכי להתרגל לזה אליסה: למה בדיוק? שאנן: כי אני ובריאן הולכים להיות השכנים החדשים שלך! ואליסה בתגובה לידיעה המזעזעת.......................

ממשיכה

עושה הבעה כועסת ומתעלפת אחרי שהיא מתעוררת היא מגלה שהם כבר לא שם. אליסה מתקשרת להולי הולי: היי מה נשמע? אליסה : אני יגיד לך מה נשמע את ידעת מזה? הולי: מי מה ידעתי? אליסה: על זה שהחברה שלך ובראין ביחד? הולי: .... תמשיכו....

YaEl 15

New member
הולי:

או.קיי, תבטיחי שאת לא הולכת להתעצבן... אליסה: את? הולי: אני.. כן.. בערך... אבל.. אליסה: את !?! הולי: כן, כן, או.קיי, אני סידרתי את השידוך... מה? הם לא מתאימים? אליסה: את!!!! הולי: את בסדר? אליסה: למה לא התייעצת איתי לפני ששידכת את המכשפה הזאת לאקס שלי? הולי: אממ.. אל תדאגי, אני בטוחה שהם יזמינו אותך לחתונה... זה בחצר שלהם, נכון? אליסה: מה????????????????????????????????? הולי: אל תגידי לי ש.. אליסה: הם רק אמרו לי שהם עוברים לפה..הם לא.. הולי: אל תדאגי, שאנן השתנתה, ומה את רוצה, שהיא תעבור הפלה? היא כבר בחודש ה.. <<**זבנג**>> הלו? הלו? אליסה?

ממשיכה

אליסה: אני לא מאמינה חשבתי שהולי חברה טובה והיא תספר לי אבל מסתבר שלא הולי מתקשרת.... הולי: אליסה אני מצטערת ש.. אליסה : אם היית חברה טובה שלי באמת היית מספרת על השידוך המגעיל הזה הולי: תמשיכו

always be me mc

New member
ממשיכה../images/Emo24.gif

הולי: התכוונתי להגיד לך באמת.. אליסה: או כן מתי? הולי: לקראת סיום הסדרה הם התחילו לצאת בעצתי ורציתי להגיד לך אבל אז גיליתי שאני בהריון. אליסה: מה?! מאז הם יוצאים!? הולי: טוב בריאן היה קצת בודד אחרי שהוציאו אותו מהסדרה והרגשתי שאני צריכה לפצות אותו. אליסה: לפצות אותו? מה את לייבת לו בכלל? טוב עזבי הולי: תראי זה לא כזה נורא.. אני בטוחה שאת רוב הזמן שלה שאנן תעדיף לבלות עם בריאן מאשר במריבות איתך. אליסה: את בטוחה בזה ? כי אין לי כוח לעוד מריבה סטייל מלרוז פלייס הולי: אני בטוחה ולכי תדעי אולי בריאן דווקא יצליח לשנות אותה ולהפוך אותה לאדם טוב יותר אליסה: אוקי. הולי: אבל רק כדי להרגיע אותך אני אקפוץ אליך בעוד כמה זמן ונדבר אוקי? אליסה: אוקי.. ותביאי את פינלי הקטן
הולי: אני אביא רק אם את מבטיחה שלא תתעללי לו בשיער. אליסה: אהה.. אה..(מתקשה אך לבסוף אומרת) אוקי הולי: יופי אז זה סגור. אליסה: יאפ הולי: ביי בינתיים אליסה: ביי. מיד אחרי שהיא שמה את השפורפרת של הטלפון על כנה אליסה מחליטה ל...................

ממשיכה

ללכת לבית של שאנן ובראין לפני שהולי תבוא אליסה אליסה מגיעה לבית שלהם אליסה: בראין תוכל להשאיר אותנו לבד? בראין: כן בטח שאנן: אליסה מה את רוצה ממני? אליסה: רציתי לבוא לדבר איתך שאנן : אה כן אחרי שאתמול היית כ"כ "נחמדה" אלי? אליסה: אני מודה שלא הייתי בסדר אתמול אבל די שאנן כמה אפשר שלא לדבר? אנחנו לא מדברות שנים. שאנן: את צודקת ואני יודעת שנינו פגועות מכל הפרשה הזאת אבל תחשבי מזה שכל העונה ה 3 הייתה מופנת אלייך ועלי פחות. אליסה : אבל ידעת שזה לא אשמתי אני בחיים לא הייתי עושה לך את זה שאנן: טוב מספיק בואי נשלים באמת שהיינו חברות טובות אז שנשלים? אליסה: כן בטח אליסה ושאנן מתחבקות אליסה : רגע שאנן: מה? אליסה: אני מתקשרת להולי היי הולי אני בסדר אם זה ששאנן ובראין ביחד הולי: מה באמת ? אליסה כן וגם השלמנו הולי : איזה יופי הסוףףףףףףףףףףףף

julie90

New member
חח איזה סיפור חמוד ../images/Emo6.gif

אבל קצת אופטימי מידי לטעמי חח. שמעתי בעבר שלאליסה ושאנן היו מחלוקות/ריבים. מישהו יודע מה קרה שם ויכול לספר לי?.. אה וגם...בריאן קראוס ואליסה מלאנו היו יחד??? מתי????

always be me mc

New member
תשובה ארוכה../images/Emo18.gif:

נתחיל מהקל אל הכבד
אליסה ובריאן היו ביחד (לפי מה שקראתי) מנובמבר 2000 עד נובמבר 2001(את יכולה לראות אפילו בעצמך שהשיער שלה עוד בלונדיני) ולפי מה שקראתי פעם באתר מפורסם(charmed-again.com
) וגם הדפסתי חח יתכן שהם נפרדו בגלל שהוא היה בחור טוב מדי בשבילה(ולאליסה כידוע יש משיכה לאנשים לאנשים רעים כמו פרד דארסט מסתבר חח) אגב את כל ההיסטוריה של החברים שלה(ויש יותר מדי
) את יכולה למצוא בטאגליינס ויש לי הרגשה שכמה מהם יפתיעו אותך
באשר לשאנן יש הרבה שמועות לכאן ולכאן אבל רובם מסתכמים בכך שהן לא הסתדרו, לא עבדה הכימיה(אפילו אליסה בראיון מ-2002 אמרה שהיה מתח ביניהן) יש כאלו שאומרים שזה בגלל ששאנן קינאה באליסה בכל מקרה מה שלא גרם לפירוק הזה(כי בעונות הקודמות נראה שהן הסתדרו דיי טוב ושאנן אפילו שימשה כשושבניה בחתונתה של אליסה), ישנה מחלוקת לגבי מי פיטר את מי ומי ניסה לפטר את מי. יש כאלו שחושבים שאליסה נתנה אולטימטום ויש כאלה שחושבים ששאנן נתנה אולטימטום והמפיקים החליטו לבחור באליסה בגלל שהיא פופולרית יותר אז זה לא ממש ברור מה בדיוק קרה בקטע הזה ואם שאנן פוטרה או התפטרה מה שכן כנראה זה השאיר כמה רגשות מרירים אצל חברי הצוות משום שאחרי העזיבה הם לא ששו לדבר על זה ונאמר ששאנן עצמה קראה למכושפות תוכנית לבני 12(אומרת מי ששיחקה בסדרה, ביימה בסדרה ועשתה להולי כריאוגרפיה
) אגב בגלל כל אלה מכושפות נכללת ברשימה של הסודות הכי שמורים בהוליווד
וקטעים שכדאי לך לראות ואולי יעזרו לך להבין את המורכבות של העניין הזה: אליסה מדברת על שאנן ב-2002(זה מתחיל מדיבורים על הסדרה ומשם למתח): http://www.youtube.com/watch?v=evkuwG5220k אליסה ושאנן בטופ 30 מריבות של סלבריטאים(טוב נו כי זה מצחיק חח): http://www.youtube.com/watch?v=XSNYL7hkoTc ובראיון חטוף שנערך השנה כשנשאלה עם מי היא אהבה לעבוד אליסה אמרה למרבה הפלא שכולם מהנים(כל מי שהמראיינת ציינה) וששאנן מקצוענית אבל מעבר לזה לא הוסיפה אז אפשר להבין את זה בשני דרכים: http://www.youtube.com/watch?v=DqrOPZzdC64 וכך המריבה לכאורה בין שאנן ואליסה נשארת בגדר תעלומה

למעלה