קטאיף (מבוטא בד"כ כ"אטאיף")
כבר מזמן בא לי לנסות ולהכין קטאיף רק שלא מצאתי את ההזדמנות הנכונה.
מאחר ולפני כמה ימים נתקלתי במקרה ביו טיוב במתכון לקטאיף החלטתי שחנוכה זה בהחלט זמן טוב רק שלא בא לי מילוי מתוק אז החלטתי ללכת על מילוי גבינה מלוח.
את המתכון ללביבות עצמן אני מתכוון לשפר מבחינת היחסים כי הייתי מעדיף בלילה סמיכה יותר, אני תרגמתי ובצעתי כלשונו, כך אני נוהג תמיד בפעם הראשונה.
המילוי כלל גבינת טוב טעם, עירית קצוצה, בצל מטוגן ותיבול של מלח, פפ"ש ומעט אבקת מרק בטעם בצל (הסובלים מMSGפוביה רשאים לוותר).
לאחר המילוי טיגנתי כמה חתיכות עם קצת חמאה ושמנ"ז והוספתי רוטב של יוגורט מדולל עם כמה טיפות של טבסקו ביתי, יצא די טעים.
מאחר ונשארו לי כמה קטאיף לא ממולאים אני מתכוון לנסות מחר מילוי של כבד עם פיטריות.
הקטאיף שלי
כבר מזמן בא לי לנסות ולהכין קטאיף רק שלא מצאתי את ההזדמנות הנכונה.
מאחר ולפני כמה ימים נתקלתי במקרה ביו טיוב במתכון לקטאיף החלטתי שחנוכה זה בהחלט זמן טוב רק שלא בא לי מילוי מתוק אז החלטתי ללכת על מילוי גבינה מלוח.
את המתכון ללביבות עצמן אני מתכוון לשפר מבחינת היחסים כי הייתי מעדיף בלילה סמיכה יותר, אני תרגמתי ובצעתי כלשונו, כך אני נוהג תמיד בפעם הראשונה.
המילוי כלל גבינת טוב טעם, עירית קצוצה, בצל מטוגן ותיבול של מלח, פפ"ש ומעט אבקת מרק בטעם בצל (הסובלים מMSGפוביה רשאים לוותר).
לאחר המילוי טיגנתי כמה חתיכות עם קצת חמאה ושמנ"ז והוספתי רוטב של יוגורט מדולל עם כמה טיפות של טבסקו ביתי, יצא די טעים.
מאחר ונשארו לי כמה קטאיף לא ממולאים אני מתכוון לנסות מחר מילוי של כבד עם פיטריות.
הקטאיף שלי