קטגוריות נשים וילדים בתחרות הוויקבורד בכנרת.:

asaf007

New member
קטגוריות נשים וילדים בתחרות הוויקבורד בכנרת.:

די נדהמתי לקרוא בתקנון התחרות שאין קטגוריה ניפרדת לנשים ,ככה זה שחברה משקיע "בתחרות" כסף רק משיקולי קד"ם, איזה אטימות לשמה במקום לדאוג לקד"ם אז תתחילו לפעול באמת לקידום הענף ותפתחו קטגוריות כמו שצריך.(נשים ילדים וכו') איך תפתחו את הענף לנשים אם אין להם שום סיכוי בתחרות....ותחשבו על זה.

asaf007

New member
קיבלתי הודעה שכן תהיה קטגוריה לנשים...

כל הכבוד שכן נותנים להן במה זה יכניס עוד נשים לתחרות. במקצוע הוויקבורד יתחרו 5 נשים כקטגוריה נפרדת !!! בסלאלום פשוט לא נרשמו נשים . קטגוריה ילדים לא תתקיים בתחרות זו , לעומת זאת תערך למעוניינים שביניהם השתלמות עם הגולשים האורחים מחו"ל בימים שלפני התחרות , ויש הענות בלתי רגילה ,l

hagitoz

New member
מצויין!

הי אסף, יופי, אני שמחה שהפנת את תשומת לבך לדבר החשוב שכולנו ביחד מתאגדים למטרה הזאת שהיא לקדם אקסטרים נשים בישראל בכל תחום שאפשר לעזור. אז....מתי התחרות מתוכננת להתקיים והיכן? האם יש לי סיכוי כאחת שעשתה רק פעם אחת בחיים במשך אולי 3 דקות וויקבורד?
בכל אופן, אני אנסה לראות מי מעוניינת לקחת חלק פעיל ואולי נחשוב על עוד רעיונות באותה ההזדמנות לקידום הנשים, אולי יהיו נשים שירצו לקחת שיעור ניסיון..... אני כרגע בחו"ל לשבוע וכשאחזור נדבר.... תודה ובהצלחה! חגית עוז

asaf007

New member
התחרות ב-10/11 במאי וכן אני חושב שיש לך....

סיכוי טוב מאוד אם יום אימון טוב או יומיים, בכלל לכל הנשים שברמה מתקדמת יש סיכוי לא רע יש כרגע 5-6 בנות בקטגוריה נשים . כל הפורום מוזמן להפגין נוכחות .

asaf007

New member
בקשר לשיעור ניסיון

מימים א-ה בהזמנה מראש ,עדיפות לקבוצות של 3-6 בכנרת על סירות מיקצועיות אם גשר .

asaf007

New member
והכי חשוב מצב רוח טוב וחשק לרקוד על המים ../images/Emo13.gif

למעלה