קטגורית איסוף חדשה - משפחת החתולים
אישתי החליטה שהיא רוצה שיהיה ברשותינו, בנוסף לאוסוף בולי הפרחים והצמחים שלה, גם אוסף "משפחת החתוליים". כלאחר כבוד מייד נכנסתי לכל האוסף שלי והחלתי לדלות את כל הבולים המציגים חיות ממשפחת החתוליים שיש ברשותנו על מנת להעביר לאלבום בולים אותו קניתי מ "בית טוב" דרך הדאר, באותו הזמן, מאחר וידוע לי שאין ברשותנו הרבה בולי חתולים וחתוליים למניהם, הזמנתי מעטפה בה 200 בולי חתולים מכל העולם (על מנת להתחיל את האוסף בכבוד...
. היום הגיעה החבילה, ולהפתעתי (הטובה) ראיתי שהמוכר מבין ואוהב בולאים כפי הנראה, ידוע לי ממשלוחים קודמים שהוא דואג לשלוח עם בולים הכוללים שובל וכו. הפעם הגדיל לעשות ועל החבילה הדביק גליון שלם: ישראל 1996 "התאחדות הסופרים העבריים" - גליון בו 14 בולים המציגים סופרים ומשוריים ישראליים. נחמד מצידו- לא כך?
אגב משלוח מכתבים, הגדיל לעשות לאחרונה דר' יוסף וולאך (אגב, הוא דר' לכימיה, לא סתם הוא רושם דר' ..
) כששלח אלי הזמנה לבוא למפגשים שהוא מארגן בת"א פעם בחודש. לצערי עקב ההגנה על התיזה אליה אני מתכונן לא אוכל להגיע למפגש הקרוב אך לאלו שאחרכך סביר שאגיע. ולעניין המעטפה, המעטפה נשלחה לפני כשבועיים, הגיעה אלי בשבוע שעבר כאשר עליה מודבקים בולים עם ערכים נקובים ב: שקל ישן!!!!!!!!!!! *LOL* והדאר קיבל את זה. כך או כך, נראה לי שאחזיר את המעטפה בשלמותה לדר' וואלך משום שהבולים שעל המעטפה היו בחלקם בעלי סימון זרחן שונה מהרגיל, חלק מהבולים על פי קטלוג Bale שווים לא נמוך... דורון,
אישתי החליטה שהיא רוצה שיהיה ברשותינו, בנוסף לאוסוף בולי הפרחים והצמחים שלה, גם אוסף "משפחת החתוליים". כלאחר כבוד מייד נכנסתי לכל האוסף שלי והחלתי לדלות את כל הבולים המציגים חיות ממשפחת החתוליים שיש ברשותנו על מנת להעביר לאלבום בולים אותו קניתי מ "בית טוב" דרך הדאר, באותו הזמן, מאחר וידוע לי שאין ברשותנו הרבה בולי חתולים וחתוליים למניהם, הזמנתי מעטפה בה 200 בולי חתולים מכל העולם (על מנת להתחיל את האוסף בכבוד...