קטונועי 150 עד 250 - המלצות

• פותח הנושא yudr
  • פורסם בתאריך

yudr

New member
קטונועי 150 עד 250 - המלצות

מעוניין לרכוש דו"ג חדש בנפח שבין 150 ל- 250 מה כדאי ולמה. תודה

ixmix

New member
השאלה היא לא "מה כדאי"...

השאלה היא "מה כדאי לי?" ואני מתכוון שקשה לתת לך המלצות בלי פרטים נוספים: פיזית - האם אתה גדול/קטן/רחב? מהן הנסיעות שלך - עירוני/בינעירוני, קילומטרז', תדירות. האם אתה מעדיף כלי "ספורטיבי" יותר / נוח יותר / יותר "פוזה". מהו טווח המחירים? לאחר שתענה, יהיה קל יותר לחשוב על כיוון.

yudr

New member
צודק

בדרך-כלל הנסיעה היא על דרך בין עירונית - כ- 15 ק"מ לכל כיוון חמישה ימים בשבוע. בנוסף השתלבות בתוך העיר. הקטנוע מיועד להיות כלי לנסיעה לעבודה וחזרה וכן לסידורים. אני כבר מבוגר לפוזה, צריך להיות נוח ואמין. בבדיקה ראשונית אני מתלבט בין סן-יאנג לקימקו (150 עד 250) השמועות על אכילת שמן בקימקו וכו' רק מבלבלות יותר. תודה מראש על התגובה.

אממממ....המלצה חמה מחבר.

קח ch של הונדה,חזק אמין (הונדה לא?) ודיי מהיר... גם השוק שלו הוא שוק טוב,ככה שאם תרצה למכור אותו יהיו הרבה קונים בפתח. אתה גם יכול לקחת את הסופר דיוק הוא אחלה. אבל שמע לא חשבת אולי על 50 סמ"ק ? הביטוח זול יותר ו-50 ק"מ זה לא רציני....זה שטות ,נסה אולי משהו בעל זיקה ספורטיבית אולי runner או nrg ..

ixmix

New member
אישית, הייתי הולך על הג'וירייד.

הג'וירייד200 קטנוע לא רע בכלל, מתלים סבירים, מושב מאד נוח (גם להרכבה), נראה טוב, ניתן להרכיב מיגון רוח ואז פרקטי יותר (לי אישית לא נוח ואני לא מרכיב, אבל ראיתי השבוע אחד עם מיגון שאמר שזה "מקורי"), די חזק. מהירותו הסופית מוגבלת (בCDI אם איני טועה) בשל רצון היצרן להגדיל אמינות הכלי, אולם ממילא ההגבלה היא בסביבות 110 קמ"ש, ועד אז הוא די חזק. לאחרונה נמכרים די הרבה כלים כאלה, וזהו מדד נוסף עבורי - אני מאמין שהג'וירייד ישרוד בארץ עוד הרבה שנים. מחירו הזול יחסית למתחרים מהווה חלק נכבד במשוואה. (חשוב לי לציין כי שמעתי תלונות על תקלות, אולם אלה בודדות וטופלו במסגרת האחריות). לחלופין תוכל לקנות גרנד דינק 250 - קטנוע לא רע, בעל מפרט דומה (מנהלים, מושב נוח, מתלים סבירים - אחורי ניתן לכוונון, נוסע יפה בבינעירוני). השמועות על אכילת שמן פשוט אינן נכונות, וחסרונו העיקרי הוא המראות, אותן יש לקפל (חשמליות) בנסיעה בתוך העיר. יש עוד אופציות, אולם אלה לטעמי ימצאו חן בעיניך, בעיקר כי ציינת את ההתלבטות בין השניים.

למעלה