"קטינים"

אלף אפל

New member
"קטינים"

למרות שהסאגה היתה הלארפ הראשון שלי ונורא נהינתי, היה משהו שהרס לי וזה התלות במלווה וחוסר החופשיות לעשות מה שאתה והדמות רוצים. זה מאוד מעיק שאתה לא יכול להסתובב כמו שהדמות שלך רוצה. ---אז רציתי לשאול מה קורה עם בני 16 ומטה? (כמובן בדבר הבא)

אלף אפל

New member
מי צריך ביטוח?

בבקשה בבקשה תאפשרו לבני 14 ומעלה להיות לבד ולא תלויים במלווה!!! פליז

מי צריך ביטוח ? בעיקר אתה...

זה לא עניין של רוצים או לא רוצים, למרות הכל, אם חס וחלילה מישהו ייפצע בצורה רצינית. תאמיןם לי שעדיף מאוד מאוד שיהיה ביטוח. אף אחד לא עושה כאן את זה "נגדך", אבל יש חוקים מסוימים לדברים כאלו. מצד אחד, זה באסה שיש ביטוח ורשמיות, מצד שני יש לזה המון המון יתרונות. אתה אירגון חוקי אתה יכול לסגור דברים בצורה חוקית, לקבל שטחים מקק"ל לשימושך בלבד או לארגן פעילויות מגוהצות בפסטיבל עכו לדוג´. חנן.

dudyk

New member
ביטוח

חשוב גם חשוב. כל עוד לא קרה כלום , הביטוח נראה על פניו כביזבוז כסף וסירבול מיותר. אבל שחקן שיפגע בצורה שדורשת טיפול יקר או ממושך ימצא את הביטוח חיוני והכרחי. הורך ודאי מבטחים את הבית והרכב וגם אותך { דרך קופת חולים }. כאשר אתה בריא וגנבים לא פרצו לביתך וניקו אותו מהרכוש אז הביטוח נראה מיותר. כאחד מנושאי התפקידים בסאגה { קפטיין טוראל } אני מוכן למצב בו אני חשוף לתביעות העלולות להגיע למאות אלפי שקלים ואף יותר. כמוני חושבים גם רבים אחרים. הביטוח מגן עלי מתביעות נזיקין במקרה של ארוע חריג . לכן נקבע בסאגה שלא יערך משחק ללא ביטוח ,לטובת השחקנים כמו גם המארגנים.

dudyk

New member
תיקון

חשוב גם חשוב. כל עוד לא קרה כלום , הביטוח נראה על פניו כביזבוז כסף וסירבול מיותר. אבל שחקן שיפגע בצורה שדורשת טיפול יקר או ממושך ימצא את הביטוח חיוני והכרחי. הורך ודאי מבטחים את הבית והרכב וגם אותך { דרך קופת חולים }. כאשר אתה בריא וגנבים לא פרצו לביתך וניקו אותו מהרכוש אז הביטוח נראה מיותר. כאחד מנושאי התפקידים בסאגה { קפטיין טוראל }אינימוכן למצב בו אני חשוף לתביעות העלולות להגיע למאות אלפי שקלים ואף יותר. כמוני חושבים גם רבים אחרים. הביטוח מגן עלי מתביעות נזיקין במקרה של ארוע חריג . לכן נקבע בסאגה שלא יערך משחק ללא ביטוח ,לטובת השחקנים

the off player

New member
משחקים קטינים

יש קהילה שלמה של חברה בגילאי 12-18 ועוד קצת שמריצים משחקים כמעט כל שבוע. אם תרצה מידע על משחקים בקר באתר "העז הכאוטית" www.rpg.org.il

למעלה