קטיפונת

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
קטיפונת

איך את מרגישה היום? מחכה לשמוע שיותר טוב. רק בשורות טובות תתקבלנה! (
) אוהבת, שירי

קטיפה

New member
../images/Emo9.gif

אני מרגישה יותר טוב נתנו לי הוראות נוקשות לנוח והרבה אם לא אני חוזרת לבית חולים. אז אני נחה....אני מרגישה טוב יותר אבל אני עדיין מרגישה חלשה וכל הזמן קר ליי תודה רבה שירו´ש ותודה לריטה שהתקשרה לשאול מה שלומי ותודה לכל מי שכתב קבלו ממני
-ע-נ-ק-! משירלי

ל3

New member
הקור והחולשה

זה כתוצאה מהאנמיה שלך, אני מניחה שאת יודעת את זה. שירלי את צריכה אכול הרבה מאוד ברזל ובטח גם קיבלת בכדורים. זה הזמן להתייעץ עם הרופא לגבי הטיבעונות כי אני לא בטוחה שבמצבך את יכולה להרשות לעצמך את זה. תאכלי הרבה קטניות, דגים, ירקות ירוקים המון, אגוזים, אבוקדו, שקדים. אני מקווה שתשמעי להוראות הרופאים ותנוחי- זו פקודה! (
) אוהבת, שירי

קטיפה

New member
../images/Emo13.gif כן המפקדת!!

תודה שירו´ש אבל אין לי תאבון היום אכלתי בקושי בננה וזה גם אחרי שיכנועים רבים מצד אמא שלי. פשוט לא בא לי לאכול ויש לי בחילה נוראית עדיין. וכן קיבלתי כדורים ובטונות!
המשך יום נעים
שירלי

ל3

New member
פה גדול...../images/Emo160.gif

שירלוש´ את חייבת לאכול גם אם אין לך תאבון אםאת רוצה את כוחך בחזרה. אולי תבקשי מאמא שתכין לך משהו שאת נורא אוהבת. דמייני את זה: גלידה גדולה מונחת בקערה עטורה שברי בפלים וגלילית. על הגלידה מונחת במירקם עשיר קצפת סמיכה כשבקציה דובדבן. הקצפת נימוחה בפה ומסביב הקערה יש שוקולד חם מותך.. נו נפתח התאבון? אם לא דמיני את זה: שולחן ועליו פסטה ברוטב בולנז, פיצה חמה מהתנור עם בצק פריך וגבינה מותכת
, לזניה חמה ונמסה בפה ימי ימי......קדימה לאכול. אוהבת, שירי

קטיפה

New member
../images/Emo8.gif + עוד משהו

גאיה- כתבתי שיר אפשר להעלות אותו פה?

gaia20

New member
שירלי יקירתי

קודם כל ,בוודאי שאפשר להעלות את השיר לכאן, כמובן שהוא אוטומטית נכנס למאמרים
דבר שני, אני שמחה לראות שחזר לך התאבון... טוב, נו... אפשר להגיד לא לפיצה? או לגלידה? במיוחד אחרי ששירי תיארה את הגלידה בצורה כזאת... יאמי!!!!
אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב, אם ממש קר לך תלבשי משהו ארוך, כמו ששירי אמרה, הכל בגלל האנמיה, ועד שההמוגלובין לא יעלה בחזרה, ימשיך להיות לך קרירות וחולשות. חיבוק חזק ממני,

למעלה