קטי המכוערת הסרט הכי יפה שיש!

ניגינה

New member
קטי המכוערת הסרט הכי יפה שיש!

היי! אני מתה על קטי ומנסה כמה שיותר לא לפספס אףףף פרק! לא ידעתי שיש פורום וחבל!!!!! עכשיו אני יודעת ואני מצטרפת בשמחהההה! ויש לי שאלה...[?] יש פה גם גולשים שלא יודעים רוסית וצופים בקטי??? (אני יודעת רוסית אבל ברצוני לדעת...אם יש כאלה שלא יודעים רוסית וצופים...=)

white angels

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז עכשיו את יודעת שיש פורום ואת מוזמנת להישאר פה ולהנות איתנו
וזה סדרה לא סרט
הממ לא הייתי מגדירה את עצמי כלא יודעת בכלל רוסית..אני יודעת קצת לא הרבה ואני רואה

ניגינה

New member
../images/Emo13.gifכן אני יודעת...

התבלבלתי כמו תמיד...מה אפשר כבר לעשות...
אצלי זה סרט=סדרה...חחח... תודה!
ויישר כוח על זה שאת רואה את הסדרה אפילו שאת לא רוסייה...

ניגינה

New member
לא כי...../images/Emo4.gif

יש כאלה... (למשל כמו בכיתתי...) שחושבים שסרטים רוסיים צריכים לראות רק אנשים רוסים או כאלה שיודעים רוסית...!
והדעה שלהם מוטעתתתתתתתת לגמריייי! יש בנות בכיתתי שהן תימניות או עירקיות שבשמחה רואות לפעמים...וזה מעניין אותן...אבל הבנים צוחקים עליהם...(כאלה הבנים אצלי בכיתה...) אני לגמרי איתך בזה...אני חושבת את ההפךךך וטוב שרואים את זה לא רק רוסים! תודה שאת עונה לי...(את היחידה...
=)

white angels

New member
אל תשימי עליהם..

הם טיפשים כי הם מפסידים סדרה נפלאה! ואיך קוראים לך? ספרי קצת על עצמך..

ניגינה

New member
כן...הנה כמה פרטים...

שמי ניגינה כמו שרשום...(כמו מנגינה... כאילו ידעו מראש שאעסוק במוזיקה...חחח...) מלאו לי 14 ב17 ליוני (ביום ראשון לפני שבוע...=) פ"ת... כיתה ז'... תורך...!

m2love

New member
חחחחחח

אני בכלל לא מכירה אותך ולא תשין שלך.. את יודעת איך ניחשתי שיש לך שין? כי לפני איזה שנה גם לי היה שין.. אז כל פעם נגיד שמישו חדש היה מגיב בשין שאני בכלל לא מכירה היה אומר ספרי על עצמך וכאלו..ואז הוא היה כזה אומר ככה ככה וככה ואז תורך.. חחחחח ואת אחרי שסיפרת על עצמך בסוף ההודעה אמרת תורך.. חחחחח את כנראה מושפעת מהשין

ניגינה

New member
../images/Emo3.gifחח...

לא... פשוט היא ביקשה ממני שאני אספר על עצמי ואז ביקשתי ממנה שהיא גם תספר על עצמה....

white angels

New member
יש לך שם מיוחד../images/Emo8.gif

אני פנינית היום מלאו לי 19
מהקריות.. וזה די מאוחר יחסית אבל מזל טוב ליומולדת שלך

ניגינה

New member
לפנינית מזל טוב!

גמלך יש שם מיוחד... פעם ראשונה שומעת שם יפה!
תודה ומזל טוב גם לך!

creep tamuril

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אכן, אחלה סדרה^^ אני רחל, עוד מעט 17 מנתניה. תהני פה

m2love

New member
ברוכה הבאה:]

אני מרינה בת 14 וכן זאת סדרה מדהימה!!!!!!

למעלה