"קטי המכוערת"

"קטי המכוערת"

התוכנית הזאת רק מנסה להראות לנו כמה שהעולם שלנו הופך אכזר מיום ליום (במיוחד העולם של האופנה והעסקים שהיה אכזר ותמיד ישאר כזה...),אנשים שלא מתברכים ביופי לא אשמים. לפעמים (אלו שמבינים באופנה ורוצים לשפר את מעמדם)מנסים להתייפות, לסגנן את עצמם ועוד...אבל בסופו של דבר התוצאות לא תמיד כל כך פורחות ואם בנאדם מתברך בחוכמה אך לא ביופי הוא צריך לנצל את חוכמתו, לא להתבייש להתנהג כמו כל שאר המודלים...(אם שמתם לב רוב הדוגמנים, השחקנים ובכלל הסלב אף פעם לא מתביישים ולאו דווקא בגלל היופי, לפעמים היופי הוא סתם זיוף אחד גדול.) ובסרט "קטי המכוערת" שמים על זה דגש גדול מאוד.

white angels

New member
את צודקת.

זה באמת מראה לנו איך החברה שמה דגש גדול על יופי ולא על הפנימיות של האדם,שאנשים שופטים בנאדם בגלל החיצוניות שלו ולא מתחשבים בעובדה שגם לו יש רגשות אפילו שהוא לא יפה לפי ההגדרה שלהם..אבל מה שטוב בסדרה הזאת שהסוף טוב,אני לא אומרת כלום,לא מספרת ספויילרים אבל רואים שלמרות שהדמות הראשית מכוערת ודחויה על ידי הסובבים אותה בסוף אנשים לומדים לקבל אותה והיא אף זוכה לאושר..

../images/Emo214.gifאתן צודקות לחלוטין...

ואין לי ממש מה להגיד, במקום שאנחנו נעלה ברמה, רוב האוכלוסיה רק יורדת והתוצאה היא מדינה מלאכותית חסרת רגשות
. ^דעתי.^

m a r i n i

New member
וואי כמה שאת צודקקת..

באמת העולם אכזר.. ומי שלא יפה לא שאם.. ולפעמים יש כאלו יפים אבל מתלבשים מכוער וחושבים אותו למכוער וצוחקים ויורדים עליו.. ויש תאלו שמכוערים וחשים יפים ובכלל לא צוחקים עליו לא כלום בגלל שהוא לובש לי קופר וחש יפה.. חהחהחהחה
זהה מזה מגעילל העולם הזה.. אבל מה לעשות.. וואי ריגשת אותי..את מזה צודקתת!!!

אנוש14

New member
תגובה../images/Emo140.gif

לדעתי את בהחלט צודקת...ונירא לי שבסוף הסידרה כולם ידברו אם קטי והיא תיהיה אכי מקובלת שם אפילו יותר מהדוגמניו ואיפלו יותר מלארינה!

cOoL bUnNy1

New member
את צודקת לחלוטין!../images/Emo13.gif

את צודקת ועוד איך! אני מסכימה איתך ועם כולן, הכל כבר נאמר אז אין עוד הרבה מה להוסיף, אבל לצערי הרב אכן כן החברה שלנו מידרדרת מיום ליום! לאן נגיע? מתי זה ייעצר? לשאלות האלו ועוד הרבה לא התקבלו תשובות, אנחנו הישראלים צריכים לשפר את החברה שלנו, ואת האווירה שלנו כדי שנחיה חיים טובים יותר. ואכן הסרט "קטי המכוערת" מנסה להדגים לנו שלפעמים היופי הוא סתם זיוף אחד גדול וצריך להתבונן בפנימיות ולא בחיצוניות (אולם החיצוניות גם היא חשובה, בעיקר בעולם האופנה) אבל אין זה אומר שאנו צריכים לשפוט בנאדם רק לפי חיצוניותו. כנאמר: "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
it's nice to be important but it's more important to be nice

למעלה