קטלוג הבגדים החדש של קסטרו

AngeL WomaN 2

New member
קטלוג הבגדים החדש של קסטרו../images/Emo15.gif

אני חייבת לציין, שאהבתי מאוד את קטלוג הבגדים החדש של קסטרו (קסטרו, ולא קסטרו מן, אותו לא ראיתי עוד..). למעשה הקטלוג של קסטרו, הוא לא קטלוג של ממש, הוא יותר קלפי אסטרולוגיה בשילוב הקולקציה החדשה . את הקלפים ניתן לקבל באריזה של קסטרו בחינם בכל חנות שנשאר בה.. ומה עושים עם הקלפים?מניחים את הקלפים, כך שתראו רק את הבגדים! שאלו שאלה על עתידכם, וכדיי לוודא שהקלפים צודקים..אז גם על עברכם..אבל לא חייב, להפוך את הקלף עם הבגד שהכי מדבר אליכם, והופס! התשובה תחכה בצד השני.. ללא ספק אחלה רעיון, הלוואי שאני הייתי חושבת על זה..:] זו אני אנג'ל וומן, אבל בבית הספר יש לי משתמש אחר..כדיי שלא יהרסו לי את המשתמש הקבוע בתפוז

אור P

New member
תמיד הם מפתיעים... הם שלחו לי...

את זה הביתה, גם את הקולקציה של הגברים וגם של הנשים

כן.. הם אוהבים להפתיע חחח

לפני כמה זמן (בתקופה של הקולקציית קיץ האחרונה שלהם) אמא שלי הביאה דואר ובמעטפה גדולה ורשום שזה מקסטרו.. אז הפכנו את המעטפה וראינו שרשום שזה כאילו לכבודי
אז אני פותח ת'מעטפה ופתאום אני רואה שהם הביאו לי את כל הקטלוגים שלהם של הקיץ גם של הבנים וגם של הבנות ועוד 50 ש"ח לקסטרו מן ו-50 ש"ח בקסטרו של הבנות ואני כזה נדמתי.. חחח כי לא נרשמתי בשום מקום ואני לא יודע איך הגיעו אליי.. אני רק יודע שהמוכרים והמנהלת של קסטרו בקניון השרון מכירים אותנו אבל איך הם ידעו ת'שם שלי ות'כתובת
ולא זכור לי שנרשמתי איפשהו..

Adi15

New member
באמת קטלוג יפה... אבל...

מה דעתכם על רומי אבולעפיה כדוגמנית

vashla

New member
אין לי ת'קטלוג.שימו פה תמונות!

מאיפה אפשר לקבל אותו?

אני לא חושב שהיא שיא היופי../images/Emo3.gif

סתם לקחו אותה בגלל שהיא נחשבת למפורסמת.. היא לא הכי יפה...
יכלו למצוא הרבה דוגמניות שיותר יפות ממנה..

אור P

New member
מה שכן...

עשו אותה שווה, כי בלי האיפור והתספורת היפה הזאת היא לא משהו

chicolico

New member
לא יודע... אבל....

לפי דעתי היא שווה מאוד... לפחות בקטלוג.....

מאיה1983

New member
היא כוסיתתתתתתתת

לדעתי. אבל היא לא מיוחדת. היא רגילה כזאת. כמו סנדי בר לדעתי. אין בה שומדבר מיוחד. גם בר רפאלי יפה אבל סתמית. הכי יפה קרן מיכאלי. כי היא יפה פשוטה כזאת "הבת של השכן". והיא מהממת.... והדוגמנית שהכי טוב לאנושות שהיא דוגמנית היא יעל בר זוהר. היא לא גבוהה לא הכי רזה כמו כל הדוגמניות האחרות. ובכל זאת היא פצצה. זה מראה לבנות איך אפשר להיות מושלמת בדרכן שלהן ולא כמו ה"דוגמניות" האנורקטיות. מה אתם חושבים על זה?

יש הרבה דוגמניות יפות..!

נגיד.. אנה באומן
היא ממש יפה
יש לה יופי שונההה, מיוחד

למעלה