קטנוע לנסיעות בינעירוניות

fezik2

New member
קטנוע לנסיעות בינעירוניות

לאחר חודשיים וחצי של נסיעות באוטובוסים אני מתחיל להישבר ורוצה לעבור לקטנוע. אני גר במודיעין וצריך לנסוע כל יום לגבעתיים ובחזרה. הפחד שלי הוא מקטנועים עם גלגלים קטנים (משום מה עושים לי פחד מאחיזת כביש נמוכה) מצד אחד ומקטנוע שיהיה גדול מידי מצד שני (בעיקר מהצד של העלויות). האם קטנועים של 125 ו150 סמ"ק מתאימים למרחקים כאלו (35 ק"מ לכל כיוון) או עדיף ללכת על יותר גדול ? מה הדגם המומלץ ? ושוב לשאלה נצחית - חנות יד שנייה (איזו ??) או פרטי ? אבי

Titanium

New member
תראה מה יש

ממש פה. שום דבר לא התחדש מאז. ברור (לי) שעדיף לקנות מאדם פרטי. השוק מת, ההיצע גדול, ויש הרבה קטנועים טובים במחירון מינוס. לך לסוכנות ושם יספרו לך ההיפך. "ה YYYY שאתה רוצה הוא כלי מעולה ולכן לו תמיד יש שוק. זה יד ראשונה ולכן שווה יותר ממחירון" לגבי איזה כלי, אם תחליט (בכ"ז) על הקסגון, דבר איתי ואני אנצל את ההזדמנות כדי "להיפטר" מהכלי שלי (יד ראשונה בן 3 עם 15K - אני פשוט עצלן מידי להתעסק במכירה).

אם אתה לא מוגבל בתקציב לך על...

הבורגמן 400 אני עושה איתו כל יום כ 60 ק"מ לעבודה הביתה הוא יציב על הכביש גלגלים דיי גדולים נוח נאוד , והרבה כוח, ואפילו עם מתחשק לי אני עושה איתו טיולים. הנפחים הקטנים אולי יעשו את העבודה אבל חסר את הכוח בכביש מהיר כשכל הרכבים נוסעים במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש . לדעתי חלשים מידי לנסיעות כאלו. 250 סמ"ק יעשה את העבודה טוב יותר. השיקול שלי היה בתקציב הנתון לקנות את הנפח הגדול ביותר, כי אני חושב שעדיף נפח מנוע גדול יותר בכדי שהמנוע יחזיק לאורך זמן.

fezik2

New member
לצערי

אני כן מוגבל בתקציב. התקציב הוא בסביבות 10-12 אלף. בהינתן שצריך גם ביטוח קסדות,, ציוד חורף וכו' לצערי אני לא אוכל להוציא יותר.

ixmix

New member
הירואיזם 150.

דווקא קטן גלגלים, אבל מרגיש די יציב. יהיה חלש בכביש המהיר, אבל יעשה את העבודה. בתקציבך תוכל לקנות כלי כמעט חדש.

fazer

New member
מישהו אמר CH 250?

כמה פעמים אני צריך לחזור על זה: גדול, נוח, מהיר וזול.
Fazer

ixmix

New member
הנה, הסכמנו. האיש צודק.

קח את ההירואיזם מההודעה הקודמת שלי. שים עליו X. קח CH.

super rider

New member
הג'וירייד 150 בתקציב שלך ונוח בהרבה

מכל החלופות שהציעו לך. אני נסעתי איתו נסיעות של 60 ק"מ לכל כיוון על 110 בלי בעיה.

למעלה