קטנוע 50 סמ"ק- זקוק לעצה! תודה מראש

ררדד

New member
קטנוע 50 סמ"ק- זקוק לעצה! תודה מראש

אני מחפש קטנוע שטח 50 סמ"ק. הבנתי שהסוזוקי rmx והיאמהה DT נחשבים שניהם לאמינים וטובים. בכל זאת אני מתלבט. אגב אני בן 15+ כך שזקוק לאופנוע לבית ספר ולאימונים שרחוקים לי מהבית. אז תגידו לי מה יותר טוב נ.ב דגמים אחרים יתקבלו בברכה..

Shlomi TC

New member
אז ככה

הדגמים שאתה אמרת הם לא קטנועים, הם אופנועי שטח דו שימושיים. הם בהחלט דגמים טובים ואמינים רק תדע שכבר אנשים עברו עליהם ושחקו להם ת'נשמה לכן תזהר בקנייה. ואגב, אם אתה בן 15+ אתה עוד לא יכול לרכוב על אחד כי רשיון אפשר להוציא רק מגיל 16. מה המרחק של האימונים שלך והבית ספר מהבית וכמה ק"מ +- תעשה ביום? ודבר אחרון, אולי תשכול לקנות קטנוע ולא אופנוע, הכל במידת השימוש, רק תאמר.

ררדד

New member
תודה על העזרה.. אז ככה:

אני עושה בערך 10 ק"מ ביום וראיתי שהאופנועי שטח הדו שימושיים יוכלו אולי לעניין אותי. פרט לכך שהמחיר הוא כרדע גם סביר בשבילי. אגב אני מתכוון כמובן לעשות את כל הסיפור עוד 7 חודשים (רק אז ימלאו לי 16 קיצים..חחחח) בקיצור אם יש קטנועים שנראים לכם שיותר יתאימו לי אני אשמח לשמוע עליהם תודה..

וואו יש עוד חצי שנה...

לדעתי עד אז יכנסו לשוק כלים חדשים וחבל לדון בזה.... אל תקדים את המאוחר. ואם ברצונך לדעת,אז ,לדעתי הסוזוקי יותר טוב ,הוא גדול יותר,מאסיבי יותר,ויש לו נוכחות בכביש ,הוא גם יחסית גבוה כך שתוכל לדמות את עצמך יושב על דו"ש אמיתי(לא מזלזל ב-50 סמ"קניקים ,כי גם אני כזה..) ותוכל להנות מייתרונות הדו"ש... חלקים לשניהם יש בשפע,וגם יבואן סדיר יש... אם אתה קטן במלא מובן המילה עדיף הימאאה... בכל אופן הכי טוב,עשה סיבוב מבחן על שניהם,בדוק ,בחן ,והכי חשוב תהנה.

ררדד

New member
אוקי. באמת תודה! עזרתם לי..

האמת שאפשר להגיד שאני קטן (במלוא מובן המילה...) אבל אני חושב שאני אקח לנסיעת מבחן את שניהם (או אולי דגמים חדשים שיצאו עד אז) וכמו שאמרת- הכי חשוב להנות

למעלה