קטנות, ושאלות קטנות

faith2

New member
שאלה../images/Emo13.gif

חוות מזור נסגרה? אם אם תוכלו לענות לי במסר אישי אני ישמח...תודה רבה

alfalfa

New member
מרכיבים מן החי + הנקל סוד

היי חברים נפלאים תהייתי אם יש ביכולתכם לעזור לי להשיג רשימה מסודרת ומלאה של שמותיהם המסחריים ו "המקצועיים" של חומרים שהן בעצם מרכיבים מן החי המופיעים בתעשיית המזון ובתעשיית הקוסמטיקה שיהיה לכולנו יום מתוק ומלא מודעות עם חיבוק מצורף דפנה - אלפאלפה נ.ב דבר שהטריד אותי זמן רב בכול הרשימות המעודכנות של מדריכי הקוסמטיקה מופיעה חברת הנקל סוד - יצרנית סבון הוואי תחת הרשימה השחורה כחברה שמבצעת ניסווים / או שאין עליה מידע שאינה מבצעת אך אם תביטו מאחורי אריזת סבון הוואי - מופיע סמל השפן ??? מישהו יכול בבקשה להבהיר את העניין

שי, בבקשה על תרשרש את זה, אפילו

עם לא יענו לזה לדעתי כולם צריכים לראות את זה! ועם כן תרשרש בבקשה שים אותה ראשונה, תודה.

vegi force 1980

New member
הסמל הזה לא שווה כלום

אסור לקנות לפי הסמל כי אין חוק או משהו כזה לגביי הסמל אני פעם ראיתי את הסמל על קולגייט אבל אני מתעניין במשהו אחר ככתוב ברשימה חברת שמן לא עושים ניסויים (מייצרים את נקה 7) המפעל שלהם בחיפה ומתחת לשלט שכתוב שמן כתוב סוד אני חושב שאחת היא חברת בת של השניה או משהו כזה אייך מבררים???

גינגית1.

New member
אם יש לך קשר עם איזה עו"ד

או אפילו מתמחה של עריכת דין בקש ממנו לבדוק אצל רשם החברות. יש שם את המידע שאתה מבקש לדעת.

morality

New member
זמן יקר, יש לך תמיכה גם מהכנסת

בדיון שנערך בכנסת לפני מספר חודשים בחוק הכלבים החדש, דובר ארוכות על עניין "אלימותם" ו"תוקפנותם" של כלבים. משרד החקלאות ביקש לקטלג סוגי כלבים כתוקפנים, אלימים ומסוכנים, כאשר הכוונה היתה להטיל הגבלות וגזירות נוקשות על סוגים מסויימים ולהוציא מהחוק סוגים אחרים. לאחר שעות ארוכות של דיון מעמיק בנושא גובשה ההחלטה הרשמית ש"אין כלבים מסוכנים - יש רק אנשים מסוכנים" וכל הסעיפים המתייחסים ל"רשעות" הכלבים בוטלו. אז שתדע שיש לדעתך תמיכה ממלכתית רשמית.

________

ממש יפה, הגיעה זמן שאנשים יבינו את זה, לפי דעתי זה הדבר הטוב הראשון שיצא מין הכנסת. אני ממש נגד לקטלג סוגי כלבים, תודה לך.

feline9

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

למעלה