קטנות
ו-

faincut

New member
חוות חתולים

יש דבר כזה בכלל? איפה זה וכו´? תודה

Crazy Life

New member
../images/Emo7.gif

אני רואה עכשיו את התמונות מאנונימוס באתר. זה...אין מילים. אין. איך אפשר לפגןע בנפש חיה?!זה כמו להרוג בן אדם!איך? איך?! אני עדיין לא קולטת.

נבהלתי

חשבתי ששוב אתה אחד הרוניקואים והבוקנונים והזלבאיות שבאים ושמים את האתר שתומך בניסויים בבעלי חיים. איזה מזל.

האפי לי

New member
משרשרת- הרב כדורי נגד מנהג הכפרות

מצטערת שאני לא מביאה את הקישור הכתבה בוואלה אני חייבת לרוץ רק בקשה- אם למישהו יש את המקור את דבריו של הרב ויוכל להביא אותם לכאן כדי שנוכל להפיץ זו תהיה מצווה. תזכרו שלא מדובר פה באמונה או לא אלא באדם שדבריו משפיעים על האוכלוסיה הספציפית ואני אישית כחילנית גמורה שבד"כ מאוד מזלזלת בדבריו של הרב (סליחה לכל הנפגעים) שמחתי לגלות את הפן החיובי שבו, אני חושבת שבכלל מגיעה לו הכרת תודה על הדברים שהוא אמר

לילךLilach

New member
קישור לכתבה ותגובה לכתבה:

וואלה: 4.9.02 המקובל כדורי ממליץ להימנע ממנהג תרנגול הכפרות זקן המקובלים המליץ בעקבות בקשת "תנו לחיות לחיות" לתרום לעניים במקום לבצע את המנהג; הסיבות: צער בעלי חיים והעובדה שרוב העופות מושלכים לבסוף לאשפה בשל בעיות כשרות התגובה שלי: כל הכבוד לרב כדורי ולאתי אלטמן מתנו לחיות לחיות ,נקווה שהוא יפתח את עיני מאמיניו וישפיע עליהם ,שיפסיקו עם המנהג הברברי הזה,אפשר גם אחרת !!!!

vegan

New member
האם השתתפות בפורום זכויות בע"ח

ומענה על סקרים נחשבים פעילות?

lilithmm

New member
לא נחשב לפעילות

לשבת מהבית ולקרא פורומים ולענות על סקרים זה פעילות? זה כמו אלה שחובבים בע"ח אבל רואים כלב במצוקה ומתקשרים לעמותה "תבואו לקחת אותו" במקום לאסוף אותו באופן זמני בעצמם. אז הם חושבים יופי, התקשרתי לאתי אלטמן, אני מתנדב/ת! מרגיז!

shanty.G

New member
בבקשה:

הסקר המתחלף נמצא באופן קבוע בשורה העליונה הירוקה
(...שפעם היתה אפורה) בין הפיצ´רים השונים (גלריות, לוחות וכו´). ולגבי שאלתו של vegan- אפשר אולי לסמן את תשובה 1, למרות שאכן, אין לכך מענה מדוייק מבחינת הסקר.

לילךLilach

New member
יש בעיה

למשל אם יש יותר מתשובה אחת מתאימה?? ואף אחת לא מקיפה ומתארת את המציאות??

shanty.G

New member
אז אפשר לבחור בתשובה הקרובה ביותר

למה שאת מחשיבה כמתאימה.

../images/Emo96.gif אימוץ בתל"ל חיפה

בוקסר מעורב – גריי-אונד – האסקי סיבירי – באסט (האשפפי) – רועה גרמני – טרייר לבן – סלוקי – פוינטר מעורב – גורי שעשועים מסוג קטן – גורי חתולים 048222874 או 051411082 עיקורים בחצי מחיר * דרושים מתנדבים http://planet.nana.co.il/tllh

lilithmm

New member
שלחתי לשם אתמול 2 מפשחות

אחת אמרה לי שהוא חוששת לאמץ מעמותה כי "יכול להיות שהכלב עבר התעללות בדרך". לקח לי זמן להסביר לה... אבל נראה שהצלחתי

למעלה