קטנטונת עיוורת זקוקה לתרומות בדחיפות!!

shirul2

New member
קטנטונת עיוורת זקוקה לתרומות בדחיפות!!

זקוקה לתרומות וזקוקה גם לבית!
אנא עזרו, גם בשיתוף..

[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208958493692120&set=gm.587685214737684&type=3&theater[/URL]

Yukita

Active member
מנהל

איזו מסכנונת...
&nbsp
לי יש חתולה עיוורת בבית, וביכלתי לומר מנסיון אישי לכל אחד: אפשר וכדאי לאמץ! בתנאי בית, חתולים עוורים מסתדרים מצוין ולא זקוקים לשום דבר מיוחד!

shirul2

New member
גם לי יש חתול עיוור בבית!

והוא מסתדר מעולה ואפילו שולט בכף רמה בחתולים האחרים :) אין להם שום בעיה להסתדר מצויין בתוך בית!

בבקשה עזרו לה ולבחורה שפרסמה אותה, אני רואה שכמעט אין משם שיתופים (אפשר לשתף גם בפורומים אחרים לא חייבים בפייס דוקא) והיא מאוד מאוד זקוקה לעזרה בתרומות! היא נראית מתוקונת מגיע לה לחיות ומגיע לה בית טוב!..

TempGuest

New member
אפשר רק לשאול....?

למה שהחתולה תומת אם החוב לא ישולם?
אם כבר קיים החוב והניתוח בוצע זה נשמע לי חשוד מאד שהווטרינר ירצה להמית אותה כי אין מי שישלם.
גם היא תומת החוב עדיין יישאר שם.....

shirul2

New member
הי, אני באמת לא יודעת..

אני רק משתפת את ההודעה מכיוון שמאוד נגעה לליבי , אין לי קשר אליה,
אם אני לא טועה ולפי מה שאני מבינה מהמודעה, יש גם חוב אצל הוטרינר עבור הטיפול בה והיא כנראה נמצאת אצל אומנה בתשלום וכנראה שמדובר גם בקושי כלכלי..
היא חייבת עזרה בתרומות וגם במציאת בית עבורה,

בבקשה עזרו, גם בשיתופים..

TempGuest

New member
אה, חשבתי שאת פרסמת

זה פשוט נשמע לי הזוי, וטרינר שאולי (אני לא מכירה את המקרה) מאיים בלהמית אותה בגלל חוב זה לא וטרינר שצריך להישאר אצלו.
אני מצטערת אם אני אצא פה אולי קצת ״רעה״ אבל הייתי בודקת את המקרה הזה אלף פעם לראות שזאת לא מרמה להשיג כסף מאנשים, פשוט כי הסיפור של ״או להמית בגלל חוב או לשלם אותו״ לא נשמע לי הגיוני בשום צורה, בייחוד אחרי שהדבר כבר נעשה (ויש לי המון ניסיון בהצלת בע״ח כולל תשלומים לא בזמן לוטרינרים וזה תמיד מתקבל מבחינתם).
ולמה האומנה בתשלום?... זה לא צריך להיות ככה...
הייתי שמחה לקחת אותה בעצמי לאומנה אבל יש לי חתול מבוגר (13) שהוא בעצמו עיוור וחירש ואם רק נקרב לכאן עוד חתול... יהיה בלאגן רציני כי הוא לא מקבל אף חיה אחרת....

shirul2

New member
אני חושבת שכדאי לשאול ישירות את הבחורה..

אני לא יודעת מה הסיפור, אבל אני מרגישה שהיא זקוקה לעזרה אחרת לא היתה מבקשת, החתולה באומנה, יתכן שהאומנה לקחה לוטרינר(?) בכל אופן אין שם מספיק שיתופים לפוסט ומה שחשוב זה להציל את הגורה, לשתף ואני מניחה שאפשר גם לשאול ישירות את המפרסמת..

למעלה