קטניות קפואות

קטניות קפואות

האם שימוש בקטניות קפואות כדוגמת סנפרוסט (חומוס, עדשים וכו') מומלץ מבחינה תזונתית/בריאותית?
האם הם מכילים חומרים משמרים או שיש הבדל בערך התזונתי בינם לקטניות לא קפואות?
 

RSPA

New member
בקפואים למיטב ידיעתי אין חומרים משמרים.

מבחינת שמירה על ערכים תזונתיים - הם מעולים (יש אומרים אף טובים מירקות חיים/טריים שקונים בסופר, משום שעובר זמן קצר מאוד מרגע קטיפתם עד להקפאתם).
 
כן, לגבי הירקות אני יודעת

שאלתי לגבי הקטניות.
כבר קרה לא מזמן שקניתי מרקים קפואים מוכנים, מתוך מחשבה שהם כמו הירקות הקפואים, לא מכילים חומרים משמרים או "תוספות" כלשהם ורק אחר כך בדיעבד התברר שכן.
 
למעלה