קטעים מהופעות שונות

AeroFan

New member
קטעים מהופעות שונות

פנו אליי מספר אנשים בנוגע לזה שאני ישלח להם את ההופעה מלאס וגאס... בנוסף לזה יש לי עוד המון קטעים (אודיו) מההופעות שלהם באיכות מעולה, וחשבתי למה לא לארגן איזה משהו פה בפורום בשביל שכולם יוכלו לשמוע... אבל מכיוון שתפוז ז!נ!ת אי אפשר פה אז מי שרוצה שאני ישלח לו מוזמן בכיף לפנות... כי יש לי עוד המון דברים שפשוט אי אפשר לפספס... הנה קצת ממה שיש לי מההופעות: 11 Am במנצ'סטר Summer Romance בפריס Aqueous Transmission בביצוע כ"כ (אבל כ"כ) מרגש ויפה, פשוט מדהים... הם מסוגלים פשוט לקחת שיר שנשמע "בסדר" בסטודיו ובלייב להפוך אותו לשיר ענק! (למרות שהשיר הזה גם בסטודיו הוא מעולה) A Cretain Shade Of Green במספר ביצועים אדירים Here In My Room Idiot Box Megalomaniac The Warmth Are You In Echo Mexico ועוד המון המון שירים בביצועים מושלמים מהופעות שונות... מי שרוצה יותר ממוזמן לפנות במסרים, יש לי גם הופעות שלמות באודיו אבל צריך לקחת בחשבון ש-כל הופעה היא 2 דיסקים ככה שייקח די הרבה זמן עד שזה יישלח אבל זה יהיה שווה את זה...

Incubus Creep

New member
יש לי רעיון בשבילך לחסוך עבודה

תשים את כל הקטעים בתיקיה ותעלה לאתר http://www.megaupload.com/ לא צריך הרשמה, רק תרשום את שם הקובץ ותסמן שאתה מסכים לתנאי האתר. כשזה יגמור להעלות תתן פה לינק לעמוד שממנו אפשר להוריד וככה כולם יוכלו להוריד בו זמנית במקום שתשלח לכל אחד בנפרד;)

AeroFan

New member
זה כל הקטע

שאם זה היה חוקי הייתי עושה את זה ומעלה לפה לינקים... וגם האינטרנט שלי לא אוהב את האתר הזה בכלל... כל פעם שאני בא להעלות אליו משהו הוא נתקע...

למעלה