קטעי וידאו מהאימונים לקראת הדבר האמיתי ...

cubano1

New member
דאבל דאבל מגרישינה!!

זה מוסיף אותה למועדון של פרארי, וויבר ויורדאקה!!
ממה שאני קורא, הרוסיות נתנו פוש מטורף - יש להן שני אמנארים - מפסאקה ומקומובה - ואנחנו יודעים שמוסטפינה מסוגלת לבצע אחד כזה - אף על פי שהיא לא מתאמנת עליו בינתיים.

אני עדיין חושב שזה מעט מדי ומאוחר מדי בשביל לקחת את הזהב בזכות עצמן. אם האמריקאיות לא מפשלות - אף אחד לא יכול לעקוף אותן.
אבל הרוסיות בהחלט מצטרפות לבהלה לזהב במידה והאמריקאיות עושות טעויות, ומציבות את עצמן כמועמדות לכסף על פני הרומניות.

Mrpops

New member
מסכים בהחלט עם כל מילה!

הרוסיות מגיעות במקסימום האפשרי כשמוסטפינה אינה במיטבה לאחר הפציעה אבל עדיין מוסטפינה ומסוגלת לבצע גם אמנאר וגם תרגיל מקבילים בדרגת קושי שמדגדגת את ה 7.0 עם ציון פוטנציאלי של סביבות ה 16.000. אין ספק שהמקבילים זה ה- מכשיר של הרוסיות ובו הן ינסו להתמקד ולקבל יתרון. ולגבי גרישינה - כמו שניתן לראות היא לוקחת דברים ברצינות, מתקדמת ומתחזקת מאוד. כמו שקובאנו אמר - הרוסיות יכולות לזכות בזהב ביום טוב שלהן וטעויות קריטיות אצל האמריקאיות. בקשר לרומניה - יורדאקה בנתיים נראית מצויין באימונים. פונור זאת פונור, אין הפתעות. שימו לב לבולימאר! מתקבלים דיווחים על תרגיל קרקע וקורה מאוד מרשימים מצידה...הייתי ממליץ לעקוב אחריה כי היא מאוד מעניינת לדעתי. ומשום מה...אף אחד לא התייחס לסיניות...אולי כי במקרה שלהן הכל מעורפל ולא ברור.

cubano1

New member
הסיניות

הדיווחים המתקבלים הם -
בקרקע - כוריאוגרפיה מעניינת מאד שלא תשאיר את הצופים אדישים - אבל בעיות קשות בפסים האקרובטים
בקפיצות - חולשה כללית - אולי יהיה אמנאר להואנג קיושואנג...
בקורה ובמקבילים הן מסוגלות להתעלות על כל השאר - אבל מדובר בקבוצה שכוללת הרבה מתעמלות שידועות כבלתי יציבות. באליפות העולם קיושואנג וסוי נפלו בגמר הקרב רב, קיושואנג גם נפלה בגמר הקבוצתי, ואין מה לדבר בכלל על הנפילות של הא קשין...

יהיה מעניין אם הן יפתיעו לטובה ויתעלו ברגע האמת

Itgs

New member
אני אתן את הדעה הלא פופולרית

ואגיד שלדעתי הסיניות צפויות להפתיע מאוד.
ובעצם, למה לא? על הנייר, זה נראה בסך הכל טוב: שלוש מתעמלות קרב-רב ברמה טובה מאוד לדעתי, ועוד את סוי לו שמביאה איתה גם הרבה נסיון וגם באופן די מסורתי תרגילי קרקע מדהימים.

בכל המכשירים יש להם 3 מתעמלות ברמה הכי גבוהה בעיני (אולי חוץ מהקפיצות שיש "רק" 2), ואם הן יצליחו להתעלות על עצמן ולהוכיח יציבות, אני לא אהיה מופתע ממדליה.
כמובן, שאני לא חושב שהיא תהיה מוזהבת - זה שמור לג'ורדין ויבר וחברותיה.

למעלה